سلام دوستانی که امسال قراره برن یازدهم به شما هم گفتن امتحانات یازدهم نهاییه؟یا فقط مدرسه ماست که هی داره گوشزد میکنه🥲
هیچ جاهم درست حسابی توضیح ندادن درباره این.الان موندیم همه کتابارو دونه به دونه حفظ کنیم یا نه فقط سوالای معلم رو...
مخصوصا کتاب تاریخ و زمینش🥴
@تجربیا
@ریاضیا
@یازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز
راستش من این تاپیک رو زدم که همه رفیقای گل آلایی رو جمع کنم اینجا که چکارکنیم؟
که با کمک هم آیندمون رو بسازیم ودرکمال دوستی وصداقت تک تک اجر های دیوار رو بنا کنیم.وبتونیم با هم در برابر مشکلات بایستیم.مثلا یه چیزی مثل
دیوار چین
اما داستان این دیوار بزرگ چیه؟واقعیتش من اول می خواستم عنوان رو بذارم«سازندگان دیوار کنکور۱۴۰۱ » اما وقتی باخودم فکر کردم گفتم موفقیت که فقط کنکورنیست ما
باید در کنار هم در برابر تمام سختی ها ایستادگی کنیم که کنکور فقط یکی از اونهاست.
لذا این تاپیک انشاالله با کمک شما تاریخ انقضا نخواهد داشت و همه در کنار هم بعداز کنکور هم خواهیم ماند.
اما قراره تو این تاپیک چکار کنیم:
۱_یادگیری همه جانبه
ببینید اکثر بچه های کنکوری سعی می کنند که یه منبع برای کنکور انتخاب کنند (خدا وکیلی آدم نمیرسه چند منبع رو با هم بخونه)به خصوص که منابع هم فراووونند.
ما در اینجا می خوایم با همکاری همدیگه چکیده تمام این منابع ها رو بریزم وسط. حالا اینها میتونند قلق تستی ،روش های محاسباتی،کلک های تستی و... باشند منابع هم میتونه از استادای گرانقدر آلا ،استادای عزیز دیگر ،کتاب ها ،حتی مطلب وعکسی توی فضای مجازی اینترنت ،تلگرام و...باشه.همه باهم برای هم
۲_فرصتی برای تدریس برتر
تو اینجا میتونید همون نکات و قلق هایی رو که یاد گرفتید به زبان خودتون تدریس کنید.برای این کار میتونید عکسی رو آپلود کنید و سپس دربارش توضیح بدید یا از صفحه گوشی همراه با آموزش فیلم بگیرید یا پاورپوینت درست کنید ویا...... خلاصه هر جور که مایلید توضیح بدید.تازه با این کار ۱۰برابر بیشتر خودتون یادمیگیرید یعنی بیشتر تو حافظتون میمونه.باور نمی کنید!پس به نمودار زیر نگاه کنید👇IMG_20210723_095518.jpg
۳_شکوفایی ابداعات ونوآوری ها
همه ما قطعاً ابداعات و رموز هایی در یادگیری(هر چند مسخره و خنده دار)برای خودمان گذاشتیم. اینجا میتونیم اینها رو به اشتراک بذاریم.تا همه استفاده کنند.
یادتون باشه بقول آقای موقاری رمز درسی هر چقدر مسخره تر باشه بیشتر تو ذهن میمونه.😂
۴_انتقال تجربیات
همچنین میتونید تجربیاتتون رو با بقیه به اشتراک بگذارید علی الخصوص دانشجو های عریز خیلی میتونن تو این بخش کمک کنند.
این تاپیک مخصوص چه کسانیه؟
درست تاپیک رو توی راه ابریشم زدم اما این تاپیک مخصوص تمام راه ابریشمیا غیر ابریشمیا ،کنکوری ها و غیر کنکوری ها خلاصه همه همه میتونند اینجا فعالیت کنند.
%(#ff0000)[توجه توجه]!
