پرسش پاسخ زیست
-
Bio چه جالب منم ولی امسال شرکت نکردم پارسال مرحله دوم قبول دیگه قبول نشدم . مرحله 2 قبول شدن المپیاد زیست خیلی سخته منم بیخیالش شدم خیلی وقت گیره
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi به هیجانش می ارزه!!!!!!!!!
-
@M-reza313 من خودم دیدم اما آقای موقاری هم معصوم نیستن،توی کارگاه یازدهم هم اشتباه داشتن،اینم اشتباهه قطعا
Bio آقای موقاری خودشون دبیر المپیادن به این راحتی اشتباه نمیکنند من هرجا که فکر میکردم داره اشتباه میکنه بعدش دقیقا تو کلیپ همونا رو میگفت که میفهمیدم من اشتباه میکردم نه اون
-
Hesam Mohammadi دمت گرم داش
@M-reza313 قربانت دوست عزیز
-
Bio راجب جایگزین شدنش درست در میاد دیگه پایینی که فرو میریزه و جایگزین میشه چوپ پنبه ای هست و بالاش که زندست دوباره اون رو تشکیل میده هیج عیبی تو کارش نیست
-
Bio راجب جایگزین شدنش درست در میاد دیگه پایینی که فرو میریزه و جایگزین میشه چوپ پنبه ای هست و بالاش که زندست دوباره اون رو تشکیل میده هیج عیبی تو کارش نیست
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi آره این درسته
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان..پروکاریوت ها هلیکاز ندارن؟؟
-
maryam111 من دوازدهم نیستم اما فک کنم که نه چون هلیکاز برای همانند سازی DNA توی مرحله S کاربرد داره که برای مرحله اینترفاز چرخه یاخته ای هست پس از اونجایی که پروکاریوت ها تقسیم هسته نمیدند هلیکازم بکارشون نمیاد البته این چیزیه که من طبق پایه یازدهم بلدم دوازدهم چی داره رو دیگه نمیدونم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bio کلاهک ریشه، قسمتی از بافت گیاه در راس ریشه است. وظیفهٔ کلاهک ریشه محافظت از مریستمهای نوک ریشهاست.کلاهک سوبرینی است. کلاهک ریشه همچنین مادهای لعاب مانند ترشح میکند که حرکت ریشه را در خاک تسهیل مینماید.نوعی سلول پارانشیم است
-
maryam111 من دوازدهم نیستم اما فک کنم که نه چون هلیکاز برای همانند سازی DNA توی مرحله S کاربرد داره که برای مرحله اینترفاز چرخه یاخته ای هست پس از اونجایی که پروکاریوت ها تقسیم هسته نمیدند هلیکازم بکارشون نمیاد البته این چیزیه که من طبق پایه یازدهم بلدم دوازدهم چی داره رو دیگه نمیدونم
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنه اینطور فکر نمیکنم باشه چون ما توی مرحله G2 هم همانند سازی DNA حلقویه سیتوپلاسمی داریم که اونجا هم برای جدا کردن رشته های نوکلییک اسید از هلیکاز کمک میگیریم و با توجه به اینکه DNA پروکاریوت هم حلقویه این موضوع براش صادقه.
-
نه اینطور فکر نمیکنم باشه چون ما توی مرحله G2 هم همانند سازی DNA حلقویه سیتوپلاسمی داریم که اونجا هم برای جدا کردن رشته های نوکلییک اسید از هلیکاز کمک میگیریم و با توجه به اینکه DNA پروکاریوت هم حلقویه این موضوع براش صادقه.
Armin Hosseini میدونم اما من نمیدونم هلیکاز برای DNA حلقوی کاربرد داره یا نه
-
نه اینطور فکر نمیکنم باشه چون ما توی مرحله G2 هم همانند سازی DNA حلقویه سیتوپلاسمی داریم که اونجا هم برای جدا کردن رشته های نوکلییک اسید از هلیکاز کمک میگیریم و با توجه به اینکه DNA پروکاریوت هم حلقویه این موضوع براش صادقه.
Armin Hosseini بعدش فکرم نمیکنم که باکتری بی هسته بتونه وارد مرحله اینترفاز بشه که کارش به G2 برسه
-
Hoorieh sh
ولی میشه اتیلن
سواله آزمون جامع سنجشه فک کنم ۲۹ فروردیننوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی ولی اقای موقاری خودشون گفتن ک اکسین با اثر بر روی جوانه های جانبی باعث میشع ک جوانه ه اخودشون اتن تولید کنن و مانع رشدشون بشن پس هورمونی ک روی اون یکی اثر میزاره اکسینه ن؟؟
-
Armin Hosseini بعدش فکرم نمیکنم که باکتری بی هسته بتونه وارد مرحله اینترفاز بشه که کارش به G2 برسه
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi آره حرفت درسته چرخه سلولیش مثل یوکاریوت ها نیست یه جور ساده تره نسبت به یوکاریوت ولی برای اینکه DNA نصف بشه از هلیکاز فکر کنم استفاده کنه
-
Hesam Mohammadi آره حرفت درسته چرخه سلولیش مثل یوکاریوت ها نیست یه جور ساده تره نسبت به یوکاریوت ولی برای اینکه DNA نصف بشه از هلیکاز فکر کنم استفاده کنه
Armin Hosseini من نمیدونم واقعا چون دوازدهم نیستم طبق پایه یازدهم گفتم
-
Armin Hosseini من نمیدونم واقعا چون دوازدهم نیستم طبق پایه یازدهم گفتم
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi منم دقیق نمیدونم
-
Hesam Mohammadi منم دقیق نمیدونم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi
Armin Hosseiniمن اینو تو جزوه یکی از دوستان دیدم که تو تاپیک جزوه ها گذاشته بود ولی الآن نمیدونم کی بود که برم بپرسم ازش
مرسی از هردو
-
دریا دریایی ولی اقای موقاری خودشون گفتن ک اکسین با اثر بر روی جوانه های جانبی باعث میشع ک جوانه ه اخودشون اتن تولید کنن و مانع رشدشون بشن پس هورمونی ک روی اون یکی اثر میزاره اکسینه ن؟؟
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHoorieh sh بله حرف شما کاملا درست ولی منم برام سواله که چرا سنجش اینجوری در نظر گرفته
-
نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهHesam Mohammadi
باکتری پروکاریوت و جاندار پروکاریوت اصلا چرخه ی سلولی نداره!
تو کتاب زیست دوازدهم گفته -
Hesam Mohammadi
باکتری پروکاریوت و جاندار پروکاریوت اصلا چرخه ی سلولی نداره!
تو کتاب زیست دوازدهم گفتهدریا دریایی الان یعنی هلیکاز و آنزیم پلی مراز به کارش نمیاد دیگه؟!