b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام . من یک سوالی داشتم
استاد در مورد مشخص شدن این ک ترکیب یونی چندتایی است گفتن همون تعداد عنصرها
ترکیب یونی دوتایی هم ک ساده ترین ترکیب یونی هستش
اما ترکیبات یونی با پراکسید یا ازید چند تایی هستن؟
مثل
Na2O2
از نظر عنصر از دوتا عنصر تشکیل شده اما در دسته ترکیب یون های دوتایی قرار نمیگیره .
این ترکیب یونی چندتایی هستش؟ -
shamim96 استاد این مثالو زد اگه اشتباه نکنم NH4) 2 Cr2O7
وگفتن تعداد عنصر نگفتن تعداد اتم هارو بشمارید یعنی ترکیب یونی که استاد مثال زد میشه 4تایی اون ترکیبی هم که شما گفتی میشه 2تایی . شایدم من اشتباه گفتم اون ترکیب مورد نظر شمارو از چند نفر دیگه ام بپرسید -
Dr سلام ایشون درست میگن...طبق نکته ای که گفتن (برای ترکیب یونی چندتایی باید تعداد عنصر رو شمرد) جواب سوال شما میشه دوتایی...
-
خب من دقیقا سوالم همین جاست . از نظر تعداد عنصر این ترکیب میشه 2 تا عنصر و ترکیب یونی دوتایی
اما سوال کنکور تجربی 95 سوال 237 اش ک انرزی های یونش رو داده بود و اکسیژن و فلوئور و منیزیم و سدیم بود گفته بود چند تا ترکیب یونی دوتایی بینشون تشکیل میشه
چرا این جا یون پراکسید رو در نظر نمیگیریم ؟؟ فقط از اکسیژن تشکیل شده و با سدیم طبق نظر شما باید ترکیب یونی دوتایی تشکیل بده -
shamim96 چند لحظه سوالات رو دانلود کنم بررسی کنم
-
shamim96 هیچ نظری ندارم...الان قبل اینکه بیام انجمن تازه داشتم انرژی یونش رو میخوندم و اصلا تست نزدم براش...
ولی برای حل این سوال فکر کنم باید یه نکته ای باشه که انرژی نخستین یونش رو به شماره گروه ربط بده...چون همینجوری منکه اصلا ایده ای ندارم براش -
alireza_ysf75@ ممنون
الان اسم دقیق کتابا چیه؟بعد این جزوه هایی که اینجا تو سایت هست تو خود کتابا هست یا ن؟ -
سلام
بچه ها میشه بهم بگید فرق کتابای استاد با جزوات اینجا چیه؟اینا تو کتابشون هست کامل؟ -
سلام
جلسه 14 دقیقه 28 حل تست شماره 120 صفحه 53 فصل اول شیمی 2.....
اینجا استاد میگن که چون گفته ترکیب پایدار نمیتونیم از عناصر واسطه بجای M در نظر بگیریم! من همچنان دلیل اینرو نفهمیدم چرا نمیتونیم؟ مگه عناصر واسطه مثل Fe(آهن) نمیتونن تشکل ترکیب پایدار بدن؟اگه نمیتونین سوالو پیدا کنین :
http://forum.alaatv.com/uploads/files/1470639272245-img_20160807_190130.jpg
-
فاطیما سلام بله کتاب ایشون کامل شده و تصحیح شده همین مطالب هستش!
جزوات در آلا نواقص دارن....
من فعلا دارم از جزوه ها استفاده میکنم ولی به محض اینکه کتاب جدیدشون چاپ شد اونو میخرم! -
@سهندkonkor
انرزی نخستین یونش بیشترینش مال گاز های نجیبه و کمترین مال فلزات قلیایی و توی همین روند دوره هاکه صعودی هست استثنا هم داریم مثلا ازگروه2به13 و15به 16کاهش نخستین یونش داریم ولی در هر دوره.روند صعودیه به گروه کار نداریم دوره مهمه -
فاطیما بله من فعلا نخوندم نمیدونم اینارو...ان شا الله که جواب گوی دوست عزیزمون بشه فرمایشتون....
سوال بالایی من رو میتونین جواب بدین؟
-
@سهندkonkor مرسی
-
@سهندkonkor ن نمیتونن اخه عناصر واسطه دارای ظرفیت متغیر هستن مثلا ما هم اهن دوبار مثبت داریم هم اهن سه بار مثبت پس یه ترکیب نمیتونیم تشکیل بدیم مفهوم پایدار یعنی فقط و فقط یه ترکیب یونی تشکیل بشه که واسته ها این خاصیت رو ندارن الان اگه توجه کنی واسطه ها چچند یونی اند یعنی مس 1+و2+داریم کرم2+و3+داریم ولی فقط المینیوم3+داریم
-
فاطیما این تعریف تو جزوه یا کتاب هست؟؟ من ندیدم چون!
-
@سهندkonkor پس شاید بگی چونM2O3 هست پس اهن3+ میشه ولی کلا ما فقط و فقط ترکیب یونیFe2O3 میتونیم تشکیل بدیم؟دیگه نمیتونیم با اکسیزن FeO تشکیل بدیم؟مسلما میتونیم اما ما فقط و فقط میتونیم ترکیب یونیAl2O3 تشکیل بدیم و اصلا چیزی به نام AlO وجود نداره پس Al2O3 تکه و فقط با همین شکل با اکسیزن ترکیب میشه
-
فاطیما آخه من کاری با FeO ندارم که مگه خود Fe2O3 پایدار نیست؟؟؟
-
@سهندkonkor ن پایدار نیست این گفته ترکیبش با اکسیزن پایدار باشه یعنی فقط یه ترکیب با اکسیزن تشکیل بده تو به M2O3نداشته باش به صورت سوال فکر کن که گفته با اکسیزن ترکیب پایدار داشته باشه و پایدار یعنی یه بار با اکسیزن ترکیب شه
-
@سهندkonkor استاد سر کلاس داره این نکته رو میگه تو جزوه معلم خودمم. بود
-
فاطیما خیلی ممنون الان فهمیدم...یعنی اون عنصرهایی که دو تا یون دارن نمیشه! یکم ساده تر بگین خب