قوانین:
۱_یکی از کار های بامزه ای که به ذهنم خورده این که مگه ما نمی خوایم این دیوار رو با هم بسازیم .پس برای ساختنش نیاز به آجر داریم.حالا آجر چیه؟
آجر تو این تاپیک به تمام پست های آموزشی(درسی،انگیزشی،غیر درسی و...)گفته میشه.فقط دقت کنید حتما باید آموزشی باشه مثلاً سلام احوال پرسی یا سوال پرسیدن جزو اجر هانمیشه.پس ما به جای پست های آموزشی میگیم آجر شماره فلان. شما هر پست آموزشی که میذارید باید با فاصله از عنوان شماره آجر رو بنویسید.مثل شکل زیر👇👇
IMG_20210723_101749.jpg
شماره آجر رو از کجا بیاریم؟
کافیه شماره آجر آخرین پست های آموزشی رو نگاه کنید
مثلاً اخرین پست، آجر ۲۵بود قاعدتاً شما آجر ۲۶ رو توی پستتون قرار میدید.توجه: حتما چندتا پست اخر رو نگاه کنید ممکن یکی تو آجر گذاری اشتباه کرده باشه
مثلاً اخرین پست ها :۸_۹_۱۰_۱۵
اونی که ۱۵گذاشته در اصل ۱۱هست شما با یه نقل قول
باجمله«شماره آجر شما۱۱بود»اون رواصلاح کنید. که قاطی نشه و ادامه رو شماره گذاری کنید.
فایده این آجر ها چیه؟
فایدش اینه که بعد از مثلاً یکسال اخرین پست آموزشی مثلاشمارش۲۴۵۶
اینطوری میتونیم بفهمیم دیوارمون چقدر پیشرفت کرده و دوستانی که بعدا اضافه می شوند گیج نمیشن و میتونن از همه اجرها استفاده کنند.
یه جورایی میشه مث شناسنامه پست ،میشه راحت پست های آموزشی رو از بقیه جدا کرد.
۲_سعی کنید عنوان های پستاتون برجسته باشه ترجیحا از عنوان های ساده و مستقیم استفاده نکنید.بهتره غیر مستقیم بیان کنید مثلاً میخواین نکته درباره هیدروکربن ها بگید عنوان رو مثلاً بذارید «طلای سیاه»که یکم جذاب تر بشه.
۳_احترام به نظرات همدیگر و پاسخ درست و با حوصله هم از ملزومات این تاپیکه.
در پایان:
دوستان من با تمام وجودم چیز هایی رو که یاد گرفتم با شما به اشتراک میذارم🖐️🖐️
هر کی با این طرح هست بسم الله
#همه_با_هم_برای_هم
من برم کلنگ رو بیارم که طرح رو افتتاح کنیم.🙂
موفق وپیروز باشید.
سلام به همه💞
توی این تاپیک قصد دارم پی دی اف هایی که مدرسه لطف میکنه برامون میفرسته رو به اشتراک بذارم.
تست دروس هستند همراه با پاسخنامه.
https://s19.picofile.com/file/8431235984/4_5909231913842772276.pdf.html
✅ تست دینی سال دهم
◀️ درس های ۷ تا ۹
🔰 همراه با پاسخنامه
👆🏻🪴☘️👆🏻🪴☘️👆🏻
https://s19.picofile.com/file/8431236692/4_6015020243993233742.pdf.html
✅ جزوه تست فارسی سال دهم
◀️ 100 تست از قرابت معنایی
🔰 همراه با پاسخنامه
👆🏻🪴☘️👆🏻🪴☘️👆🏻
انشالله مورد استفاده قرار بگیره.🌹
باز هم هست که کم کم به اشتراک میذارم سر فرصت.
