Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس فیزیک آقای کازرانیان
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام لطفا بفرمایید کی کلاس جمع بندی و درس فیزیک آینه و عدسی از سال اول توسط استاد کازرانیان برگزار میشود؟
آیا این کلاس خواهد بود؟
اگر برگزار نمیشود بالاجبار به درس دیگر استاد مراجعه کنیم وگر برگزار خواهد شد منتظر تدریس زیبای استاد کازرانیان بمانیم....
قبلا از زحمات و پیگیری و پاسخگویی شما پیرامون این مساله تشکر لازمه را داریم... -
M Gh گفته است:
سلام لطفا بفرمایید کی کلاس جمع بندی و درس فیزیک آینه و عدسی از سال اول توسط استاد کازرانیان برگزار میشود؟
آیا این کلاس خواهد بود؟
اگر برگزار نمیشود بالاجبار به درس دیگر استاد مراجعه کنیم وگر برگزار خواهد شد منتظر تدریس زیبای استاد کازرانیان بمانیم....
قبلا از زحمات و پیگیری و پاسخگویی شما پیرامون این مساله تشکر لازمه را داریم...آلاء در حال حاضر برنامه ای برای موردی که شما فرموده اید ندارد ، ضمن اینکه شما می توانید از جمع بندی های موجود استفاده نمایید ، موفق و موید باشید
-
سلام .لطفا جلسه 81فیزیک اقای کازرانیان را با کیفیت متوسط هم بگذارید.
-
minatm7gmail.com گفته است:
سلام .لطفا جلسه 81فیزیک اقای کازرانیان را با کیفیت متوسط هم بگذارید.
موجوده، میتونید دانلود کنید.
-
سایتتون عالیییییییییییی خدا خیرتون بده قفط لطفا فیلما را زود به روز کنید چون درس ما خیلی جلو هستش.با تشکر
-
سلام ممنون از سایت خیلی عالیتون یه سوال داشتم آقای کازرانیان کی مبحث ترمودینامیک رو تدریس می کنن؟
-
garousiamir گفته است:
سلام ممنون از سایت خیلی عالیتون یه سوال داشتم آقای کازرانیان کی مبحث ترمودینامیک رو تدریس می کنن؟
تدریس این مبحث شروع شده و بر روی سایت موجود است .
-
-
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنون