انگیزشی
️
-
@Hamnafass سلام گلم خداروشکرکه مفید بود انشالله به اوج برسی
️
-
سلام. چقدر خوب که به رویای قشنگت رسیدی خانم دکتر، میشه لطفا منو دنبال کنید تا چند تا سوال در خصوصی ازت بپرسم؟
asal m سلام گلم وقت بخیر راستش مدیر تذکر داده که شخصیم نیاین و سوال عمومی بپرسین تاجواب دادم همه ببینن
ولی با این وجود بازم چشم -
asal m سلام گلم وقت بخیر راستش مدیر تذکر داده که شخصیم نیاین و سوال عمومی بپرسین تاجواب دادم همه ببینن
ولی با این وجود بازم چشم -
@Dr-baharan مرسی عزیزم، یه سوال؛ شما پارسال برای زیست فقط فیلم های استاد موقاری رو استفاده می کردین؟ منبع تستیتون چی بود؟ من الان درصد زیستم 55 و نهایتا 60؛ هر کاری میکنم بالا تر نمیره...
-
@Dr-baharan مرسی عزیزم، یه سوال؛ شما پارسال برای زیست فقط فیلم های استاد موقاری رو استفاده می کردین؟ منبع تستیتون چی بود؟ من الان درصد زیستم 55 و نهایتا 60؛ هر کاری میکنم بالا تر نمیره...
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنم -
asal m سلام گلم بله من همه فیلم ها رو دیدم و واقعا فیلم ها و جزوه برداری هام باعث شد که تستام خیلی خوب باشه و درصدام بالا میرفت وقت که زیاده باید از تایم های دیگه ات کم کنی تا بتونی به تایم درست اضافه کنی و برسی
من چون وقتم کم بود واقعا مجبور شدم از خواب و تفریحم بزنم -
asal m دارم عزیزم ولی اگه بدخط نباشه و بتونی بخونی اخه به زبون خودم نوشتم محاوره ای
مثلا میومدم نکته تستایی که غلط زده بودمو به جزوم اضافه میکردم نوشته اونایی که بلد بودم و بی دقتی کرده بودمو اینطوری مینوشتم:واااااای بهار ۳۰۰بار اینو خوندی مطلبو بگیر دیگه خنگ نباش
-
asal m دارم عزیزم ولی اگه بدخط نباشه و بتونی بخونی اخه به زبون خودم نوشتم محاوره ای
مثلا میومدم نکته تستایی که غلط زده بودمو به جزوم اضافه میکردم نوشته اونایی که بلد بودم و بی دقتی کرده بودمو اینطوری مینوشتم:واااااای بهار ۳۰۰بار اینو خوندی مطلبو بگیر دیگه خنگ نباش
-
-
-
@Adler دوست خوبم من چهار آزمون آخر سنجش رو رفتم دقیقا مطابق درصدای کنکورم بود
-
@Dr-baharan اگه برات زحمت نیست خیلی خیلی ممنون میشم اگه بذاریش؛ حتی فعلا اگه لطف کنی مال فصل 5 و 6 یازدهمم بذاری خیلی ممنونت میشم
asal m راستش بلد نیستم عکس آپلود کنم
-
asal m عالیههههه دختر
من اوایل ۴۵۰۰بودم آزمون اولی سنجش سه تای آخری رسیدم به بالای هفت
-
@Adler دوست خوبم من چهار آزمون آخر سنجش رو رفتم دقیقا مطابق درصدای کنکورم بود
-
asal m منم
-
asal m عالیههههه دختر
من اوایل ۴۵۰۰بودم آزمون اولی سنجش سه تای آخری رسیدم به بالای هفت
-