@تجربیا
@انسانیا
@دهم
@دانش-آموزان-آلاء
150 روز ،با 19 ساعت مطالعه ،حداقل تست روزانه 200به بالا
-
از 1398/11/10 تا کنکور میخوام روزی 19 ساعت و حداقل با دویست تست شروع کنم
بدون شک رتبه زیر 100 میشم شکی توش ندارم
با قدرت پیش به سوی پزشکی شهید بهشتی
لطفا حرفای حاشیه ای نزنین اگه دوست دارین میتونین برنامتو بذارین برای انرژی دوستانتون
لطفا بجز قرار دادن برنامه هیچ صحبتی نکنین در غیر این صورت پاک میشه البته اگه وقت کنم شبا بقیر ازگذاشتن برنامه کار دیگه ای انجام بدم -
بهاره بوربور
در جواب تمامی دوستانی که برای من عزیز هستن باید بگم که کسی که ازکارش لذت میبره براش 19 ساعت زمان زیادی نیست و به بخاطر یه مشکلی بنده چند روزه که 19 ساعت میخونم و میخوام ادامه بدم که این مشکلمو روز اعلام نتایج کنکور تو همین قسمت میگم من با اسم اصلیم ثبت نام کردم انشالله کارنامه زیر 100 مو تو همین جا میذارم وقت برای توضیح دادن بیشتر ندارم روزتون خوش -
بهاره بوربور
شما من و بقیه واسه رسیدن به این نقظه باید تکاملشو طی کنیم نمیشه ساعت مطالعه 9 ساعت را یهو به 15 افزایش داد شاید یه هفته یا چند روز بشه ولی همیشگی نیست باید هر هفته نیم ساعت افزایش داد و به مرور بالا برد.
-
milad saeedi
اگ هفته ای 0/5س بخواداضافه کنه ولو کسی ک تازه شروع کرده وازقضاپشت کنکوری هم هس وبایدکلی حجم روبروسونه......ازاونجایی ک ازالان تاکنکور(21هفته)
مونده..بااین حساب روزکنکورتازه رسیده ب 10/5
://///
اصلا منطقی نیس تواین برهه ی زمانی هفته ی نیم س افزایش دادن س مطالعه.. -
برنامه 1398/10/11
ساعت مطالعه :19 ساعت
تعداد تست :200 بخاطر کلیپ زیست دیدن تعداد تست اومد پایین اما هر روز درصدی به روز قبل اضافه میشه و انشالله پایین نمیاد بخاطر زمان کمم از خواندن چه درس و چه منبع و..... صرف نظر میکنم .انرژیم فوق العادست میرم تا تیکه تیکه کنیم کتاب هارو موفق باشین همتونننننننننن -
اقا من هم مثل شما
-
milad saeedi در 150 روز ،با 19 ساعت مطالعه ،حداقل تست روزانه 200به بالا گفته است:
بهاره بوربور
شما من و بقیه واسه رسیدن به این نقظه باید تکاملشو طی کنیم نمیشه ساعت مطالعه 9 ساعت را یهو به 15 افزایش داد شاید یه هفته یا چند روز بشه ولی همیشگی نیست باید هر هفته نیم ساعت افزایش داد و به مرور بالا برد.
به خدا اگه حرفشونو گوش نكني پشيمون ميشي، به من نگاه نكنين من از خواهرم ميگم كه اون تجربي ميخوند و هميشه ميخواست ١٥ ساعت درس بخونه و هميشه عصبي بود ، من واسه همين تجربي نرفتم ولي همونم كه تجربي بود آخرش پشيمون شد از طرز فكرش به من گفت مليكا با آرامش درس بخون و از زندگيت لذت ببر. ميدونم شما رقابت تو رشتتون زياده ولي خواهرم ميگه آدم رشته رو قبول شه كافيه نيازي به رتبه نيست. شما هم واسه پزشكي بخون. من سه ساعت ميخونم كلي چيز ميشه دارم حساب ميكنم ده ساعت چه عالمه ميشه. از ٦ ساعت يا نهايتا ٨ ساعت شروع كن دوست گلم و كم كم زيادش كن. من ديگه تاپيكت نميام چون بهم استرس ميده نميدونم به حرفام گوش ميكني يا نه ولي از ته ته قلبم واست اول آرامش آرزو ميكنم بعد موفقيت
-
دوستان من فکر نمیکردم که ساعت مطالعه من برای یسری افراد ترسناک باشه و بترسن استرس براشون ایجاد بشه برای همین این تاپیک پاک میکنم و مسیر خودمو ادامه میدم اگه باعث ناراحتی کسی شدن عذر میخوام
-
بهاره بوربور متاسفانه پاک نمیشه
-
سلام
نه ادامه بدید این تاپیکو اتفاقا
داشتم فکر میکردم خود من بیشتر حجم بودنم اینجا اشک و آه و افسوس بوده و انتظار دلداری و کلا ماساژ دادن شونه هامو توسط بقیه رو داشتم ولی شما اومدین حال خوبتونو به اشتراک گذاشتید...
