b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
@rasoulhajikhezrigmail.com گفته است:
@parham720yahoo.com من تماس گرفتم.ولی اینجوری بدرد نمیخوره.اگه الا خودش جزوه های کلاس ها رو سایت بذاره خیلی عالی میشه.البته همشو یکجا
نمیشه کتاب حق تالیف داره
اگه کتابی که چاپ شده رو در سایت قرار بدیم، در آلاء رو تخته می کنند -
@leo1985 سلام جزوات سمیرا خانم رو میشه کامل بزارید
-
سلام
درسنامه جلسه (1) الی (10) شیمی جامع استاد محمدرضا آقاجانی (آپدیت جدید 18/10/94)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
0_1452269860425_update-jalase-(1ta10)-shimi-aghajani.pdf -
alireza22332435gmail.com
سلام دوست گرامی
منم مثل شما فیلم ها رو میبینم و همزمان با دیدنشون این درسنامه ها رو می نویسم
و در اولین فرصت هم در صفحه مربوط به اون درس و فیلم ، درسنامه ها رو پست می کنم .
امیدوارم براتون مفید واقع بشن -
برای سال سوم چکار کنیم؟
-
من میخوام کتاب آقای آقاجانی رو بخرم فقط چند تا سوال دارم
1- این کتاب درس نامه هم داره و تمام نکته ها رو گفته
2- تعداد تست هاش چقدره
با تشکر -
sohrab من تماس گرفتم ولی گفتن اصلا همچین کتابی وجود نداره
-
سلام هرچی که از کاری که دارین انجام میدین تعریف کنم بازم کافی نیس و هرچی ازتون تشکر کنم بازم میدونم کفایت نمیکنه اما واقعا کار همتون عالیه چه اساتیدتون چه دست اندر کارهای این سایت من برای شیمی خیلی جاها سرچ کردم و خیلی کلیپ اموزشی دیدم اما هیچکدوم حتی ذره ای به خوبی سایت شما نبوده،امیدوارم همگیتون موفق و موید باشید
-
سلام واقعا تدریس اقای اقاجانی حرف نداره من عاشق شیمی شدم ان شاالله هرجاکه هستن سالم و سلامت باشن
-
m.jafari9877 گفته است:
sohrab من تماس گرفتم ولی گفتن اصلا همچین کتابی وجود نداره
با چه شماه ای تماس گرفتید ؟ آیا با این شماره ها که آقا سهراب اعلام کرده بودند تماس گرفتید ؟
تلفن های مرکز پخش انتشارات بیست : 66410000 (021) و 44297900 (021) -
Mr.Shahrokhi بله آقای شاهرخی، البته من گفتم کتاب کنکور آقای آقاجانیو میخوام! شاید اسم کتاب رو اشتباه گفتم، الان برام جای سواله که ایشون چه کتابیو دقیقا توی این کلاس کنور تدریس میکنن؟!
-
m.jafari9877 گفته است:
Mr.Shahrokhi بله آقای شاهرخی، البته من گفتم کتاب کنکور آقای آقاجانیو میخوام! شاید اسم کتاب رو اشتباه گفتم، الان برام جای سواله که ایشون چه کتابیو دقیقا توی این کلاس کنور تدریس میکنن؟!
ضمن عرض معذرت به خاطر جواب نا دقیقی که به شما داده بودم ، پاسخ دقیق سوال شما درباره ی کتب آقای آقاجانی به این شکل است :
ایشان چهار کتاب شیمی نوشته اند که انتشارات همه ی آنها انتشارات 20 می باشد. دو کتاب از این 4 کتاب شامل کتاب "کلاس شیمی 2" و کتاب "کلاس شیمی پیش 1" چاپ شده و می توانید تهیه نمایید . دو کتاب دیگر شامل کتاب "کلاس شیمی 3" و "کلاس شیمی پیش 2" هنوز به چاپ نرسیده اما احتمالا تا پایان سال چاپ آن دو کتاب نیز محقق می شود . موفق و مید باشید -
سلام
درسنامه جلسه (1-11) شیمی جامع استاد محمدرضا آقاجانی آپدیت شد (94/10/19)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری/فردیس-کرج
0_1452353367711_jalase-(1ta11)-shimi-aghajani.pdf -
alireza22332435gmail.com گفته است:
با سلام جزوه فصل 3و4و 5 شیمی2 مهندس آقاجانی ناقص است
همون قسمت هایی که دبیر فرمودند و لازم بود را توی سایت قرار دادیم
-