IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
Hesam Mohammadi فک کنم
-
Hesam Mohammadi بله درسته از رو شکل کتاب درسی هم مشخصه...
-
Hesam Mohammadi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
تارهای آویزی در زمان انقباض ماهیچه های مژگانی شل میشوند
این درسته دیگه؟ !
@تجربیاسلام دوست عزیز هنگام شل شدن ماهیچه های مژگانی تارها کشیده و هنگام انقباض اونها شل هستند
-
سلام بچه هایه سوال رابط های سفید مغز شامل پینه ای و سه گوشه این جمله درسته
-
fatemeh8181 فعالیت7 فصل اول تشریح مغز رو میگه البته این صفحه14 میشه تو چاپ96
خب اونجا آقای موقاری اشاره کردن ک میلین دار هستن هردوتاشونم
و بنظر منم جمله درستیه و میشه گفت هردو رابط های سفید رنگ می باشند -
fatemeh8181 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام بچه هایه سوال رابط های سفید مغز شامل پینه ای و سه گوشه این جمله درسته
فقط اینا نیستند مثلا کرمینه هم همینه
آره ولی سفیدند چون رشته عصبی میلین داره -
سلام دوستان ممنون میشم اگر جواب مطمئن دارید به سوالهام پاسخ بدین
۱- آیا در حشرات علاوه بر اکسیژن و کربن دی اکسید بخار آب هم میتواند از طریق منافذ با محیط اطراف مبادله شود؟
۲- آیا مرطوب کردن هوا مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۳- آیا گیر انداختن ناخالصی های هوا با ترشحات مخاطی مربوط به بخش هادی و مبادله ای است یا فقط هادی؟
۴- آیا نمیتوان گفت فقط هوا و غذا به حلق وارد میشود؟(به دلیل ناخالصی هایی که با ترشحات مخاطی از دستگاه تنفس به آن وارد می شود)
۵- آیا مجراهای لنفی چپ و راست که لنف را وارد سیاهرگهای زیر ترقوه ای می کنند رگ لنفی محسوب نمی شوند؟
۶- آیا می توان گفت در همه ی نقاط حبابک، مویرگهای خونی یافت میشوند؟
۷- آیا بی کربنات حاصل از تجزیه کربنیک اسید در درون گلبول قرمز، در گلبول قرمز میماند یا وارد خوناب میشود؟
۸- آیا ماهی فاقد سازوکار تهویه ای است؟ (چون سازوکار تهویه ای به جریان پیوسته از هوای تازه می گویند که ...)
-
Hesam Mohammadi نه آقای موقاری گفتن ک خود تارها توانایی انقباض ندارن در نتیجه اینکه بگیم شل میشن هم غلطه . ولی اگه انقباض و شل شدنو برای خود ماهیچه مژگانی بگه درسته
-
Mhmd Hsn 99 در جواب 1:بله میتونه صفحه 60 زیست دهمو ببین . میگه ک حشرات در تنفس نایدیسی معمولا ساختاری جهت بستن منافذ نایدیس ها دارن ک مانع هدر رفتن آب بدنشون بشه
-
Mhmd Hsn 99 جواب 2: توی کتاب فقط گفته هادی
3:فقط هادی. مبادله ای فقط ماکروفاژ داره -
سلام بچه ها وقتتون ب خیر باشه
میشه بگین چرا تو است سوال مورد ب درسته ؟! مگ اینطوری نیس ک بی کربنات خون و پلاسما رو قلیایی میکنه پس وقتی ک خون و پلاسما بیش از حد معمول قلیایی میشن باید بیکربنات خون کم شه پس چرا میگه کاهش بازجذب بی کربنات ؟! نباید میگف افزایش بازجذب ؟!
.
ممنون میشم راهنمایی کنید -
-
my name خب وقتی خون قلیایی میشه، سامانه خون PHش از 7 بالاتر میره و برای اینکه به حالت عادی برگرده دوتا راه کار داره، یکی افزایش H+ که از طریق کاهش ترشحش تو کلیه رخ میده و یکیش هم کاهش بیکربنات که از طریق کاهش بازجذب میشه
-
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام بچه ها وقتتون ب خیر باشه
میشه بگین چرا تو است سوال مورد ب درسته ؟! مگ اینطوری نیس ک بی کربنات خون و پلاسما رو قلیایی میکنه پس وقتی ک خون و پلاسما بیش از حد معمول قلیایی میشن باید بیکربنات خون کم شه پس چرا میگه کاهش بازجذب بی کربنات ؟! نباید میگف افزایش بازجذب ؟!
.
ممنون میشم راهنمایی کنیدسلام
نه دیگه درسته، نگفته کاهشه ترشح گفته کاهش باز جذب اگر میگفت کاهش ترشح اشتباه میشد