پرسش پاسخ زیست
-
Javad Nowroozi نه دیگه...من نکته نوشتم همه ی گامت ها الزاما از میوز حاصل نمیشن...مثلا در گیاهان گامت حاصل میتوز است در جانوران هم زنبورعسل نر هم میتوز میده
@fatemeh_b یعنی در گیاهان میوز نداریم ؟
-
@fatemeh_b یعنی میوز اصلا و ابدا نمی دن ؟
Javad Nowroozi نمیدن دیگه حتما... حالا اگه بازم شک داری از یه نفر که میدونی خیلی زیستش خوبه بپرس یا از معلمتون
-
Javad Nowroozi داريم
-
Javad Nowroozi گامت زايي توي گياهان اول ميوز انجام ميدن بعد ياخته هاي حاصل ميتوز ميكنند تا گامت به وجود بياد يعني ميوز دارند اما گامتشون حاصل ميتوزه
-
Javad Nowroozi گامت زايي توي گياهان اول ميوز انجام ميدن بعد ياخته هاي حاصل ميتوز ميكنند تا گامت به وجود بياد يعني ميوز دارند اما گامتشون حاصل ميتوزه
bub boomb ممنون
-
مقایسه همانندسازی پروکاریوت و یوکاریوت:https://www.aparat.com/v/Lm5Zb?playlist=144761
-
در پایان تلوفاز 2 رشته ها کروماتینی میشن ؟
-
Javad Nowroozi در پرسش پاسخ زیست گفته است:
کلا میوز II شبیه میتوز هستش در میتوز در مرحله تلوفاز رشته ها شروع به باز شدن میکنند
-
سلام تو یه کتابی خوندم درون پوست یا اندودرم از مسیر اپوپلاستی و عرض ریشه ای جلوگیری میکنه بعد راستی به سیمپلاستی کاری نداره؟ از کانالا وررود برقراره؟
-
Javad Nowroozi گیاها با هم فرق دارن
-
سلام بچه ها توی فتوسنتز دوازدهم چرخه کالوینش اونجا که میگه عدد اکسایش کربن قند نسبت به CO2, کاهش پیدا کرده والکترون نیازه قندمون منظور از قند همون اسید سه کربنیه؟ واصلا چرا اون قند الکترون میخواد؟ درک نمیکنم
@Shahryar-Rakhshandeh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
قند الکترو ترکیب برای تبیدیل شدن به قند انرژی می خواهد واین انرژی از الکترونها تامین میشود
-
@Amin-th سلام لایه اخر مردس ولی بقیه لایه ها زندس
-
@Hamnafass من همین طوری فکر میکنم ولی تو یک تست گفته بو دهمش مردن
-
@ALI-FIROZI تا اون جایی که من اطلاع دارم این جوری نیست
-
-
@Hamnafass
ینی میتونیم اینجوری استدلال کنیم که چون لایه بیرونیش با سلولهای جدید پوشیده میشه پس توانایی تقسیم داره و چون توانایی تقسیم داره سلولاش زنده ان؟!@Amin-th کلاهک مثه پوست ماس یه جوریایی
-
-
@Amin-th خاهش میکنم