Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
mohamadreza گفته است:
س
چرا با این که خیلی وقته که از شروع اسید و باز توسط آقای آقاجانی و تدریس صوت از آقای فدایی میگذره ولی هنوز جزوه هاشون رو سایت نیومده؟
چراااااااااا واقعا؟؟؟؟؟؟جزوه ی آقا جانی را در صغحه ی خودش پیگیری کنید
-
@tavana.tvngmail.com گفته است:
آقای شاهرخی،اگه استاد فدایی فرد هنوز جزوه ای به دانش آموزان ندادن پس این برگه هایی که از روش سوالارو حل میکنن چیه؟؟؟مممنون میشم لگه لطف کنید.
داستان از این قرار است که جزوه ی ایشان آماده نیست و در هر جلسه به صورت یک برگ یک برگ از روی کپی می کنند و به دانش آموزان می دهند تا کلاسشون جلو برود . اما به ما قول داده بودند که هر چه زودتر آماده شده و هم در اختبار ما و هم دانش آموزان قرار بگیرد . به همین دلیل ما منتظر ایشان بودیم تا پس از اینکه جزوه ی کامل و تنظیم شده ی ایشان به دستمان رسید بر روی سایت قرار دهیم . اما متاسفانه تاخیر به وجود آمده در این امر باعث ایجاد بی نظمی و تاسف ما شده است . اما ان شاالله به زودی این مسیله را حل می کنیم . بابت این بی نظمی از شما عزیزان کمال عذخواهی را داریم و از همراهی شما متشکریم . امیدوارم بتوانید در این فرصت با توجه به فیلم کلاسها و تدریس ایشان مبحث صوت را جلو ببرید.
-
با این ارسال جزوه ها شادمان کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
ساناز گفته است:
سلام
اگه میشه همان جزوه هایی که استاد به دانش آموز ها میدن را روی سایت قرار دهید و بعد از کامل شدن وتنظیم شدن کامله جزوه اشان ، فایل کلی را در سایت قرار دهیدmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
ساناز گفته است:
سلام
اگه میشه همان جزوه هایی که استاد به دانش آموز ها میدن را روی سایت قرار دهید و بعد از کامل شدن وتنظیم شدن کامله جزوه اشان ، فایل کلی را در سایت قرار دهیدmohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
mohammadsalehhassni.1gmail.com گفته است:
سلام
با عرض پوزش از تاخیر به وجود آماده جزوه فصل پنجم: صوت درج شد می تونید از لینک زیر دانلود کنید
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Pamphlet/11/20/452موفق و سربلند باشید.
-
باسلام
به نظرم اگه اول کیفیت پایین تر را روی سایت قرار دهید خیلی بهتره /چون هم سریع تر آپ میشه و هم برای ما قابل استفادس / و بعد هر وقت وقت کردید کیفیته عالی را قرار دهید
باسپاس -
نه ما به کیفیت عالیه فیلم ها نیاز داریم چون بر روی مانیتور و پروژکتور اجرا می کنیم. .......
-
ممنون ار بابت جزوه ها
-
سلام جزوه الکترسیته ساکن پس چرا نیست؟
-
سلام جزوه صوت را بار دیگر قرار دهید چون در نمایشگر های بزرک تصاویر جزوه و نوشته هایش نا خواناست ممنون از زحمات شما ==========