Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام ... جزوه ی فصل پنجم : صوت رو دو بار دانلود کردم اما صفحه های زوج رو نشون نمیده ... اگه میشه دوباره بزارینش
-
-
البته این برای سال قبلشونه نمی دونم برای امسال به درد می خوره یا نه ...
najva -
سلام.قسمت اینه ها تکمیل نسیت ؟هنوز آینه تخت و منشور .دوربین نجومی مونده ؟این قسمت ها کی آپلود می شود/
-
اقا ای کاش استاد فدایی فرد امسال فیزیک رو جمع بندی کرده بود.
-
تدریس جناب فدایی فرد باعث علاقه من به فیزیک شد
-
سلام با جست و جو چند روزه تونستم آخر دبیر مورد نظر پیدا کنم یعنی آقای فدایی فرد امسال همراه ایشون خواهم بود .. فقط میخواستم بدونم هنوز پشتیبانی برای این کلاس هست و استاد کانالی در تل
-
سلام
من یه سوال از دینامیک داشتم.
می خواستم بپرسم که چرا وقتی یک جسم رو با دست به دیوار نگه می داریم نمیفته. یعنی نیرو به صورت افقی وارد می شه و نیروی عمودی سطح هم در راستای اونه. حالا یه نیروی جاذبه به سمت پایین داریم. اونو چی خنثی می کنه؟
اگر جواب نیروی اصطکاک ایستاییه خب این نیروی اصطکاک با افزایش نیروی افقی ما آیا بیشتر میشه. و اگه بیشتر می شه چطوری؟
و اصلا این نیرو اصطکاک ماکس هست یا نه؟
ممنون -
Karizma آره نیروی خنثی کنندش که مشخصه اصطکاکه.و چون حرکتی نمی کنه اصطکاک ایستاییه.چون اصطکاک ایستایی به نیروی عکس العمل سطح وابسته هست پس هر چه نیروی افقی وارده رو بیش تر کنیم اونم بیش تر میشه.(منظورتون از چه طوری را نفهمیدم.خوب مسلما چون اصطکاک بیش تر می شه پس دیگه لازم نیس از اصطکاک ماکس صحبت کنیم چون نیرویی کم تر از اون می تونه جاذبه رو تامین کنه!)اصطکاک ماکس فقط زمانی هست که ضریب اصطکاک در نیروی افقی ما با اندازه ی جاذبه برابر شود!
-
f_bh76 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام،نمی تونیم آیدی تلگرام دبیر فیزیک رو داشته باشیم،اشکالاتمون رو از اونجا واسشون بفرستیم؟
سلام، فکرنمیکنم استاد فدایی فرد آی دی داشته باشن ولی دکتر طلوعی آی دی دارن. این هم لینکشه:
http://forum.alaatv.com/topic/2229/کانال-های-تلگرام-دبیران-آلاء-جدید
-
f_bh76 در فیزیک حمید فدایی فرد کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام،سوال ۲۲۴۷ گاج نقره ای ،ریاضی ۷۰،رو میشه راه حلشو بگین
دوست عزیز عکس سوال رو ارسال کنید بهتره همه میبینن میتونن راهنمایی کنن.