IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
-
حسابان
استاد مقصودی 93-94
جلسه 13
مدت:53:33
عنوان:حل تمرین های دنباله حسابی , شروع دنباله هندسی و حل تمرین آن -
باسپاس از زحمات فذاوان کادر ؟آلا
ولی از تعریف و تمجید بگذریم و نقد
توی فیلم ها وسط کلاس صدا کلا قطع میشه و تا آخر کلاس هم صدا نیست مثال جلسه 44
خیلی از فیلم هاهم که صدا و تصویر هماهنگ نیست
خیلی عنوان هایی هم که برای هرجلسه نوشته شده اشتباه اند یا وسط یکی از جلسات که تمرین حل میشه شروع به درس دادن میشه و آدم قاطی میکنه کدوم بحث رو کجا پیدا کنه
این فیلمها که مال دوسال پیشه اگه فیلم جدیدی در مباحث درسی دیگه میسازید
لطفا به این نکات توجه کند چون واقعا زحمات خودتون کمرنگ میشه
باتشکر -
از آلا و آقای مسعودی ممونم.اگر فیلم های حسابان نبود دور از حضورتان بدبخت می شدم.مدرسه ی من ساعت حسابان رو حذف کرده و به جاش عربی گذاشته!دانش آموز رشته ریاضی ساعت عربی و حسابانش یکیه!جفتشون سه ساعتن.
-
لطفا دوستانی که استفاده کردن نظر بدن ... ایشون خوب درس میدن ؟؟؟ طوری هست که بشه با دیدنش تستای کنکور رو زد ؟؟؟ برای من تستای حسابان از تستای دیفرانسیل و گسسته هم سخت تره
-
با سپاس اززحمات شما
در رابطه با جلسه 20 هر کدوم از کیفیت ها رو دانلود میکنم فیلم مربوط به درس زیست شناسی دانلود میشه.حتی موقعی که در خود سایت هم تماشا میکنم دوباره فیلم زیست شناسی پخش میشه.میشه لطفا راهنماییم کنید که مشکل از کجاست؟
@ادمین @administrators -
mim.noon
این مشکل برا بعضی از دوستان هم پیش اومده و بررسی هایی که کردن انگار این مشکل برا چندتا شرکت هست با این حال دارن تلاش می کنن
به تاپیک زیر برین
http://forum.alaatv.com/topic/3205/مشکل-دانلود-فیلم-ها-و-اشتباهی-بودن-بعضی-دروس/93 -
باسلام. عزیزانی که مشکل دانلود فیلم ها با کیفیت پایین از شرکت صبانت را دارند خواهشا به ترتیب همگی این مراحل را طی کنند:
ورود به سایت SABANET.IR
ورود به قسمت بالای سایت بخش پشتیبانی
بخش صدای مشتری
بخش ثبت شکایات
بخش شکایت
سپس با تکمیل فرم مربوطه, در قسمت متن شکایت نارضایتی خود را به طورکامل اعلام فرمایید.
همگی دوستان صبانتی این کار را انجام دهند ان شاالله مشکل درست شود -
دامنه و برد پس کو چه طور تموم شده
-
جزوه ندارید??همین دوتاس؟؟