-
@پدرام-م
من چون پشت کنکوری ام و چندبار قبلا کتابارو واسه کنکور قبلی خونده بودم درسنامه استاد برام کافی بود ولی نمیدونم برای شما کافی و کامل باشه !!
اگه درسنامه ای میخواین که برای مدرسه خوب باشه و امتحان های تشریحی و نهایی قطعی میگم که کافی نیست ولی اگه هدف کنکوره که از دستش ندین -
@پدرام-م
من چون پشت کنکوری ام و چندبار قبلا کتابارو واسه کنکور قبلی خونده بودم درسنامه استاد برام کافی بود ولی نمیدونم برای شما کافی و کامل باشه !!
اگه درسنامه ای میخواین که برای مدرسه خوب باشه و امتحان های تشریحی و نهایی قطعی میگم که کافی نیست ولی اگه هدف کنکوره که از دستش ندین -
@sheyda-fkh نه فقط برای کنکور وتست های حفظی درسنامه ایشون کامله که دیگه نیازیی به خوندن کتاب نباشه برای کنکور
@پدرام-م بله کامله
-
@پدرام-م بله کامله
-
@sheyda-fkh اخه خیلیا میگن همه حفظیات و همهکتاب مدرسه رو نمیگن ولی تو کارگاه نکته و تستم کامل میکنن حفظیات رو بس با ایشون بیش میرم بدون نیاز به کتاب مدرسه و کمک درسی
@پدرام-م ببینید نه اینکه به حرف من اکتفا کنین شاید دید منو شما از درسنامه و جزوه متفاوت باشه خودتون کلیپ هارو ببنید و تصمیم بگیرین که با اطمینان پیش برین و خدای نکرده دچار اشتباه نشین : )
-
من دنبال ویدیو هایی هستم که همراه با تدریس حل سوال هم داشته باشه و هنوز پیدا نکردم راهنمایی میکنید؟!
ن غ من آقای یاری و کارزانیان رو دیدم،هردو هم درس میدن هم سوال حل میکنن
-
-
mobin esmailpour ممنون
-
سلام دوستان
درباره فیزیک دهم نظام جدید ۳ نفر از اساتید تدریس کردن اما من موندم بین ۳ راهی که از بین اقایان کارزانیان ، یاری و داداشی کدوم یک از اساتید بهتر تدریس کردن
دوستانی ک فیلم تدریس هر ۳ استاد رو دیدن لطفا راهنمایی کننMojtaba9233 اقا یاری