پرسش پاسخ زیست
-
my name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Kosar-Kelyabi خوب اینکه موز 3n هست منظورم بود
ما تو کتابامون جایی نیس ک بگه موز 3n باشه...
کتاب یازدهمه برای من صفحه ۹۵ دو خط اول -
@Kosar-Kelyabi خوب اینکه موز 3n هست منظورم بود
ما تو کتابامون جایی نیس ک بگه موز 3n باشه...کتاب یازدهمتون مگه برا سال ۹۷ نیست؟
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
fatemeh8181 فعالیت7 فصل اول تشریح مغز رو میگه البته این صفحه14 میشه تو چاپ96
خب اونجا آقای موقاری اشاره کردن ک میلین دار هستن هردوتاشونم
و بنظر منم جمله درستیه و میشه گفت هردو رابط های سفید رنگ می باشندنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshakoreh ببخشید بچه ها منظورم رنگشون نیست یعنی میشه بنویسیم اینطوری رابط سفید رنگ =سهگوش و پینه ای یا رابط سفید رنگ خودش یه چیز جداست
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گزینه های تست این باشه سهگوش 2پینه ای3رابط سفید4همه موارد
-
سلام بچه هایه سوال رابط های سفید مغز شامل پینه ای و سه گوشه این جمله درسته
fatemeh8181 در پرسش پاسخ زیست گفته است:
سلام بچه هایه سوال رابط های سفید مغز شامل پینه ای و سه گوشه این جمله درسته
یعنی این جمله درسته...
-
سلام بچه ها وقتتون ب خیر باشه
میگم این جمله درسته ؟!
هرچی حجم آب خون بالا بره فشار خون هم بالا میره ؟!
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء -
میگم این جمله درسته ؟!
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name والا من از همون اول با این مفهوم مشکل داشتم
یکی که بلده بیاد بگه چی فشار خونو میبره بالا چی میاره پایین :| -
my name والا من از همون اول با این مفهوم مشکل داشتم
یکی که بلده بیاد بگه چی فشار خونو میبره بالا چی میاره پایین :|@Amir-Bernousi دقیقا
استدلال من از همون اول این بوده ک افزایش حجم آب خون باعث افزایش فشار میشه
چون حس میکردم دلیل اینکه بعد خوردن نمک فشار خون بالا میره اینه ک نمک فشار اسمزی خون رو بالا میبره و بازجذب آب زیاد میشه و در نهایت حجم آب خون زیاد میشه و ب همین دلیل فشار بیشتری ب دیواره رگ وارد میشه و فشار خون بالا میره نهایتا....
حالا رفتم تست بزنم تو پاسخ نامه گفته افزایش حجم اب خون فشار رو پایین میاره -
@Amir-Bernousi دقیقا
چون حس میکردم دلیل اینکه بعد خوردن نمک فشار خون بالا میره اینه ک نمک فشار اسمزی خون رو بالا میبره و بازجذب آب زیاد میشه و در نهایت حجم آب خون زیاد میشه و ب همین دلیل فشار بیشتری ب دیواره رگ وارد میشه و فشار خون بالا میره نهایتا....
حالا رفتم تست بزنم تو پاسخ نامه گفته افزایش حجم اب خون فشار رو پایین میارهنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name دقیقا :| هرجا یچیزی گفتن :|
-
-
میگم این جمله درسته ؟!
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءmy name بله این جمله درسته
-
@Amir-Bernousi دقیقا
حالا رفتم تست بزنم تو پاسخ نامه گفته افزایش حجم اب خون فشار رو پایین میارهنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Amir-Bernousi دقیقا
حالا رفتم تست بزنم تو پاسخ نامه گفته افزایش حجم اب خون فشار رو پایین میارهاخخخ ارهه این همیشه مشکل من بوده و هست
-
my name بله این جمله درسته
-
@Amir-Bernousi دقیقا
حالا رفتم تست بزنم تو پاسخ نامه گفته افزایش حجم اب خون فشار رو پایین میارهاخخخ ارهه این همیشه مشکل من بوده و هست
-
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
my name غلظت پایین ینی اب بالا، پس اب زیادی بازجذب شده
از این سوالا متنفرم :|
-
میگم این جمله درسته ؟!
@همیار
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name من جایی خونده بودم چون حجم اب کم میشه حجم خونم هم کم میشه برای همین فشار خون و فشاری ک وارد میشه ب رگ کمتره
-
my name من جایی خونده بودم چون حجم اب کم میشه حجم خونم هم کم میشه برای همین فشار خون و فشاری ک وارد میشه ب رگ کمتره
-
my name من جایی خونده بودم چون حجم اب کم میشه حجم خونم هم کم میشه برای همین فشار خون و فشاری ک وارد میشه ب رگ کمتره
نوشتهشده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Miss-joker یجا خونده بودم چون غلظت مواد میره بالا فشار خونم زیاد میشه