پرسش پاسخ زیست
-
@Amin-thداداش 1 که از فصل قلب ////ما نه تا رگ مستقیم اتصالی داریم 1 اکلیلی1 ششی 4تا سیاهرگ ششی 2سیاهرگ بزرگ 1دونه هم سیاهرگ اکلیلی
-
@Amin-thداداش 1 که از فصل قلب ////ما نه تا رگ مستقیم اتصالی داریم 1 اکلیلی1 ششی 4تا سیاهرگ ششی 2سیاهرگ بزرگ 1دونه هم سیاهرگ اکلیلی
دکتر علی ف در پرسش پاسخ زیست گفته است:
اون ک اره
تعداد کیسه های هوادارو میگم -
اون ک اره
تعداد کیسه های هوادارو میگم@Amin-th از کتاب
-
@Amin-th از کتاب
دکتر علی ف صفحه اخر فصل 3
-
@Amin-th 1بار گفتی بسه
-
9 تا نیس که
کدوم 9 تا؟!
همه اون رنگی ها میشن کیسه هوادار؟!؟!؟ -
9 تا نیس که
کدوم 9 تا؟!
همه اون رنگی ها میشن کیسه هوادار؟!؟!؟@Amin-th بابا نه الان 5دقیقه وایسا تا بهت بگم با مدرک
-
9 تا نیس که
کدوم 9 تا؟!
همه اون رنگی ها میشن کیسه هوادار؟!؟!؟@Amin-th 4 تا وصله به شش سمت راست/4تام وصله به شش سمت چپ پرنده/1 دونه هم مشترکه
-
داداش بنگر http://qomzist3.blogfa.com/post/221 امین جان
-
@Amin-th 4 تا وصله به شش سمت راست/4تام وصله به شش سمت چپ پرنده/1 دونه هم مشترکه
Mohsen Taheri
دکتر علی ف
دمتون گرم
گرفتم -
سلام دوستان
آیا این جمله درسته؟
جسم زرد تحت تاثیر LH رشد میکند و بزرگ میشود
تو خود متن کتاب چنین حرفی رو نمیزنه و تو شکل صفحه ی ۱۰۵ هم اندازه اش بزرگ نمیشه ولی تو خیلی از منابع گفته شده که درسته -
سلام دوستان
آیا این جمله درسته؟
جسم زرد تحت تاثیر LH رشد میکند و بزرگ میشود
تو خود متن کتاب چنین حرفی رو نمیزنه و تو شکل صفحه ی ۱۰۵ هم اندازه اش بزرگ نمیشه ولی تو خیلی از منابع گفته شده که درستهدریا دریایی
سلام.صفحه ی اول گفتار 2 فصل هفت رو باز کنید. شکل پایین صفحه رو بنگرید. اونجا میبینید که جسم زرد بزرگ شده. -
دریا دریایی
سلام.صفحه ی اول گفتار 2 فصل هفت رو باز کنید. شکل پایین صفحه رو بنگرید. اونجا میبینید که جسم زرد بزرگ شده.@Danter-group
بله من هم با نظر شما موافقم اما وقتی موضوع رو با
یکی از دوست هام مطرح کردم اون عقیده داشت که این شکل مربوط به مرحله ی قبل از تشکیل جسم زرد هست
راستش من خودم میگم این جمله درسته ولی این دوستم به شدت نظرش مخالف این حرف هست و دلایلی اورده که من هم الان دچار شک شدم و کاملا گیج شدم -
نظام جدید یا قدیم؟ نظام جدید که عین متن کتابه:
هورمون LH موجب رشد جسم زرد میشود. ص 107
یاخته های جسم زرد با تاثیر هورمون LH فعالیت ترشحی خود را افزایش میدهند. ص ۱۰۶ -
رمز با رمزه تفاوت داره؟ رمز واسه دنا هست رمزه واسه رنا؟
-
رمز با رمزه تفاوت داره؟ رمز واسه دنا هست رمزه واسه رنا؟
@ahmadt اره خوب
-
نظام جدید یا قدیم؟ نظام جدید که عین متن کتابه:
هورمون LH موجب رشد جسم زرد میشود. ص 107
یاخته های جسم زرد با تاثیر هورمون LH فعالیت ترشحی خود را افزایش میدهند. ص ۱۰۶@ahmadt
وای مرسی واقعا -
negar salehi سلام ثابت نیست
Nilsoun ثابته داخل کتاب به شکل نمودارش دقتت کنین میبینید که ثابته و فقط فشار خونه که تغییر میکنه....
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-همخوانی