دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
سلام اقای امینی بابت تدریس فوق العادتون خیلی خیلی ممنوووووووون
-
سلام اقای امینی لطفا جزوه ی فصل 6 زیست دوم دبیرستان وبذارید
-
سلام اگه بشه فیلم های سال95 ایشون ضبط بشه عالی میشه بهترین دبیره
-
سلام. من میخواستم تغییر رشته بدم از ریاضی به تجربی از این فیلم ها استفاده کردم واقعا فوق العاده بودن الان تو کلاس از بچه هایی که از سال قبل تجربی بودن بسیار جلوترم. کمال تشکر رو از آلا و استاد امینی دارم. امیدوارم همیشه پاینده باشید
-
جزوه ی فصل های بعدی چرا نیست ؟؟
-
بچه ها زیست دوم اقای امینی چطوره؟(برای دانشاموز پشت کنکوری)
بخاد از صفر صفر دوم به 100 دوم برسه و چه منابعی نیازه؟
کیا از این فیلم استفاده کردن و نتیجه گرفتن -
بنظرمن .واسه زیست 2 استاد خیلی قشنگ تدریس میکنن و واضع حتمن دان کن
. کتاب فاگوزیستتت عالیه بخونش -
سلام از اقاي اميني به خاطر تدريس عاليشون تشكر ميكنم، من تازه تصميم به تغيير رشته گرفته ام و در امتحان شهريور واقعا تدريس ايشون كمك اصلي من ميتونه باشه. فقط جزوه فصل ٤ و به بعد رو كه مقدر نيست توي سايت بزارين اگه لطف كنين به ايميل من بفرستين ممنون ميشم، جزوه رو براي امتحانو كنكور نياز دارم وگرنه كاري به تكثير غير قانوني و اينا ندارم. ايميل من ali90viva@gmail.com تشكر
-
آقا یه سوال درسی، طبق گفته فصل 5 تنفس کرم خاکی پوستیه و از همه اجزای پوست بدنش برای اکسیژن گیری استفاده میکنه، ولی تو فصل 6 صفحه دومش عکس جریان خون بسته کرم خاکی رو نشون میده که میگه اکسیژن گیری بعد از خروج از قلب انجام میشه؛ مگه تو تنفس پوستی کرم خاکی اکسیژن گیری از همه جا صورت نمیگیره؟ پس چرا خون تو جریان خون یه جا تیره است یجا روشن؟
-
سلام بنده دانش آموز سال چهارم راضی هستم میخوام با دیپلم ریاضی کنکور تجربی بدم و هدفم هم فقط پزشکی یا دندان پزشکی هست توی درس زیست صفر صفر هستم چون تا به حال کتاب زیست رو باز هم نکردم ولی بقیه درس ها رو خوبم یعنی متوسط کار کنم میتونم توی کنکور تخصصی ها رو 75 به بالا بزنم فقط درس زیست مونده یکی از ویدئو های دکتر امینی زیست 2 رو دیدم واقعا فوق العاده بود میخواستم با اقای امینی مشورت کنم در مورد شرایطم و درست زیست و این که با این ویدیو ها میتونم درس رو بفهمم . امکانش هست شماره ایشون رو به ایمیلم ارسال کنید ؟