دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93)
-
زیست پیش رو کسی تدریس نمیکنه؟؟؟
-
آقا سهراب، خواهش میکنیم ازتون، لطفاً جزوات فصل های 4و5و6و7و8 استاد امینی راد رو بزارین.
-
لطططططفاً بقیه جزوه هارو بزارین......
-
سلام ببخشید برای تدریس زیست دوم فیلم های استاد پازوکی رو ندارین؟
-
imanya در زیست شناسی محمد علی امینی راد دوم دبیرستان (94-93) گفته است:
سلام ببخشید برای تدریس زیست دوم فیلم های استاد پازوکی رو ندارین؟
سلام برای زیست دوم خیر
ولی استادامینی راد برای دوم کامله فیلم کلاساشون
برای سوهم صفرتا ۱۰۰درحال ضبط استادامینی راد درحال ضبطه
واستادرحیمی هم که پیش -سوم -دوم برحسب درخواست بچه ها وبودجه بندی های خودشون تدریس میکنند. -
سلام میشه بقیه جزوه ها رو هم به اشتراک بزارین چون واقعا احتیاجه . با تشکر از آلا
-
سلام . ببخشید ادامه ی جزوه های ایشون رو قرار نمی دید .
با تشکر از گروه الائی عزیز -
چرا هیچ کس جواب ماهارو نمیده؟ لطفاً اگه نمیشه بقیه جزوه ها رو بزارین بگین بهمون. اگه هم میتونین که واقعاً ازتون ممنون میشیم. با تشکر، لطفاً رسیدگی کنین.
-
داداش زیاد شور نزن خیلی ها سوال پرسیدن نمیدن:دی
مجبوری بنویسی -
آره مجبورم. و فکر کنم من از مسئولین آلا درخواست کردم و از اونا پاسخ خواستم؛ نه شما.
-
بهتره صحیح صحبت کردن رو یاد بگیری!