Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
توروخدایکی جواب منوبده
من باید چیکارکنم میخوام صوتو بخونم لطفا جزوه رودرست کنید -
سلام ،دوستان عزیزی که مشکل پرینت گرفتن دارند و گزنه printبراشون غیر فعاله یه کار کوچیک کنن.برن به آدرس زیر،وسلام
http://amirweb.me/e-learning/پرینت-گرفتن-از-pdf-های-که-پرینت-غیر-فعال-شد/ -
دلی گفته است:
سلام
خسته نباشید ببخشید من جزوه هارودان میکنم ولی نمی تونم پرینت بگیرم پرینتش غیر فعاله. میشه بررسی کنید یا منو راهنمایی کنید
جزوه صوت و الکتریسیته ساکن.ممنونجزوۀ صوت رو بررسی کردم، مشکل پرینت نداشت
بفرمایین الکتریسیتۀ ساکن جلسه چندمه تا اونم بررسی کنم -
سلام
ولی من دوتا مرکز کپی بردم هردوجا گفتن مشکل پرینت داره!!!!!!!!!!!!!!!
من باید چیکارکنم ایا؟ -
اری
ولی تازه دیشب گفتی من هنوز نبردم دوباره قبل ازاینکه شما بگی رو الام کردم دوستم ناراحت نشو -
سلام خسته نباشید ممنون از زحمات شما یه درخواست داشتم این که یه جلسه بین جلسه ی اول و دوم ترمودینامیگ حذف شده قبلا بود اگه میشه اونو بزارین ممنون
-
admin سلام ممنونم به خاطر تمام زحماتتون اجرتون با امام حسین.
یه خواهشی ازتون داشتم من رشتم تجربی و ریاضی نبوده و الان هم میخوام کنکور تجربی بدم تو درسایی مثل فیزیک خیلی خیلی مشکل دارم فیلم های جناب کازرانیان رو دیدم عالی بود تنها اشکالش برای من این بود که چون ایشون بیشتر مثال حل میکنن و زیاد آموزش نمیدن ( البته حق هم دارن کلاس کنکوره کلاس آموزش پایه که نیس) من کلا زیاد متوجه اصل ماجرا نمیشم میخواستم بدونم امکانش هست کلاسهای سال دوم و سوم فیزیک رو هم بزارین تو سایت تا حداقل برای سال دیگه بتونم خودم رو به بقیه برسونم بازهم یه دنیا ممنون -
hesam02 گفته است:
سلام خسته نباشید بعد جلسه48 دینامیک مثال 6 جزوه فکر کنم یک جلسه استاد میاد درباره ی اصطحکاک ایستایی توضیح میده که قرار داده نشده اگه امکانش هست برسی کنید ممنون
میشه بفرمایید بر چه اساسی اینظور فکر می کنید . با تشکر از شما
-
Mr.Shahrokhi چون استاد میگه که باید از مفاهیم پایه اصطحکاک یکم براتون صحبت کنم ولی جلسه بعد فرمول بچه ها مینویسن حل میکنن ولی توضیح داده نشده ممنون