Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پرسش پاسخ زیست
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام، بله طبق متن کتاب، در فرایند های اگزوسیتوز و آندوسیتوز، فقط از ATP استفاده میشه ولی در انتقال فعال، انرژی مصرفی، الزاماً ATP نیست.
-
زیست پایه میکرو اونجایی که lh و Fsh به حداکثر میرسنو جز مرحله ی فولیکولیگرفته
چیکارش کنم؟:/
کلا هرکتابی یه روز واسه وقایع گفته
مثلا یه کتاب میگه ال اچ و اف اس اچ روز 27 برابر میشن یکی میگه روز 26
یکیم روز 25:/
شما اینارو چیکار میکنین؟ -
zahra alaei در پرسش پاسخ زیست گفته است:
زیست پایه میکرو اونجایی که lh و Fsh به حداکثر میرسنو جز مرحله ی فولیکولیگرفته
چیکارش کنم؟:/
کلا هرکتابی یه روز واسه وقایع گفته
مثلا یه کتاب میگه ال اچ و اف اس اچ روز 27 برابر میشن یکی میگه روز 26
یکیم روز 25:/
شما اینارو چیکار میکنین؟من طبق گفته های اقا موقاری تستا رو میزنم...
بهترین کار هم اینه که بری تستای کنکورو ببینی با پاسخ نامه تشریحی
ببینی اون چجوری گرفته -
این درسته یا غلط؟
پاسخ هیپوفیز پیشین در برابر افزایش اندک استروژن ممانعت از ترشح LH و fSHمگه استروژن خیلی کم زیاد نمیشه؟ "ممانعت" درسته؟
-
zahra alaei به نظر که غلطه
-
zahra alaei جاهایی که تناقض هست ، مرجع فقط کتاب درسیه!!
-
@Target فک نکنم. چون ببین مثل شیمی میشه دیگه اون دو تا الکترون باید بیان و بشن یک پیوند کوالانسی وقتی NADPH داره تولید میشه حالا وقتی هم داره پیوند میشکنه فقط اون دو الکترون اشتراکی رها میشن و پروتون دوباره آزاد میشه و بعدشم الکترون ها میرن واسه اون ماده ی دیگه(سنتز آبدهی واسه وقتی بود ک مونومر مثل گلوکز میخواست ب ی مونومر دیگه وصل بشه ولی اینجا حرف از اتمه! البته اینجا باید می گفتی هیدرولیز چون NADPH به NADP+ است! ابته تو ی چیز عجیبی نوشتی فک کنم اشتباه تایپی داره چون نوشتی NADPH بشهNAD+ که اینا مولکولهای متفاوتی ان یعنی اولی واسه کالوین و فتوسنتزه ولی دومی تو تنفس سلولی نقش داره!!!)
ولی ساختن و شکستن پیوند در سومین فسفاتATP انرژی میخواد پس حتما آنزیم این کار رو میکنه ولی بازم میگم شک دارم هیدرولیز یا سنتز باشه چون آخه H2O بیاره که مثلا چی بشه؟ی Hبده ب اون بعدم ی OH بده اون تا جدا شن؟؟؟؟؟خیلی بی خود ب نظر میاد
ولی قطعا برای ساختن اون پیوند پرانرژی سومین فسفات آنزیم میخوایم(ATPساز بهش میگن) ویا برای شکستنش قطعاآنزیم میخوایم(ATPآز بهش می گن) -
Mohsen Taheri تشکر
اره منظورم nadp بود -
zahra alaei ابتدای دوره که افزایش اندک استروژنه بازخوردی منفیه
اصلا به قول اقای موقاری افزایش اندک استروژن کد واسه بازخوردی منفی برا LH/FSH
البته به نظرم ممانعتدرست نیست چون مانع ترشح نمیشه فقط ترشح کاهش پیدا میکنه -
zahra alaei حداکثر ال اچ و اف اس اچ روز 14 قبل از عمل تخمک کذاریه وجز مرحله فولیکولیه
جزوه اقای موقاری رو بگیر خیلی درجه یکه