b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
mp در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
کسی اینجا از بچه های سر این کلاسهای اقای اقاجانی نیس؟فقط میخوام بدونم جلسه 92 و 93 کدوم مبحث اسید و باز بوده ممنون میشم جواب بدین
تدریس مباحث حفظی اسیدوبازبودفک کنم چون درجلسه بعداستادگفتن که حفظیات کارکردن.
-
دوستان خو بشینید اسید باز ببیتید هر چی تدریس نشذه اون دو جلسس
فقط نیمه خالی رو میبینید نیمه ک چه عرض یک هزارم خالی ! -
سلام و عرض خسته نباشید
میخاستم تشکر کنم بابت زحمات شما و استاد گرامی
من شیمی ام ضعیف بود و هیچ علایقی به خوندن شیمی نداشتم ولی شیوا و بیان استاد اقا جانی و تکنیک هایی که هیج جا ندیده بودم من رو عاشق شیمی کرد و امروز شیمی 2 و 3 و p رو تموم شد
واقعا ممنون ام -
@alireza.yousefi75yahoo.com حالا شما چرا حرص میخوری وقتی در جریان چیزی نیستین حرفی که مربوط به مبحث نیس رو نزنید قطعا واسه خیلی هامون مهمه که انقدر پیگیریم من کنکوری نیستم و قطعا مبحث برای من خیلی مهمتر بوده که انقدر پیگیری میکنم از طرفی کسی از شخص شخیص شما سوال نپرسید که انقدر بی حوصلگی نشون میدین خداروشکر همه الایی ها فعالن و مشکل همدیگرو برطرف میکنن.موفق باشید
-
alireza.yousefi75@yahoo.com البته دوست من من قصد بحث کردن با شمارو ندارم اما در جاییکه اینهه شخص گیر حتی مبحث این دو جلسه هستن و یکی مثل من هرروز سر میزنه که ببینه کلیپهارو گذاشتن نباید شما انقد با بی حوصلگی حرف بزنی و نیمه خالی دیدن رو به ما ربط بدی اینجا هرکسی که میاد قطعا کلی درگیری و استرس داره،من قصد ناراحتی شمارو نداشتم اما واقعا به منم برخورد که از چیزی که مطلع نیستین صحبت میکنین و محکوم میکنین.خلاصه واسه این صفحه دیدم کم نذاشتین امیدوارم موفق باشین فقط سعی کنین با حرفاتون بچه هایی که شاید پر استرس ترین روزاشونو دارن میگذرونن دلسردشون نکنین،موفق باشید
-
این پست پاک شده!
-
mp در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
@alireza.yousefi75yahoo.com حالا شما چرا حرص میخوری وقتی در جریان چیزی نیستین حرفی که مربوط به مبحث نیس رو نزنید قطعا واسه خیلی هامون مهمه که انقدر پیگیریم من کنکوری نیستم و قطعا مبحث برای من خیلی مهمتر بوده که انقدر پیگیری میکنم از طرفی کسی از شخص شخیص شما سوال نپرسید که انقدر بی حوصلگی نشون میدین خداروشکر همه الایی ها فعالن و مشکل همدیگرو برطرف میکنن.موفق باشید
امری بود در خدمتیم
یاعلی موفق باشی -
mohamadreza طرف حساب من شما نبودید،ممنون بخاطر راهنماییتون،موفق باشید
-
@alireza.yousefi75yahoo.com ممنون دوست عزیز بارها دیدم شما تنها کسی بودی که پاسخگوی این صفحه بودی و همیشه کمک حال بچه ها بودی برای همین بی حوصلگیتون تا اون حد متعجبم کرد،حرفهامو به دل نگیرین منظور بدی نداشتم،ادم معقول و منطقی بنظر میرسین،انشالله در همه زمینه ها موفق باشی دوست عزیز
-
دوستان من تازه عضو شدم چرا پیامام ثبت نمیشه
-
دوستان سلام
من چند دقیقه ای هست عضو اینجا شدم و ازتون ی سوال داشتم ازتون خواهش میکنم جواب بدین چون خیلی نیاز دارم
من در درس شیمی بسیار ضعیفم یعنی از پایه ضعیفم
چند جلسه از اقای شکیباییان رو دیدم ولی متاسفانه خیلی برام سنگین بود
تا اینکه یکی از دوستام گفت اقای اقاجانی ببین خیلی عالیه
الان نمیدونم واقعا خوبه؟
اصلا شیمی آلا خوبه برای دانشاموزی که شیمیش ضعیفه؟
اگه نتیجه گرفتین برام بگین که درصداتون چجوریه و قبل از اینکه با اینجا اشنا شین در چ حد بودین و سوال اخرمم اینه که ایا جزوه های خود جناب اقاجانی کافیه یا کتابش باید تهیه کنم؟
ممنون از وقتی که میذارین -
@Mr.Gentleman1376 سلام
خوش اومدی به سایت الاز فیلم های استاد اقاجانی استفاده کن
اگر میتونی ک بخر کتابارو -
@Mr.Gentleman1376 خیلی خوش اومدین شک نکنیدکه بایکی ازبهترین سایت یا بهتره بگم مدرسه مجازی اشناشدیددبیرای الاهمشون عالین مخصوصامهندس اقاجانی من تجربه خودموبهتون میگم من خودم پارسال الکتروشیمی واستوکیومتریوگذاشته بودم کناربرای کنکوراما امسال بادیدن فیلمای کلاس استادخیلی بهترشدم نه تنهادراین مباحث بلکه درکل شیمی .حتمافیلماشونوببینیدبه ترتیب هم ببینیدچون استادطبق برنامه درس دادن.
-
متشکرم بچه ها از راهنمایاتون
من خودم از عربی استاد ناصح زاده استفاده میکنم
فقط ی چیز کتاباشو از کجا تهیه کنم؟
خیلی نیازه؟یا جزوه هایی ک در خود سایت هست کافیه؟ -
@Mr.Gentleman1376
سلام کتابشون اگر باشه تو سایت کانون هست !
همایش رو ببین + منصوبات کافیه
همایش خودش جزوه هم داره ! -
نه منظورم از کتاب برای شمی بود که ایا جزوه های خود سایت کافیه یا کتاب بگیرم؟
-
@Mr.Gentleman1376
کتاب رو اگر میتونی بخر
جزوه های تو سایت مربوط به شیمی 2 هست و برخی صفحاتش ناقصه !
کتاب شیمی استاد تستای خیلی خوبی داره
پیشنهاد میکنم ! -
از کجا میتونم تهیه کنم؟
دیگه شیمی سه و پیش نیاز نیستش؟