b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
alireza_ysf75 می خواستم بدونم مطالب یکیه یا فرق می کنه
-
داوود 49 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
alireza_ysf75 می خواستم بدونم مطالب یکیه یا فرق می کنه
متاسفانه هیچی مشخص نیست هنوز
-
سلام دوستان..اقای آقاجانی انگار در صفر تا صد کنکور بیش2 رو تدیس نکردن.. مباحث بیش دانشگاهیو میخوام با اقای اقاجانی بخونم.. خواستم بپرسم کلاس کنکورشون بهتره یا فیلمهای صفر تا صد؟ کدوم کامل تره.. بنظر شما پیش 1 رو از فیلماای صفر تا صد ببینم یا کلا پیش رو فیلمهای کلاس کنکور ببینم؟پیش دو که باید کلاس کنکور ببینم چون تدریس نشدن پارسال..بطور کل خواستم یه نوضیح خوب بابت فیلما بدین.. ممنوووون @دانش-آموزان-آلاء
-
ببخشید مبحث اسید وباز تو فیلم هاتون نیست یا من پیدا نکردم میشه بگید کجاس؟
-
محمدایمانz3
2 تا قسمت ضبط نشده. ولی میتونید با خرید بیمه نامه استاد اقاجانی از سایتشون توضیحات این فصلو کامل ببینید
ولی فیلم نیست ! جزوه کامله ! -
Drmehdi در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Mehdi_Zr
ضبط همین روزا شروع میشه و پیش 2 هم تدریس خواهد شد .یعنی فیلم های صفر تا صد بهترن از کلاس کنکور؟ منتظر اونا باشم؟!
-
ببخشید یه سوال داشتم
فایل کتاب شیمی ۲ که تو سایت آلا هست با کتابی که تو سایت خود استاد هست متفاوته؟
بعدش کتابش خیلی کم گیر میاد
آیا کسی خبر داره چطور از انتشارات بیست میشه کتاب کلاس رو تهیه کرد.
در غیر اینصورت اگه نباشه باید فایل ها رو بخرم و بدم بیرون برام چاپ کنن.
در مورد کتاب کلاس پیش ۲ اطلاعی ندارید؟ -
New Mohamad در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ببخشید یه سوال داشتم
فایل کتاب شیمی ۲ که تو سایت آلا هست با کتابی که تو سایت خود استاد هست متفاوته؟
بعدش کتابش خیلی کم گیر میاد
آیا کسی خبر داره چطور از انتشارات بیست میشه کتاب کلاس رو تهیه کرد.
در غیر اینصورت اگه نباشه باید فایل ها رو بخرم و بدم بیرون برام چاپ کنن.
در مورد کتاب کلاس پیش ۲ اطلاعی ندارید؟سلام. استاد خودشون گفته بودن یه تغییراتی توی تست هاشون بوجود آورده بودن. درباره انتشارات هم میتونید تو نت بزنید انتشارات بیست لینکش میاد براتون درباره سفارش کتاب فیزیکی اطلاعی ندارم ولی انتشارات بیست یه سایت داشت. کتاب پیش 2 هم فعلا نیومده ولی میاد ایشالا. به نظر من فرقی نداره شما یه جایی که مثلا برگه ای 50 یا 60 بگیرن پیدا کنن بدید براتون پرینت کنن و سیمی کنن. اگرهم خواستید بدین صفحه اول و آخرشو رنگی بگیرن اگه براتون ظاهر اهمیت داره
فکرنمیکنم قیمتش با سیمی کردن بالاتر از قیمت کتاب انتشارات دربیاد. -
New Mohamad
کتاب فرق میکنه تست دوپینگ داره فک کنم !
کتابا pdf هست که باید پرینت بگیرید البته قبلا پستی هم میفرستادن ولی خیلی کم شده
کتاب پیش 2 هنوز نیومده ! ولی بیمه نامه های منتشر شده که شامل تست های کنکور و درسنامه کامل ! و پاسخ تست های کنکور و همچنین تست های قلمچی و گزینه دو سال های قبله -
New Mohamad سفارش کتاب هم با شماره انتشاراتی باید تماس بگیرید ! بعد مبلغ رو پرداخت کنید ! کد پیگیری اونو و ... رو براشون بفرستید با ادرس کامل ! بعد براتون پست میشه
-
_MILAD_ در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
New Mohamad
کتاب فرق میکنه تست دوپینگ داره فک کنم !
کتابا pdf هست که باید پرینت بگیرید البته قبلا پستی هم میفرستادن ولی خیلی کم شده
کتاب پیش 2 هنوز نیومده ! ولی بیمه نامه های منتشر شده که شامل تست های کنکور و درسنامه کامل ! و پاسخ تست های کنکور و همچنین تست های قلمچی و گزینه دو سال های قبلهمتشکر از پاسخت
ولی درباره تغییر شیمی ۲ من فقط شنیده بودم که تغییر تو تست ها بوجود اورده بودن از دوپینگ اطلاعی ندارم. New Mohamad -
mohammadhassan
چاپ جدید که تو سایتشون هست تستای کنکور و تست دوپینگ هست
ولی چاپی که روی سایت الا هست تست دوپینگ نیست ولی تست کنکور ها هستن -
_MILAD_ در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
mohammadhassan
چاپ جدید که تو سایتشون هست تستای کنکور و تست دوپینگ هست
ولی چاپی که روی سایت الا هست تست دوپینگ نیست ولی تست کنکور ها هستنNew Mohamad مثل اینکه تغییرات دیگه ای هم بوده که خودتون مشاهده کردید.
-
mohammadhassan مرسی رفقا
دستتون درد نکنه -
دوستان رفتم کتاب کلاس شیمی ۲ رو از سایت استاد خریدم، هزینه چاپ و سیمی کلا شد ۱۹ تومن، خیلی هم عالیه، یه قسمت های خالی هم داره برا نوشتن نکات به همراه تست های دوپینگ.
دوستان عین من دنبال تهیه کتاب از انتشارات بیست نباشید چون کم گیر میاد و وقتتون تلف میشه، همون فایل کتاب رو از سایت استاد بخرید و پرینت بگیرید و استفاده کنید.