فیلم آلا/ قرابت استاد راوش نظام قدیم
-
سلام الایی ها. کسی فیلمهای آقای راوش قرابتتش نگاه کرده؟ چطور،؟ تدریسشون برچه اساسی.
چون من ازقرابت چیزی سردرنمیارمممنون
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء همیار Virus Golsa اکالیپتوس خانوم @romis sonic Brilliant dlrm @MaryaM-_-sh -
سلام الایی ها. کسی فیلمهای آقای راوش قرابتتش نگاه کرده؟ چطور،؟ تدریسشون برچه اساسی.
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء همیار Virus Golsa اکالیپتوس خانوم @romis sonic Brilliant dlrm @MaryaM-_-sh -
دنیا اسکندری 0
سوالی هست! -
دنیا اسکندری 0 تست بزن
-
دنیا اسکندری 0 تست بزن
دنیا اسکندری 0
متاسفانه تست هم بلد نیستم.
گفتم فیلم ببینم -
دنیا اسکندری 0
متاسفانه تست هم بلد نیستم.
گفتم فیلم ببینمMahhh حالا تو قرابتت خوب نی من همه درسام ترازمم پایینه
-
دنیا اسکندری 0 تست بزن
دنیا اسکندری 0
تست آخه کلا معنی ومفهومشم نمی دونم -
Mahhh حالا تو قرابتت خوب نی من همه درسام ترازمم پایینه
دنیا اسکندری 0
من هم شاید آره -
دنیا اسکندری 0 تست بزن
دنیا اسکندری 0 چی بگم
-
دنیا اسکندری 0 تست بزن
دنیا اسکندری 0 بزارکنار خو
-
Mahhh سلام
دبیر فارسی ما میگه برای قرابت به مرور خوب میشین میگه اگه شما 100تا تست قرابت بزنید که 90تاش غلط دربیاد بازم ناامید نشید چون با تست زیاد قطعا خوب میشید@saraa-66
ممنون از شما ودبیرتون.
ولی من اصلا بیت رو نمی دونم ونمی فهمم چی میگه -
دنیا اسکندری 0 بزارکنار خو
دنیا اسکندری 0
ممنون بابت جوابتون -
دنیا اسکندری 0
ممنون بابت جوابتونMahhh قربونت
-
Mahhh بعد از هرتست معانی بیت رو نگاه کنید بعد اگه شما معنی لغات رو خوب بفهمید میتونید تست های قرابت رو هم خوب بزنید
@saraa-66
معنی رابله میبینم. ولی معنی ازیادم می ره
شما قرابتتون خوب؟ -
Mahhh خوبه باز
-
Mahhh خوبه باز
دنیا اسکندری 0
کجاش خوب؟
باز معنی متوجه نمیشم -
دنیا اسکندری 0
کجاش خوب؟
باز معنی متوجه نمیشمMahhh اره دردش کمتره