b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
taraneh66
اگه ازمونای کانون بری خودشون بهت ازمون غیر حضوری میدن که باید قبل اینکه شروع کنی به خوندن درسا و تست زدن یه نگاهی به ریتم و تیپ سوالا بندازی و بعد درس بخونی و یک یا دو روز قبل ازمون ازمون غیر حضوری رو حل کنی و رفع اشکال کنی
ولی اگه سنجش میری بهتره بیشتر روی سوالای خود سنجش و کنکورهای اخیر که همه ی کتابا دارن مانور بدی تا تیپ سوالا بیان دستت اینطوری اصلا سر ازمون هنگ نمیکنی -
mohammad779
من گزینه 2 میدم و جامع سنجش از امروز سوالای کنکور و سنجش رو حل میکنم -
taraneh66
اگه یادگیریت تموم شده اصلا سراغ تست های تالیفی نرو
ی پیشنهاد بهت میکنم برو کتاب زرد اختصاصی رو از کانون بخر تو اون کتاب از سال 89 تا 94 همه ی کنکور هارو کامل گذاشته تا از خودت کنکور بگیری از خرداد ماه از هر سه روز یک بار از خودت کنکور بگیر و با پاسخ نامه ی تشریحی که جلد دومشه رفع اشکال کن مطمئن باش با این روش 70درصد تیپ بندی سوالای کنکور میاد دستت -
mohammad779
اتفاقا این روش 3 روز یکبارو شنیدم تقریبا یادگیریم تموم شده فقط حفظیای شیمیو باید بیشتر بخونم خواستم دفترچه کنکورارو کامل بگیرم ولی اگه به نظرتون پاسخ تشریحی کانون خوبه کتابشو میگیرم -
taraneh66
این روشو تقریبا همه ی رتبه های برتر انجام دادن پاسخ تشریحی از اون لحاظ خوبه که بعضی گزینه هارو نمیدونی چرا رد میکنی یا با منطق غلطی رد میکنی در کل کتاب عالی هستش -
mohammad779
یعنی بعد از خرداد سراغ کتاب تستام نرم؟زیست و شیمیو باید خیلی بیشتر بخونم تست زیستایی که زدم هنوز غلطامو دوره نکردم -
دوستان ظاهرا باید جناب اقا جانی وقت کنن که اون دو قسمتی که خراب شدرو باز از ن فیلم برداری کنن. که بعید میدنم همچین اتفاقی بیوفته ولی خوب با ازشون خواهش میکنم یک وقتی بزارن برای اون دو قسمت
-
لطفا جزوه جلسه 102 رو ک استاد از روش تدریس میکرد بزارید
-
javancop
سلام.جلسه 34 در مورد رزونانس هم صحبت ميكنن -
taraneh66 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
mohammad779
اتفاقا این روش 3 روز یکبارو شنیدم تقریبا یادگیریم تموم شده فقط حفظیای شیمیو باید بیشتر بخونم خواستم دفترچه کنکورارو کامل بگیرم ولی اگه به نظرتون پاسخ تشریحی کانون خوبه کتابشو میگیرممن کتاب زرده عمومی رو دارم پاسخ تشریحی نداره فقط کلید گذاشته!!
-
کنکوری95 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
mohammad779
اتفاقا این روش 3 روز یکبارو شنیدم تقریبا یادگیریم تموم شده فقط حفظیای شیمیو باید بیشتر بخونم خواستم دفترچه کنکورارو کامل بگیرم ولی اگه به نظرتون پاسخ تشریحی کانون خوبه کتابشو میگیرممن کتاب زرده عمومی رو دارم پاسخ تشریحی نداره فقط کلید گذاشته!!
دور دنیا پاسخ کاملا تشریحی داره دوستم
-
@mahsa_F در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کنکوری95 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
mohammad779
دور دنیا پاسخ کاملا تشریحی داره دوستم
اره دور دنیا رو دارم به نظرم از زرد خیلی بهتره -
@alireza.yousefi75yahoo.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
taraneh66
سلام چرا از پیام خصوصی استفاده نمیکنید ؟اتفاقا بحث مفیدیه...چی میشه اگه ما هم ازش بهره ببریم؟؟/
-
yeganeh_mk
ی تاپیک مرتبط زده شد که خواسته بدونن این روشا چیه برید بحث کنید
شما هم از این بحث مفید که قطعا نمیدونی چیزی ازش بهره ببر
خوش باش -
taraneh66
ببینید دوست عزیز شما اگه مشکلتون اینه که فراموش میکنین باید 2 کار رو انجام بدین :
1- نت برداری یا همون خلاصه نویسی که برای مرور کمک بسیار عالی ای به یاد آوری میکنه!
