استرس
️
️
-
سلام منو دیگ همتون میشناسید
️بازم عقب افتادم از برنامه ازمون استرس گرفتم میترسم قبول نشم مانع خوندم شده چیکارکنم خیلی ناراحتم
حس میکنم هیچی بلد نیستم
-
نیا فروم بشین درس بخون
-
️بازم عقب افتادم از برنامه ازمون استرس گرفتم میترسم قبول نشم مانع خوندم شده چیکارکنم خیلی ناراحتم
حس میکنم هیچی بلد نیستم
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
حس میکنم هیچی بلد نیستم
قبول نشی چی میشه ؟ من دانشگاه تبریز فوق لیسانس مکانیک میخوندم، چیزی که خیلی ها آرزوشو دارن؛ ولی انصراف دادم رفتم سربازی! الانم که فکرش رو میکنم می بینم چه کار خوبی کردم اون موقع! قبول نشی هیچ یک از قوانین و ارکان طبیعت بهم نمیخوره !
-
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
حس میکنم هیچی بلد نیستم
قبول نشی چی میشه ؟ من دانشگاه تبریز فوق لیسانس مکانیک میخوندم، چیزی که خیلی ها آرزوشو دارن؛ ولی انصراف دادم رفتم سربازی! الانم که فکرش رو میکنم می بینم چه کار خوبی کردم اون موقع! قبول نشی هیچ یک از قوانین و ارکان طبیعت بهم نمیخوره !
Amin-Mehraji ابروم میره خجالت میکشم
️
-
نیا فروم بشین درس بخون
این پست پاک شده! -
نیا فروم بشین درس بخون
@D-fateme-r تمرکز ندارم
-
️
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
️
منم به ظاهر آبروم رفت. خیلی ها میگفتن بی عرضه بود نتونست بخونه! ولی من راضی ام. اگه انصراف نمیدادم امسال شهریور تازه سربازیم تموم میشد! درحالی که سال 96 پرونده سربازی رو بستم. گور بابای حرف مردم.
-
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
️
منم به ظاهر آبروم رفت. خیلی ها میگفتن بی عرضه بود نتونست بخونه! ولی من راضی ام. اگه انصراف نمیدادم امسال شهریور تازه سربازیم تموم میشد! درحالی که سال 96 پرونده سربازی رو بستم. گور بابای حرف مردم.
Amin-Mehraji کار خوبی انجام دادید ازاقوام نزدیکم مکانیک خونده سی وخورده ای سال بیکاره
-
Amin-Mehraji کار خوبی انجام دادید ازاقوام نزدیکم مکانیک خونده سی وخورده ای سال بیکاره
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
من از قضا کار هم داشتم. کارمو ول کردم اومدم کنکور بدم.
-
نگران نباش من پارسال به اندازه ۳ ماه کامل نخوندم بازم رسیدم اختصاصیارو ۳ بار بخونم ... من هزار بار گفتم ما انقد میگیم دیره که واقعا دیگه دیر میشه
شما پیوسته از همین امروز بخون نگران هیچی نباش بهت قول میدم برنده ای زیادم به برنامه ازمون بها نده ولی جدی بخون شلکی نه امیدوارم موفق باشی -
نگران نباش من پارسال به اندازه ۳ ماه کامل نخوندم بازم رسیدم اختصاصیارو ۳ بار بخونم ... من هزار بار گفتم ما انقد میگیم دیره که واقعا دیگه دیر میشه
شما پیوسته از همین امروز بخون نگران هیچی نباش بهت قول میدم برنده ای زیادم به برنامه ازمون بها نده ولی جدی بخون شلکی نه امیدوارم موفق باشیVirus ممنونم ازت کاش اینقدر ادم ترسو که همش دنبال اینه که بهش بگن نترس میشه نبودم کاش باروحیه و بااراده بودم ممنون که منو درک میکنی و بهم روحیه میدی سه ساله فکرمیکنم دیره
️
-
Virus ممنونم ازت کاش اینقدر ادم ترسو که همش دنبال اینه که بهش بگن نترس میشه نبودم کاش باروحیه و بااراده بودم ممنون که منو درک میکنی و بهم روحیه میدی سه ساله فکرمیکنم دیره
️
-
@rhilda در استرس
️
️ گفته است:
️
-
حس میکنم هیچی بلد نیستم
@rhilda سلام دوست جان چطوری؟
دیر نیست آجی
من یه بار گفتم دیر شده از زیست عقب موندم استرس گرفتم
یک هفته کامل زیستو گذاشتم کنار چون اصلا نمیتونستم تحملش کنم
بعد فکر کردم اگه این یک هفته حتی یک صفحه هم میخوندم کلی جلو می افتادم
نزار چیزی مانع خوندنت بشه ما سال های قبلمونم اینجوری از دست دادیم -
@rhilda سلام دوست جان چطوری؟
دیر نیست آجی
من یه بار گفتم دیر شده از زیست عقب موندم استرس گرفتم
یک هفته کامل زیستو گذاشتم کنار چون اصلا نمیتونستم تحملش کنم
بعد فکر کردم اگه این یک هفته حتی یک صفحه هم میخوندم کلی جلو می افتادم
نزار چیزی مانع خوندنت بشه ما سال های قبلمونم اینجوری از دست دادیمmriaw ماریا
تک تک لحظه های پارسال داره تکرار میشه
ینی شکست دوباره البته خودمو میگم
-
mriaw ماریا
-
mriaw ماریا
@rhilda خیلی زوده واسه این حرفا خیلییی
اونقد وقت داری که اگه از الان بخونی بعد عید به خودت میگی عه چقد اسون بود چه بزرگش کرده بودم واسه خودم..من تجربشو دارم که میگم عین حس خودتو داشتم نترس بخدا میشه افکار منفیو بذار کنار جانانه بخون مطمئن باش قبول میشی -
@rhilda خیلی زوده واسه این حرفا خیلییی
اونقد وقت داری که اگه از الان بخونی بعد عید به خودت میگی عه چقد اسون بود چه بزرگش کرده بودم واسه خودم..من تجربشو دارم که میگم عین حس خودتو داشتم نترس بخدا میشه افکار منفیو بذار کنار جانانه بخون مطمئن باش قبول میشیVirus
🤍
-
@rhilda من دیگه خسته شدم از فقط تو خونه نشستن و بیرون نرفتن و دست به موبایل نزدن
نمیخوام دیگه تکرار بشه میترسم واسه همین مجبورم به خوندن
من از وقتی کلاس پنجم رفتم تا الان زندانی ام دیگه بسه خداmriaw
🤍