b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
samabaa
می توانی از فیلم های پارسال حاجی سلیمانی استفاده نمایید اخرای جلسه 49 و جلسه 50 تدریس می کنند -
tabmosavi1388gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
تا جایی که من میدونم هنوز تدریس نشده
ireh4505yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
samabaa
می توانی از فیلم های پارسال حاجی سلیمانی استفاده نمایید اخرای جلسه 49 و جلسه 50 تدریس می کننداین لینک تدریس این قسمت هستش
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/21/4766
در همایش هم 2 جلسه به اب تبلور اختصاص دادن که میتونید دانلود کنید
انم لینک همایش
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/19/4856
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/19/4857
جلسات 21 و 22 -
سلام اینم جزوه کامل الکتروشیمی با تمام نکات و تست هایی که استاد گفتند و حل کردند.
امیدوارم مفید واقع بشه -
@alireza.yousefi75yahoo.com
عزیز دلم نشستی هرچی گفته نوشتی؟؟؟چه حرکت عظیمی زدی -
حسین دهقانی پور
اره هرچی گفته نوشتمه:))
قسمت های دیگه هم بالاتر گذاشته بودم ! -
سلام اقای شاهرخی دلیل قرار ندادن جزوه ی تست برای جلسه 31 چیست چون بعد از آن جلسه هم تست هایش موجود نیست
می دونم مشغله کاری زیاد است ولی اگر لطف کنید این کار را انجام دهید ممنون می شوم -
@pianokia
جزوه که گذاشتمو بخون و تست بزن -
-
سلام خدمت دوست عزیز
راجع به دو تا قضیه باید با شما صحبت کنم، امیدوارم ناراحت نشوید .(:
1- چرا شما وقتی در جریان جزییات جزوه ها نیستید، دلیل را خودتان به نبود اجازه بیان می کنید؟پس چه بهتر است افرادی که مسئولیت سایت را برعهده دارند جواب بدهند.
2- طبق تماسی که با انتشارات 20 داشتم کتاب صفر تا صد شیمی سال دوم و سوم هنوز چاپ نشده است
احتمالا موجودی سال دوم شان تمام شده گذاشته اند با سال سوم چاپ شود -
javancop بله...خود استادم فرمودن که کتاب سوم به زودی چاپ میشه...
-
javancop
بزار اقای شاهرخی بیاد همین جوابو بهت بده اون موقع جالب میشه دوست عزیز
ببین برا چی بقیه جزوه ها سال دوم نیست تو سایت !!sohrab در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام، جزوات آقای آقاجانی کتاب شده است و کتاب حق تالیف دارد، لذا آلاء حق ندارد آن را قرار بدهد.
کتاب ایشون در انتشارات 20 چاپ شد، پخش کتاب های 20 هم با بانک کتاب محلاتی هست!javancop در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام اقای شاهرخی دلیل قرار ندادن جزوه ی تست برای جلسه 31 چیست چون بعد از آن جلسه هم تست هایش موجود نیست
می دونم مشغله کاری زیاد است ولی اگر لطف کنید این کار را انجام دهید ممنون می شوماین در خصوص مورد اول که بفهمی بدون سند و بخاطر ابراز وجود حرف نمیزنم !
2.کتاب دوم و پیش 1 ایشوون رو خودم دارم
کتاب سومشونم تا چند روز آینده چاپ خواهد شد
رووقت دیدی حرفایی که میزنم رد شد یا کسی خلافش رو بهت گفت پاتو بزار رو گاز هرجور دوس داشتی حرف بزن
در پناه حق یا علی ! -
علیرضا لایک -
اتفاقا من صبح امروز ساعت 11 زنگ زدکم انتشارات بیست و صحبت کردم گفتند چاپ نشده و من خیلی تعجب کردم دلیل اینکه اینجا این بحث را گفتم
باتوجه به اینکه اسم هر کتاب را جستجو کنید داخل گوگل ، پیدا می شود این کتاب موجود نبود.
به هر حال علیرضا ، باز من فردا انتشارات 20 پیگیری می کنم ولی اگر سایتی را پیدا کردی این کتاب را می فروشد ، لینکش را قرار بده تا بقیه دوستان هم بهره مند شوند
ممنون. -
سلام و خسته نباشید میبخشید من سوال درسی داشتم: من متوجه واکنش کاهش و اکسایش آب نمیشم برای اینکه تشخیص بدم در کاتد یا /اند برنده هست نمیدونم کدوم E رو باید در نظر گرفت از طرفی سوال دیگه اینکه در کاتد آیا آهن برنده است یا آب؟ممنون میشم زودتر جواب سوالم رو بدید موفق باشید