b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@alireza.yousefi75yahoo.com
-
0_1457468256509_علم_روز_کنکور_توصیه_شیمی_21_اسفند_م.pdf )
این جزوه رو مهندس آقاجانی در کانال تلگرامشون گذاشتن برای آزمون 21 اسفند گزینه2 -
پویان tvn گفته است:
سلام آقای شاهرخی،آقای شاهرخی عزیز،جزوه این دو جلسه آخر شیمی که مربوط به فصل 3سال چهارمه و استاد آقاجانی از روش تست حل میکننرو خواهشا اگه امکانش هست قرار بدید ،ممنونم
با سلام خدمت شما . مگه این جزوه رو منظورتون نیست؟ قرار داده شده که .
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/10/21/446 -
@alireza.yousefi75yahoo.com گفته است:
@administrators
سلام جزوه سال 3 و پیش 2 رو نمیشه بزارید ؟؟؟؟
همچنین جواب تست های دوپینگ سال 2 و پیش 1 که کتاب شدنبا سلام خدمت شما ،
خدمت شما و همه ی بچه ها عرض کنم که جزوه ی سوم ایشان به کتاب تبدیل شده و طبق خبری که من دارم این کتاب به زودی چاپ خواهد شد وشما عزیزان خواهید توانست تهیه فرموده و استفاده نمایید. اگر درباره ی چاپ این خبر چدیدی به دستم رسید حتما همینجا اطلاع خواهم داد اما فعلا میدونم که به زودی زود چاپ خواهد شد.
درباره شیمی پیش 2 ، یه سری جزوات بر روی سایت قرار گرفته . الان چه مبحثی از شیمی دو در کلاس تدریس شده (لطفا جلسه کلاسر و هم ذکر کنید) که جزوه ی آن در سایت قرار نگرفته است؟ -
Mr.Shahrokhi
دستت طلا خبر خوش دادی اول صبحی حالم خوش نبود
پیش 2 میشه اسید باز و الکتروشیمی جزوه ای مثل شیمی 2 که گذاشته بودید بزارید خواهشا
دستتون درد نکنه
منتظر کتاب 3 هستیم بی صبرانه -
@alireza.yousefi75yahoo.com گفته است:
Mr.Shahrokhi
دستت طلا خبر خوش دادی اول صبحی حالم خوش نبود
پیش 2 میشه اسید باز و الکتروشیمی جزوه ای مثل شیمی 2 که گذاشته بودید بزارید خواهشا
دستتون درد نکنه
منتظر کتاب 3 هستیم بی صبرانهاسید و باز که بر روی سایت موجوده . فکر کنم منظور بجه ها الکتروشیمی باشه که در حال تدریس آن هستند که من گزارش کردم . ان شاالله همکاران در اسرع وقت پیگیری می کنند
-
Mr.Shahrokhi
ممنونم از زحمت های شما و همکاران گرامی