پرسش پاسخ زیست
-
Hesam Mohammadi اخه آقای موقاری توی یکی از کارگاه تستاشون برای این تست مورد (د) نادرست گرفتن
Mobin Hosseini محل استقرار انیدراز کربنیک توی غشای گلبول قرمزه ولی هموگلوبین و آهن توی خود سیتوپلاسم قرار دارن
-
Mobin Hosseini الان تو شکل سمت راست شبکه مویرگی دور لوله ای کجا ساخته میشه؟ وقتی سرخرگ وابران بالا باشه ؟
@sedigheh-gholami توی نظام قدیم هم ی اشکال اینجوری زده بود ولی دیگه شما کاری نداشته باش فرض کن میره بعد پشتک میزنه بر میگرده(دور برگردون!)!
غیرممکن که نیست!
-
@sedigheh-gholami یه سوال دیگ تو کلیپ نکته وتست کنکور اقای امینی راد برای توضیح سامانه متانفریدی تو کرم های حلقوی(کرم خاکی) میگن ک قیف مژکدار هر بند تو بند جلوییشه ولی بند اولی قیف مژکدارش تو بند (حلقه )خودشه یعنی اولین بند 2جفت قیف مژکدار داره ؟ یکی که از بند عقبی اومده یکی هم مال خودش؟
-
Mobin Hosseini محل استقرار انیدراز کربنیک توی غشای گلبول قرمزه ولی هموگلوبین و آهن توی خود سیتوپلاسم قرار دارن
Mohsen Taheri دس مریزاد
-
سلام این دوتا جمله تفاوت توچیه وتقا میدونم شاید خنده دار باشه ولی رهنمایی کنید گیج شدم ....
-
سلام این دوتا جمله تفاوت توچیه وتقا میدونم شاید خنده دار باشه ولی رهنمایی کنید گیج شدم ....
fatemeh8181
مطمئنی جملت رو درست نوشتی -
-
fatemeh8181
جمله اولت کاملا درسته
جمله دوم رو اشتباه نوشتی باید بنویسی ورود گلوگز و اغلب امینو اسید ها از فضای روده به یاخته پرز به روش انتقال فعاله -
fatemeh8181
جمله اولت کاملا درسته
جمله دوم رو اشتباه نوشتی باید بنویسی ورود گلوگز و اغلب امینو اسید ها از فضای روده به یاخته پرز به روش انتقال فعاله@Kosar-Kelyabi مرسی ممنون یه .به .یادم رفته بود باید می نوشتم به یاخته روده مررسی
-
@Kosar-Kelyabi مرسی ممنون یه .به .یادم رفته بود باید می نوشتم به یاخته روده مررسی
-
fatemeh8181 اولی کاملا درسته دومیو برعکس گفتی ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها از مایع بین یاخته ای به یاخته روده از طریق انتقال فعال انجام میشه
-
fatemeh8181 اولی کاملا درسته دومیو برعکس گفتی ورود گلوکز و اغلب امینواسید ها از مایع بین یاخته ای به یاخته روده از طریق انتقال فعال انجام میشه
Hesam Mohammadi
نه برادر از مایع بین یاخته ای نه
از محیط درون روده به یاخته پوششی پرز روده -
Hesam Mohammadi
نه برادر از مایع بین یاخته ای نه
از محیط درون روده به یاخته پوششی پرز روده -
@Kosar-Kelyabi محیط درون روده فرقش با فضای بین یاخته ای چیه؟ !
Hesam Mohammadi
فضای بین یاخته ای فضای بین یاخته هاست خب -
@Kosar-Kelyabi محیط درون روده فرقش با فضای بین یاخته ای چیه؟ !
Hesam Mohammadi
درون روده یعنی درون اندام روده -
Hesam Mohammadi
فضای بین یاخته ای فضای بین یاخته هاست خب -
@Kosar-Kelyabi خب فضای روده هم یاخته های زیادی داره دیگه این گلوکز و آمینو اسید های از فضای بین یاخته ای که در فضای روده هست وارد یاخته پرز روده میشند دیگ
Hesam Mohammadi
ببین متن کتاب میگه اول باید از فضای روده وارد یاخته پوششی پرز بشه از اونجا وارد محیط داخلی میشه -
@Kosar-Kelyabi خب فضای روده هم یاخته های زیادی داره دیگه این گلوکز و آمینو اسید های از فضای بین یاخته ای که در فضای روده هست وارد یاخته پرز روده میشند دیگ
Hesam Mohammadi
حالا باز خودت میدونی -
Hesam Mohammadi
حالا باز خودت میدونی -
@Kosar-Kelyabi ببیت حرف هردومون یکیه وقت کنی میفهمی
Hesam Mohammadi
نمیدونم والا شاید یکیه