" پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری "
-
fatemeh ganjkhanloo تجربی
Patrikam خوشبختم منم 11 تجربی هستم ولی شما دیگه خیلی الکی نگرانین من دهممو اصن روشو نگاه نکردم ولی میدونم که خیلی راحته تو 2 ماه میشه بستش تازه دارم 11 رو شروع میکنم ببندم شما اصن نباید نگران باشین این طوری فقط خودتونو اذیت میکنین
-
Patrikam اصلن هم دیر نیس خواهر منطقه چندین
مطمعنا نیاز نیس حتما دوازدهمو پیش خوانی کنین
من خودم زیست دوازدهمو با فیلمای اقای موقاری بستم بقیه دروس دوازدهمم نمیخوام پیش خوانی کنم
با توجه به وضعیت پیش اومده من میبینم خیلی از رقبا دست از کار کشیدن پس این به نفع کسایی مثل تو هست که زمان خوبی به فکر افتادی و شروع کردی
نگران نباش از طرف یه کنکور دو صفری پیشنهاد میکنم به نخونده هات زیاد فک نکن به خونده هات فک کن منظورم همون 10 و 11 هست به امید موفقیت شما و همه کنکور چهارصدیا -
Patrikam خوشبختم منم 11 تجربی هستم ولی شما دیگه خیلی الکی نگرانین من دهممو اصن روشو نگاه نکردم ولی میدونم که خیلی راحته تو 2 ماه میشه بستش تازه دارم 11 رو شروع میکنم ببندم شما اصن نباید نگران باشین این طوری فقط خودتونو اذیت میکنین
fatemeh ganjkhanloo در " پرسش و پاسخ کنکاش کنکوری " گفته است:
موافقم
-
Patrikam یه پیشنهاد مهم تر هم این که بهتره خیلی رو مباحث دهم وقت نذارین چون ساده تر از 11 هستن و توی کنکور هم سوال زیادی ازشون نمیاد به جز فصل 2 و 4 و 5 و گیاهی زیست و فصل 3 شیمی بهتره این همه وقت رو روی 11 بزارین که سخت تره و سوالاشم بیشتره میشه گفت همه فصلای زیستش هم مهمه
-
Patrikam منطقه چندین شما
-
Patrikam منطقه چندین شما
-
Patrikam امید وارم موفق باشی
-
Patrikam امید وارم موفق باشی
fatemeh ganjkhanloo مرسی
شما هم به آرزوهاتون برسین
-
دقیقا من خیالی خوابالو هستم و وقتی میرم بخوابم مثلا نیم ساعت یهو یک سات یا شاید بیشتر میخوابم
-
سلام
من میخوام ریاضی رو کار کنم
یازدهم تجربی هستم ولی نمیدونم کدوم دبیر آلا خوبه
از فیلمای کدوم دبیر استفاده کنم@amir-h-mhm تدریس آقای امینی راد خوبه
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت
-
M M.an سنجاق این موضوع را در 2% برداشت