دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
پرسش پاسخ زیست
-
-
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Miss.Joker یجا خونده بودم چون غلظت مواد میره بالا فشار خونم زیاد میشه
فشار اسمزی نبوده منظورش ؟!
-
mrma در پرسش پاسخ زیست گفته است:
یه سوال: "علت" بزرگ بودن برگ های گونرا همزیستیشه با سیانوباکتری؟؟؟؟
یعنی اینه بیان بگن چرا اینقد برگاش گندهس , بگیم چون با سیانوباکتری همزیستی داره درسته؟؟؟؟؟
و یه سوال دیگه
به نظرتون این جمله درسته "تومور خوشخیم سرطان محسوب نمیشود" ؟؟؟نه اون عکس که برگهای بزرگ گونرا رو نشون میده میخواد بگه که این گیاه با اینکه تو مناطق فقیر رشد میکنه اما رشدش خیلی خوبه
جمله دومم فک میکنم درسته -
@Amir-Bernousi هوم...
خوب شاید منظورش ب طور غیر مستقیم بوده...
مثلا وقتی ک ما نمک میخوریم غلضت خون زیاد میشه و بعد همین اتفاق باعث افزایش بازجذب آب و افزایش فشار خون میشه....
در واقع اگ از اول خون غلیض نشه بازجذب آب هم باعث افزایش فشار نمیشه...
این تنها استدلالیه ک میتونم اون حرف رو نتیجه گیری کنم اگ از منبع درستی خوندین... -
@Amir-Bernousi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
Miss.Joker یجا خونده بودم چون غلظت مواد میره بالا فشار خونم زیاد میشه
هرچند ب نظرم اینو از راهنما بپرسیم نو جلسه بعدی رفع اشکال...
منم زیاد شنیدم مشابهش رو... -
my name طبق این نکته که " وقتی غلظت سلول های خونی در خون زیاده ،خون رقیقه یعنی آب زیادی داره"میدونیم که مواد مفید در مرحله تراوش جذب خون میشن ولی اینجا آب کمتری جذب خون میشه چون خون خودش آب زیادی داره که اونم مربوط به غلظت کم سلول های خونی هستش به خاطر همین جذب بیش از حد آب براش مواد مفید حساب نمیشه و در نتیجه آب کمتری جذب میشه
-
این پست پاک شده!
-