مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه
-
سلام.. من می خونم ولی نتیجه خوبی نمیبینم تو کنکورم.. برنامه ریزی دارم..
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-آلاء dlrm romisa Brilliant اکالیپتوس Virus
لطفا کمکم کنید -
سریع تر کمکم کنید. چون برا کنکور می خوام بخونم.
واینکه معدل نهایی ودیپلمم عالی بودش
رتبه-های-انجمن-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار
کنکورم اون درسایی که می خونم اون چیزی که می خواستم نشد، dlrm romisa بانو -
@Mah-s رتبه-های-انجمن-آلاء
Amin-Mehraji -
Amin-Mehraji@Mah-s در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
Amin-Mehrajiدوست عزیز زیاد خواندن و خرخونی جوابگو نیست . بجای خر خونی باید خوب خونی رو یاد بگیری. خوب خونی رو که شما بلد نیستید چون تجربه اش رو ندارید پس باید استاد خوب داشته باشید تا در سال کنکور که شما فرصت کسب مهارت ندارید ، استاد با تجربه هاش مهارت رو به شما یاد بده.
-
@Mah-s در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
Amin-Mehrajiدوست عزیز زیاد خواندن و خرخونی جوابگو نیست . بجای خر خونی باید خوب خونی رو یاد بگیری. خوب خونی رو که شما بلد نیستید چون تجربه اش رو ندارید پس باید استاد خوب داشته باشید تا در سال کنکور که شما فرصت کسب مهارت ندارید ، استاد با تجربه هاش مهارت رو به شما یاد بده.
Amin-Mehraji ممنون
ولی من کسی ندارم کمکم کنه
خرخونی نمی کنم.. فقط می خونم..
فقط کنکورم خوب نبود. وگرنه مدرسه نمراتم دانش امورزرنگ بودم
بانو -
Amin-Mehraji ممنون
ولی من کسی ندارم کمکم کنه
خرخونی نمی کنم.. فقط می خونم..
فقط کنکورم خوب نبود. وگرنه مدرسه نمراتم دانش امورزرنگ بودم
بانو@Mah-s
منو دنبال کن
-
@Mah-s در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
Amin-Mehraji در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
خب اگه این مهارت ها رو بلدین به بقیه بچه ها هم عمومی یاد بدین
-
Amin-Mehraji در مشاوره/ با خوندن زیاد چرا نتیجه خوب نشه گفته است:
مهارت رو به شما یاد بده.
خب اگه این مهارت ها رو بلدین به بقیه بچه ها هم عمومی یاد بدین
@M-an من نه مشاوری دارم ونه کلاسی میرم..
فقط به بچه های الا واساتید الا وابستم -
@M-an روش خوندنم برنامه ریزیم ساعتی..
4تا تخصصی و4تاعمومیا تو برنامم.. ولی به برنامه ازمونم نمیرسم هیچ وقت
بعضی اوقات کم کاری می کنم.. -
-
@M-an براهردرسی جدا بگم؟
-
@M-an زیست 3ساعت/ شیمی وفیزیک وریاضی 2ساعت/ قرابت: 1 ساعت/ زبان لغت هرشب
برنامه ثابت هرروزم.. ایناهمیشه دارم -
ببین ماهد جان باید بگی مشکلت کجا و تو کدوم دروسه
ببین مثلا یچی مثل زیست اولش ادمو خیلی اذیت میکنه من فقط از رو کتاب میخوندم بعد میرفتم تست میزدم میدیدم از ۳۰تا ۲۰ تاش غلطه ولی خب خود به خود انقد تست میزنی تا دیدت نسبت به زیست خوندن تغییر میکنه به قول معروف دید طراحانه پیدا میکنی
تو زیست بنظرم فقط کتابو بخون و نکات و چگونگی استخراج نکته رو از تستا بکش بیرون
ببین باید نگاه کنی ببینی طراح ب کجای مطلب گیر داده ؟چرا؟
خب اینجوری خود به خود باعث میشه توش پیشرفت کنی منم اوایل خیلی سر درسی مثه زیست اذیت شدم ولی با همینایی که گفتم الان ب راحتی تمام نکات و استخراج و ترکیب میکنم
در مورد چیزی مثه ریاضی و فیزیکم فقط کلمه درگیری کلیدشه اول یه درسنامه یا ویدیو استادی رو میبینی یچیزایی بهت یاد میده بعدش دیگه به خودت بستگی داره باید انقد سوالو اینور اونور کنی تا هم سوادت بیشتر شه هم ی سری قلق رو یاد بگیری خلاصه اینکه اول باید کمیت خوندن زیاد باشه تا کیفیت هم بیاد بالا مخصوصا واسه کسایی ک مشکل دارن اینو میگم
وقتی ساعت مطالعه ت زیاد باشه میتونی رو یه تست ریاضی ۱۰ دیقه زمان بذاری و بفهمیش
من یه زمانی ۳ یا ۴ ساعت ی سوال وقتمو میگرف ولی خب نباید بترسی فقط بری تو دلش یاد بگیری
قلمچی و اینارو ول کن چون سرعتشون زیاده فقط واسه کنکور بخون
مثلا باید سعی کنی تا اواخر فروردین درسارو جمع کنی و اردیبهشت یه جمع بندی کنی و خرداد ازمونای سراسری بزنب تا ایشالا اماده شی
ارزوی موفقیت میکنم . هیچوقت سرد نشو -
@M-an زیست دوم اول کتاب روروزنامه وار می خونم وبعد هرپاراگراف رودرک می کنم وبعد ازاتمام هرصفحه چشامو می بندم ومطالب را قشنگ تو ذهنم میارم وزیر زبانی ذکر می کنم..
