Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
اقا سهراب تورو خدا تست های حل شده جلسات 2و 3 ترمودینامیک رو از اقای فدایی بگیرید وکامل کنید.
ممنون -
ویدیو ها یه جوری شده،فیلمو که میبینیم به صورت آنلاین تو مرورگر،قبلا عقب جلو میکردیم دیگه دانلود نمیکرد،ولی الان حتی عقبا میاریم باز باید لود کنه هر قسمتو!
-
amirkhan11 خب چرا دانلود نمیکنید ؟ بالاخره ک اون جحم مصرف میشه
-
در جلسه ی 60 ام تو توضیحات نوشته تدریس اصطکاک جنبشی ولی خبری تو داخل فیلم از اصطکاک جنبشی نیست من نمی دونم این قسمت تدریس کجاست کمکم کنین ؟
-
server0098 عنوان این جلسه اشتباه تایپ شده .. این جلسه در مورد دینامیکه
-
zahra1303 بله میدونم اشتباه نوشته شده فقط نمی دونم این قسمتش کجاست ؟
-
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام بچه ها کتاب تست خوب برای فیزیک پایه و پیش چی هست که بخرم ؟؟فیزیکم خوبه میخام سطحش پایین نباشه
اره به خدا این سوال منم هست.بین الگو و مبتکران شهریاری موندم ولی حجم الگو زیاده و مبتکران بهتره از این نظر.
خواهشا راهنمایی کنید -
arsalanalinejad76yahoo.com
با گاج میشه به درصد حدود 70 رسید بعد اون الگو -
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
-
server0098 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
دوستان برای فیزیک پایه در گاج نقره ای تردید نکنید !!! واسه من خیلی نتیجه داد
اره منم میگم برا فیزیک گاج نقره ای عالیه
برا منم نتیجه داد -
server0098
اوهوم...گاج عالیه...
تست های فصلاش در طول سال...
تست های یک قدم تا صد هم برای جمع بندی... -
روح اله در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
کنکوریهای 95 کمکککککککککککککککککککککککک ....
............. الگو یاگاج ؟؟؟ برای درصد بالا !!!!!!!!اگه سطحت خوبه پایه الگو و پیش گاج
اگه متوسط یا ضعیفی هر دو گاج
این نظر من و خودم هم الگو وگاج می خدام بگیرم