b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
hossein444 من کتاب رو تهیه کردم و شیمی دوم را هم کامل دیدم با کتاب پیش برید مشکلی پیش نمیاد همه رو تدریس میکنن
-
EHSAN.S در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
تو کتاب استاد کامل همه چی نوشته؟
یا باید پر شه؟گزینه دو والبته گزینه یک در واقه=ع هر دو مورد
-
hossein444 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ببخشید جزوه های سال دوم یه ذره مشکل ندارن . مثلا داره بخش گروه های عاملی رو تدریس می کنن توی جزوه اون صفحه ی 15 16 17 18 جزوه وجود نداره
اون صفحات باید صفحات سفید باشند چون استاد خودشون گفتن اونا سفید هستن و در آن صفحات توضیحات گروه های عاملی را باید بنویسید که استاد توضیح می دهند (دو تا دو تا گرو های عاملی باهم مقایسه می شوند در آن صفحات سفید )
-
helen_amor در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ببخشید جزوه های سال دوم یه ذره مشکل ندارن . مثلا داره بخش گروه های عاملی رو تدریس می کنن توی جزوه اون صفحه ی 15 16 17 18 جزوه وجود نداره
جزوه به صورت کامل روی سایت قرار نگرفته...و اگر مایل هستین باید کتاب استاد رو تهیه کنید
سلام این 4 صفحه مربوط نوشتن خواص و ویژگی های گروه های عاملی هستش و همه چیز رو پای تخته مینویسن میتونید شما هم اونارو بنویسید !
-
alireza_ysf75
یعنی میشه نخرید گروه های عاملی و واکنشارو یعنی تدریس میکنن از دوباره تو صفر تاصد یا نه؟ -
mohammadalizadh در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
alireza_ysf75
یعنی میشه نخرید گروه های عاملی و واکنشارو یعنی تدریس میکنن از دوباره تو صفر تاصد یا نه؟گروه عاملی ها ک تدریس میشه
واکنشا هم تدریس میشه !
اون فایل ها بیشتر جنبه جمع بندی دارن و خوبیشون اینه ک همه مطالب رو دارید در کنار هم و پخش نیستن !کلا شما وقتی کتاب شیمی 3 ایشون رو بخرید این فایلارو هم دارید تو ضمیمه کتاب !
-
شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(٢)(٩٥-١٣٩٤)
جزوه کامل ترکیب های آلی
جزوه کامل تعادل شیمیایی
جزوه کامل ترکیب های یونی
جزوه جلسات اسید و باز تا جلسه 91
جزوه تمام جلسات ترمودینامیک
جزوه کامل الکتروشیمی
جزوه جلسات 1 تا 31
جزوه جلسات 35 تا 57
جزوه کامل روند های تناوبی
جلسات 1 تا 10 همایش شیمی ، فرات
جلسات 11 تا 13 همایش شیمی ، فرات -
alireza_ysf75 یعنی همه واکنشا و عاملی ها رو مینویسن دیگه تو صفر تا صد پ ایراد نداره اصلا نخرم کتابشون رو؟
چون خودتون میگید همه رو درس میدن دیگه ولی اخر سال بعد عید فقط فایلارو از سایت بخرم برای جمع بندی؟ -
mohammadalizadh در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
alireza_ysf75 یعنی همه واکنشا و عاملی ها رو مینویسن دیگه تو صفر تا صد پ ایراد نداره اصلا نخرم کتابشون رو؟
چون خودتون میگید همه رو درس میدن دیگه ولی اخر سال بعد عید فقط فایلارو از سایت بخرم برای جمع بندی؟اره دیگه تمام مسایل لازم تدریس میشه برا کنکور !
میتونید بعد عید فایلارو بخرید !
-
-
vani سلام تمام شکل ها و نکات کتاب درسی در کتاب صفر تا صد اومده اما خودشون به بچه ها گفتن بد نیست کتاب درسی رو هم ورقی بزنن یه مروری از روی کتاب هم بشه
کتاب درسی رو میتونین از اینترنت دانلود کنی
برای سفارش کتاب هم با شماره ی 66410000 بانک کتاب محلاتی تماس بگیرین -
vani در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
میشه سوالمو جواب بدین
من کتابای درسی شیمی روندارم میشه فقط کتابای صفرتاصدروبخونم؟چجورمیتونم کتابای صفرتاصد رو تهیه کنم؟سلام
حواستون باشه اگه از کلاس امسال بخواین استفاده کنید فعلا تا چند هفته کتاب رو تهیه نکنید
شاید یه تغییراتی بکنن
در غیر اینصورت با انتشارات تماس بگیرید -
ببخشید من رشت زندگی می کنم . می خواستم بدونم که کتاب ایشون تو کتابفروشی های شهر خودم هستش یانه ؟
-
hossein444 خیر باید سفارش بدین
پست های قبلی رو ببینید فکر میکنم شماره تماس رو گذاشتن دوستان -
ببخشید من رشت زندگی می کنم . می خواستم بدونم که کتاب ایشون تو کتابفروشی های شهر خودم هستش یانه ؟
دوست خوب
اگه می خوایین با کلاس های امسال یعنی کنکور 96 پیش برین
فعلا کتاب های استاد رو تهیه نکنید شاید تغییرات داشته باشن
در غیر اینصورت اگه با کلاس 94-95پیش میرین میتونید سفارش بدین
کتاب های ایشون توسط انتشارات 20 به فروش میرسه
@دانش-آموزان-آلاء -
ناقصی های جزوه ی شیمی 2 استاد آقاجانی ((از کتاب صفر تا صد شیمی 2))
شیمی 2 فصل 3 = صفحات 4 و 5 و 6 و 7 و 8
شیمی 2 فصل چهارم = 1 و 2 و 3 و 4 و5 و 6 و7 و 8و 9 و 10 و 11 و 12 و 15 و 28 و 29
شیمی 2 فصل پنجم = 1 و 2 و3 و 4 و 5دوستانی که کتاب رو گرفتن می تونن برای کمک به سایر دوستان عکس یا اسکنی از این صفحات بگذارند تا بقیه هم استفاده بکنند . ممنون .