وبعد سراغ تست اموزشی می رم وبعد از چن روز تستای چالشی ودرست وحسابی.. این روش زیستم
ریاضی: فیلم+ تست فقط ابی قلمچی
فیزیک پیش 2" مسلطم.. فیزیک اول حذف کردم و فیزیک دوم هنوز شروع نکردم می خوام فیلم با تست ...
فیزیک سوم از رو گاج می خونمم..
شیمی: آقاجانی با صنیعی ببینم با تست مبتکران وخیلی سبز -
ببین ماهد جان باید بگی مشکلت کجا و تو کدوم دروسه
ببین مثلا یچی مثل زیست اولش ادمو خیلی اذیت میکنه من فقط از رو کتاب میخوندم بعد میرفتم تست میزدم میدیدم از ۳۰تا ۲۰ تاش غلطه ولی خب خود به خود انقد تست میزنی تا دیدت نسبت به زیست خوندن تغییر میکنه به قول معروف دید طراحانه پیدا میکنی
تو زیست بنظرم فقط کتابو بخون و نکات و چگونگی استخراج نکته رو از تستا بکش بیرون
ببین باید نگاه کنی ببینی طراح ب کجای مطلب گیر داده ؟چرا؟
خب اینجوری خود به خود باعث میشه توش پیشرفت کنی منم اوایل خیلی سر درسی مثه زیست اذیت شدم ولی با همینایی که گفتم الان ب راحتی تمام نکات و استخراج و ترکیب میکنم
در مورد چیزی مثه ریاضی و فیزیکم فقط کلمه درگیری کلیدشه اول یه درسنامه یا ویدیو استادی رو میبینی یچیزایی بهت یاد میده بعدش دیگه به خودت بستگی داره باید انقد سوالو اینور اونور کنی تا هم سوادت بیشتر شه هم ی سری قلق رو یاد بگیری خلاصه اینکه اول باید کمیت خوندن زیاد باشه تا کیفیت هم بیاد بالا مخصوصا واسه کسایی ک مشکل دارن اینو میگم
وقتی ساعت مطالعه ت زیاد باشه میتونی رو یه تست ریاضی ۱۰ دیقه زمان بذاری و بفهمیش
من یه زمانی ۳ یا ۴ ساعت ی سوال وقتمو میگرف ولی خب نباید بترسی فقط بری تو دلش یاد بگیری
قلمچی و اینارو ول کن چون سرعتشون زیاده فقط واسه کنکور بخون
مثلا باید سعی کنی تا اواخر فروردین درسارو جمع کنی و اردیبهشت یه جمع بندی کنی و خرداد ازمونای سراسری بزنب تا ایشالا اماده شی
ارزوی موفقیت میکنم . هیچوقت سرد نشو -
روش خوندن عمومی ها.
لغت فقط ستاره دار ادبیات/ عربی" اول پایه می خونم وبعد می رم سراغ دوم.. سوم ججداست.
زبان: از اناری می خونم.... ولی تو درک مطلب وکلوز یکم معنی کلمات بعضی رونمی دونم .. -
-
@Mah-s من خودم تو ادبیات قرابت ارایه تو یه روز و لغت و تاریخ که حفظی هستن رو تو یه روز دیگه میذارم