اگه وقتتونو نمیگیره بیاین اینجا -
قسط بی احترامی ندارم این تاپیک پاک نمیکنم و دیگه هم برام نظارت منفی ارزش نمیذارم
از ادمای قوی هرررررررررررررررررر کاری بر میاد و من و بقیه دوستانی که کوبنده دارن تلاش میکنن ادمای قدرتمند این سرزمیننیم تا خود کنکور ساعت مطالعه تعداد تست صعودی میذارم هرکسی میتونه ببینه هرکسیم فکر میکنه که ار پسش بر نمیاد لطف کنه فاز منفیشو جای دیگه پیاده کنه چون اینجا براش جا ندارمبرنامه 1398/11/11
19 ساعت مفیددددددددددددد اما بدون تست چون یسری ار درسا بار اوله که دارن خونده میشن اما یه چیریم بگم به یسری افراد که میگن تعداد تست خیلی ریاد باید باشه این روش اشتباه تعداد تست باید استاندارد باشه
راستی یه چیز دیگم بگم قبلا میخوندم برای زیر صد نفر شدن
الان میخونم برای تک رقمی رقیب میخوام بیاد جلوم بی صبرانه منتظرم
هیچ شکی ندارم که تک رقمی امسال یکیش منم 9 نفر دیگه که تک رقمی های امسالن با من هم سیر بشن
تا وقتی ادامه میدم که کارنامه تک رقمی خودمو اینجا بذارم شده تیکه تیکه بشه تمام بدنم به هدفم میرسم شب خوش -
انگیزشی
تو زندگیم به یه چیزی خیلی اعتقاد دارم
همون طور که اگه کار بدی کنی خدا ناراحت میشه
اگه کار خوبیم کنی خدا خوشحال میشه
خدا انسانی خلق کرده که از اون شخص هرکاااااری بر میاد
میتونه خودشو به عرش برسونه خوشبخت کنه
یا میتونه خودش خار بدبخت کنه
فقط میخوام یه چیز بگم تو ساخته شدی برای بهترین بودن
اگه به جایی نرسی یعنی تلاش نکردی برای زندگیت
و اینکه برای خودت بهونه ای بیاری که مثلا من هوشم از فلانی پایین تره یعنی خودت ببخشید خر کردی
چون همه ما ادم ها ساخته دست پرودگاریم و و به یک اندازه به همممون هوش زکاوت و پشت کار داده و ادامه مسیر به تو سپرده تا ببینه از این همه نعمتی که بهت داده چطوری استفاده میکنی پس پاشو بجنگ برای خواسته هات و خدارو خوشحال کن تا بهت افتخار کن و به خودش بگه چه خوب کردم که این بنده رو افریدم
کنکور ساده ترین چیز ممکنه زیر پات اسم کنکور بنویس تا هروقت راه میری لهش کنی چون تو سخت ترین کارهارو تا الان انجام دادی یه امتحان ساده سه چهار ساعته که کاری نداره رفیق -
بهاره بوربور چقدر انرژی
به امید موفقیتتون
همینجوری کوبنده ادامه بده -
مليكابانو در 150 روز ،با 19 ساعت مطالعه ،حداقل تست روزانه 200به بالا گفته است:
كجان اونايي كه ميخواستن ١٩ ساعت بخونن؟ كيان كه فهميدن بايد با ٦ ساعت شروع كنن؟ جواب اين دو تا سوالو تو همين تاپيك گفتم بپرسم شايد كسي بلد بود
کلا سیستم روزانه هر کنکوری در حالت اپتیمایزش ۴ساعت تفریح و کار شخصی ۸ ساعت خواب ۱۲ ساعت مطالعه شامل میشه.که در حالت واقعبینانه هم ممکنه.