پرسش پاسخ زیست
-
@Amin-th سلام لایه اخر مردس ولی بقیه لایه ها زندس
-
@Hamnafass من همین طوری فکر میکنم ولی تو یک تست گفته بو دهمش مردن
-
@ALI-FIROZI تا اون جایی که من اطلاع دارم این جوری نیست
-
-
@Hamnafass
ینی میتونیم اینجوری استدلال کنیم که چون لایه بیرونیش با سلولهای جدید پوشیده میشه پس توانایی تقسیم داره و چون توانایی تقسیم داره سلولاش زنده ان؟!@Amin-th کلاهک مثه پوست ماس یه جوریایی
-
-
@Amin-th خاهش میکنم
-
سلام تو یه کتابی خوندم درون پوست یا اندودرم از مسیر اپوپلاستی و عرض ریشه ای جلوگیری میکنه بعد راستی به سیمپلاستی کاری نداره؟ از کانالا وررود برقراره؟
@Shahryar-Rakhshandeh سلام خوبین مرسی ک سوالمو جواب دادین میخوام بدونم توی سلول پوششی استوانه ای طولش بیشتره یا ارتفاعش البته جوابشو میدونم ولی تصور نمیتونم بکنم کدوم طوله کدوم ارتفاع
-
@Shahryar-Rakhshandeh سلام خوبین مرسی ک سوالمو جواب دادین میخوام بدونم توی سلول پوششی استوانه ای طولش بیشتره یا ارتفاعش البته جوابشو میدونم ولی تصور نمیتونم بکنم کدوم طوله کدوم ارتفاع
@Shahryar-Rakhshandeh وهمین قضیه تو سلولهای روزنه هم گیجم میکنه
-
-
@محمدعلی-نیکوسحن داداش با مایی؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh وهمین قضیه تو سلولهای روزنه هم گیجم میکنه
-
@Shahryar-Rakhshandeh اگر سه بعدی نگاه کنید ارتفاع استوانه ای بیشتر از طولشه و در روزنه طول بیشتر از ارتفاع
@محمدعلی-نیکوسحن استوانه با سطح مقطع چی؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن داداش با مایی؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن استوانه با سطح مقطع چی؟
-
@محمدعلی-نیکوسحن ن داش منظورم همین تو روده استوانه ای پوششیمون سطح مقطش دایرهس؟مستطیله؟ از بعد ریاضی
-
@محمدعلی-نیکوسحن ن داش منظورم همین تو روده استوانه ای پوششیمون سطح مقطش دایرهس؟مستطیله؟ از بعد ریاضی
@Shahryar-Rakhshandeh میتونی نمای سه بعدیشونو برام بکشی روشن شم؟طول کدومه ارتفاع چیه؟
-
@Shahryar-Rakhshandeh میتونی نمای سه بعدیشونو برام بکشی روشن شم؟طول کدومه ارتفاع چیه؟
-