b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@hasanzadeh.fatemeh76gmail.com گفته است:
سلام ببخشیدچجوری بایدازاستادبخوایم سوالامونوحل کنه؟من سه تاسوال شیمی استوکیومتریوهرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم سوالای۷۷و۸۳و۸۵لطفایه راهنمایی کنید.....
سوالاتون رو اينجا بنويسيد ما ميديم دبير سر كلاس حل كنه
سوال هر درس رو زير همون درس بنويسيد -
mohamadreza
سلام متاسفانه ی مشکلی ایجاد شده تا چند ساعت دیگ آنشاالله درستش میکنم
ببخشید -
nazgol
برای آپلود هر نوع فایلی بهترین راه اینه که یک حساب کاربری درpicofile.com/ بسازی بعد فایل مورد نظرت رو در اون جا آپ کنی و بعد سایت لینکِ دانلود ِ اون فایلی که آپ کردی رو بت میده ومیتونی راحت ازش استفاده کنی -
سلام
آقای آقاجانی در فیلم های اسید و باز گفتن که در کانال تلگرام اشون هر روز یک سوال استوکیومتری حل میکنند
چ جوری میشه عضو گروه ایشون شد؟؟؟؟؟؟ -
mohamadreza
telegram.me/shimiaghajani
تو مرورگرت بنویس اینو و جوین شو عزیز -
سلام
درسنامه جلسه 17 الی 30 استاد آقاجانی (آپدیت جدید94/11/17)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری /فردیس-کرج
دانلود با لینک مستقیم !
-
سلام میخاستم بدونم استاد برای برای سال سوم و پیش 2 هم کتاب چاپ میکنن یا جزوه قرار میدید ؟
در ضمن بابت همه این کا هایی که برای امثال من انجام میدید ممنونم -
دوستان گلم.فيلم جاي تست رو نميگيره ها.با فيلماي شيمي استاد درسو ياد بگيرين و بعد بريد سراغ بانك تست تون و تست ها رو تا رسيدن به جواب اخر حل كنيد .تاكيد ميكنم رسيدن به جواب اخر حتي اگر هر تستي ربع ساعت هم ازتون وقت بگيره.بايد عادت كتيد به صبر تا رسيدن به جواب اخر.
-
سلام
دوستان من امروز یک مطلبی رو در کتاب دروس طلایی خوندم که با نکته ای که آقای اقاجانی در سر کلاس گفتن کاملا مغایرت داشت ممنون میشم راهنمایی ام کنید
عکسش اینه>>>
http://s6.picofile.com/file/8237447100/amphoter.JPG -
mohamadreza
استاد چی فرموده بودن ؟ -
کفته بودن:
http://s6.picofile.com/file/8237540434/amphoter2.JPG
این جیزی ک استاد گفتن غلط نیس و کامل ترش میشه این که در آنیون ها برای آمفوتر بودن H نباید به انم مرکزی متصل باشد -
سلام.میشه کلید سوالات استوکیومتری رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشیم...