Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
@راد در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
مسئلةٌ !!!
چرا بیشترین فاصله بین دو متحرک که از یک نقطه شروع به حرکت میکنند ، زمانی است که متحرک با سرعت بیشتر به مقصد رسیده ؟
پیشاپیش از صرف وقت و پاسخی که هر یک از عزیزان میدن ، متشکرم***متوجه شدم !
-
به نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
من مشکلی با فیزیک پیش ندارم اما فیزیک 3 رو خیلی مشکل دارم . با همین استاد پیش برم یا دروس سال سوم ( مثلا آقای جهانبخش ) رو ببینم یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
ممنون:)
-
به نظرتون مباحث پایه در کلاس استاد فدایی فرد به گونه ای هست که مبحث جا بیفته ؟ ( به اندازه ی فیزیک پیش ، توضیحات درسی ارائه میدن یا صرفا جمع بندی و مرور نکات هست ؟ )
من مشکلی با فیزیک پیش ندارم اما فیزیک 3 رو خیلی مشکل دارم . با همین استاد پیش برم یا دروس سال سوم ( مثلا آقای جهانبخش ) رو ببینم یا کلا پیشنهاد دیگه ای دارید ؟
به نظر من فیزیک 3 رو از اقای کازرانیان بگیر که عالی کار کرده و 1و 2و 4 رو از اقای فدایی فرد.
موفق باشید -
کلن شما که با فیزیک مشکلی ندارید...
پس بهترین انتخاب برای شما استاد فدایی فرد هستش...
کامل و جامع...به همراه تست های مشکل که توی جزوشون هست... -
@reza77
متشکر از پاسختون
عرض کردم فیزیک پیش ( خصوصا مکانیک ) برام روونه
ولی از فیزیک 3 هیچی نمی دونم و تدریس گذرا رو من جواب نمیده !
توصیه ی شما اینه که اون مباحث رو هم با جناب فدایی فرد پیش برم ؟
چون جناب جهانبخش خیلی پایه ای درس دادن ولی تعداد جلساتشون بالاست . البته اگه به بهای بی نتیجه موندن زحماتم بخوام تعداد کلاس کمتری ببینم ، ترجیح میدم به هر زحمتی فیلم های بیشتر رو در برنامه شخصیم جا بدم ! -
arsalanalinejad76yahoo.com در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
به نظر من فیزیک 3 رو از اقای کازرانیان بگیر که عالی کار کرده و 1و 2و 4 رو از اقای فدایی فرد.
پس یعنی شما فیزیک 3 استاد فدایی فرد رو پایه ای نمی دونین ؟
استاد کازرانیان ؟
انتخاب سخت تر شد ! -
@reza77
متشکر از پاسختون
عرض کردم فیزیک پیش ( خصوصا مکانیک ) برام روونه
ولی از فیزیک 3 هیچی نمی دونم و تدریس گذرا رو من جواب نمیده !
توصیه ی شما اینه که اون مباحث رو هم با جناب فدایی فرد پیش برم ؟
چون جناب جهانبخش خیلی پایه ای درس دادن ولی تعداد جلساتشون بالاست . البته اگه به بهای بی نتیجه موندن زحماتم بخوام تعداد کلاس کمتری ببینم ، ترجیح میدم به هر زحمتی فیلم های بیشتر رو در برنامه شخصیم جا بدم !اتفاقن اقایی کازرانیان یخورده گذار توضیح میدن...ولی کاملن عاولی
کلاس کنکور فیزیک استاد جهانبخش رو هم به دلیل تغییرات جزئی که فیزیک سوم داشته رو به اون صورت توصیه نمیکنم...
استاد فدایی فرد رو تماشا کنین...
خیلی خوبه -
جلسه 4 و 5 چیه داستانش ؟ باید ببینیم اونا رو هم ؟ مغناطیس که یه جای دیگه تدریس شده !
بله ببینید . بعضی بخش ها رو اینجا تدریس کردن و در اونجا نیست پس دانلود کنید .
-
arsalanalinejad76yahoo.com پیشنهاد من کتاب مهر و ماه است کتاب جامع پایه و جامع پیش واقعا تست های سطح بالایی داره بازم هرجور بهتر میدونید
-
سلام،آیا فیزیکو کامل درس دادن؟!یا ی سری نقصاییم وجود داره؟!ممنون میشم جواب بدین
-
سلام دوستان چرا این فصل های ۴و۵سال دوم اینقد ناقصن مثلا کاروانرژی جلسه اول تدریس نداره و فقط سوالارو حل میکنن
فصل ۵ام از مثال ۱۳شروع میکنن