2- در روز ترکیبی درس بخونین که باعث میشه هر دو نیم کره ی مغز فعال بشه!
ترکیبی خوندن یعنی چی؟
به طور مثال اگه قرار 5 درس رو در یک روز بخونین باید 3 درس اختصاصی باشه و 2 درس عمومی و باید یکی در میان بخونین و اولین درس هم باید درس اختصاصی باشه مثلا اول شیمی بعد ادبیات بعد زیست و الی آخر.
این روش که خدمم ازش استفاده میکنم خیلی به یاد سپاری مطالب کمک میکنه!
ضمنا سعی کنید به جای حفظ کردن هزاران نکات , اول درس رو بفهمید بعد بین بخش های همون درس یک ارتباطی پیدا کنید و نهایتا با این کار ها خودتون به یک سری الگوی طبقه بندی شده از مطالب میرسید که یک تصویر ذهنی از مطالب همون درس به شما میده!
در واقع این کار باعث میشه ابتدا با خوندن مطالب نیم کره ی چپ مغز فعال بشه و سپس با پیدا کردن همون الگو ها که منجر به یک تصویر سازی کلی میشه نیم کره ی راست مغزتون فعال بشه و اینطوری مطالب تو ذهنتون تثبیت بشه!
جالبه که بدونید افرادی که فقط حفظ میکنن ( فعالسازی نیم کره ی چپ ) تنها میتونند نهایتا تا دو سال مفاهیم رو به یاد بیارند در حالی که افرادی که با ساختن تصاویر ذهنی و الگو سازی مفاهیم رو یاد میگیرند ( فعالسازی نیم کره ی راست ) میتونند تا 15 سال بعد هم مطالب رو به یاد بیارند!!
شاید از خودتون بپرسید که چطور ممکنه؟!
خب یه مثال واضح اینه که شما وقتی یه فیلم رد میبینید حتی چند سال بعد وقتی حتی اسم فیلم یا یه ذره از وقایع فیلم رو میشنوید یا میبینید سریع اون فیلم یادتون میاد حتی با جزییات مهمش مگه نه!
حالا شاید بگین الگو سازی چطوریه؟
یه مثال : مثلا شما دارید ریاضی میخونید و در مبحث رسم توابع و اینجور چیزا هستید. دارید مطالب مربوطه رو میخونید و مثلا به یه جمله برمیخورید که گفته (( نقاط انفصال در نمودار توابع همان نقاطی هستند که مرز توابع نام دارند و نمودار تابع در اطراف این نقاط تغییر وضعیت میدهند )) خب این جمله دار در مورد نقاط انفصال صحبت میکنه. برای اینکه تعریف و کاربرد این نقطه در ذهنتون بمونه یکبار اونو میخونید. بعد میگید انفصال بر وزن انفعال هست و میشه انفصل , ینفصل , انفصال و میگید ریشه ی فعل بعد از حذف حروف اضافه میشه فصل : جدا کرد پس انفصال میشه جدا کننده و نقاط انفصال میشه نقاط جدا کننده یعنی شکل تابع در دو طرف این نقاط رفتار های جدا از هم دارند.
اینجوری نه تنها این مطلب رو تو ذهنتون تثبیت کردید بلکه یه گریزیم به درس عربی بخش باب های فعل ها زدین!!!! پس این مطلب به راحتی تو ذهنتون جا گرفته
من خودم با این 2 روش تونستم تو آزمونای آزمایشی در درس شیمی نفر 2 بشم!!
پس به شما هم این روش رو توصیه میکنم.
ممنون که وقت گذاشتید و این مطلب رو خوندید. -
mp در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
دوستان کسی میدونه اقای اقاجانی مبحث اخر فصل محلولهارو( پاک کننده های غیر صابونی و ..) توضیحی در موردش دادن؟کدوم جلسه
ممنونتاجایی که من دیدم ایشون دراین موردوکلوییدها توضیحی ندادن.امیدوارم استادوقت کنندواین مباحثم کارکنند.