b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس شیمی آقای محمد رضا آقاجانی
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام ببخشید جرا بخش آنتالپی ها از قسمت 2 شروع شده؟
-
masoud firstbest گفته است:
سلام ببخشید جرا بخش آنتالپی ها از قسمت 2 شروع شده؟
جلسات این درس به طور کامل بر روی سایت قرار گرفته است و این مشکل مربوط به نام گذاری جلسات بوده است که برطرف شد . با تشکر از گزارش شما.
-
ببخشید فک کنم همون قبلی که قسمت 2 درج شده بود درست بود ها چون تو این فیلم ها از نصفه فصل دوم و تنها حل تمرین اون شروع شده
-
masoud firstbest گفته است:
ببخشید فک کنم همون قبلی که قسمت 2 درج شده بود درست بود ها چون تو این فیلم ها از نصفه فصل دوم و تنها حل تمرین اون شروع شده
نه دوست من ، نکته اینجاست که آنتالپی همین سه قسمت بوده که به طور کامل (در قسمت جلسه ی 12) روی سایت موجود می باشد . به دلیل نام گذاری غلط خیلی از دوستان مانند شما به این نکته می رسند که قسمت دیگری هم داشته است که این طور نمی باشد .
-
سلام جلسه 25 که فیلم نداره لطفا برسی کنید ممنون از زحمات از زحمات شما
-
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام جلسه 25 که فیلم نداره لطفا برسی کنید ممنون از زحمات از زحمات شما
سلام،
- این پیام رو دوبار ارسال فرمودید که اولی به دلیل تکراری بودن حذف شد!
- پاسخ سوال شما قبلا در سایت داده شده بود، که من تصویر آن را در زیر قرار می دم
-
سلام لطفا پاسخ بدید
فصل اول رو کامل نگاه کردم و عالی بود سپاس حالا فصل دوم رو میخوام دانلود کنم مشکل اینه که اولین جلسه فصل 2 مفاهیم اولیه ترمودینامیکه اما جزوش (برخی آنتالپی های مهمه) و ربطی به هم نداره لطفا پیگیری کنید سپاس -
البته تا اونجایی که من میبینم کل فیلمای فصل دو با جزوش نمیخونه
-
اگه ممکنه سریعتر پاسخ بدید خیلی ضروریه
-
fazl گفته است:
با سلام ایا از نظر محتوا ی این فیلم با محتوای فیلم های کلاس کنکور اقای اقاجانی تفاوت دارد ممنون میشم پاسخ دهید
همان طور که در صفحه ی این درس گفته شده است:
این ویدئوهاچند هدف را دنبال می کنند :
تسلط کامل دانش آموزان در تمام مفاهیم شیمی ٣.
٢٠ امتحان نهایی ( دوباره تاکید می کنم که فقط ٢٠ امتحان نهایی، حتی ١٩,٥ هم نه! )
دانش آموزانی که در سال سوم در آزمون های آزمایشی شرکت می کنند، بتوانند با مشاهده ی این فیلم ها، با قدرت تمام در جلسه ی آزمون حاضر شوند.
دانش آموزان کنکوری هم بتوانند از مطالب این ویدئوهایی که مربوط به ٣/١ شیمی کنکور می شود، استفاده کامل را ببرند.
( البته برای دانش آموزان کنکوری، مبحث مسائل استوکیومتری را به روش تستی هم در ویدئویی جداگانه در پایان ارائه خواهم کرد )در حالی که در کلاس های کنکور تمام شیمی دبیرستان (تمامی مقاطع) و هر آنچه در کنکور ممکن است سوالی داشته باشد تدریس می شود که الیته قاعدتا شامل تدریس تستی نیز می باشد . این کلاس شامل مباحث شیمی سوم نیز می باشد اما برای یک دانش آموز پشت کنکوری.البته ممکن است یک دانش آموز سال سوم هم بتواند از کلاس استفاده نماید .
-
سلام چرا استوکیومتری تستی جزوه نداره؟؟؟؟ آقای آقاجانی میگه جزوه رو از رو سایت دانلود کنید ولی جزوه ای وجود نداره
-
جزوه قسمت تستس استوکیومتری نیست؟
-
سلام
جزوه های فصل 2 ناقص و به هم ریخته است ؟6روز پیش اطلاع دادم لطفا بررسی کنید