طرح تغيير چهل روزه
-
مليكابانو من چون ۱۰ ساله از درس فاصله داشتم جدای اینکه رشتم تجربی نبوده الان میخام کنکور بدم زبانم هم از قبل ضعیف بوده گفتم ی راهنمایی بگیرم
Mahbobeh Zare واي ببخشين من انقد صميمي شده بودم فك كردم دوازدهمين 😅🙏🏻🌹
-
مليكابانو 😛 من ۳۵ سالمه جای مادرتون هستم
-
مليكابانو 😛 من ۳۵ سالمه جای مادرتون هستم
Mahbobeh Zare جانم 😍😅 چقد فارسيو خوب يادتونه باريكلا 👏 من هر كمكي از دستم بربياد واستون انجام ميدم. ميخواين تاپيك بزنم واستون؟
-
سلام بچه ها خوبید میگم از فیلمهای الا کسی زبان هم میبینه؟
Mahbobeh Zare در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
هركي اومد اول اينو جواب بده ضروريه 😅
-
مليكابانو من الان انگیزه هستم برا شماها درسهای سه سال رو دارم توی ۷ ماه از صفر مطلق میخونم
-
Mahbobeh Zare جانم 😍😅 چقد فارسيو خوب يادتونه باريكلا 👏 من هر كمكي از دستم بربياد واستون انجام ميدم. ميخواين تاپيك بزنم واستون؟
مليكابانو فدای تو عزیزم نه ممنون حالا بچه ها تا ۱۱ سروکلشون پیدا میشه
-
سلام
بله من :slightly_smiling_face:✋ -
%(#ff0000)[بسم الله الرحمن الرحیم]
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخب امروز اینقدر کم خوندم ک میتونم بگم هیچی نخوندم....
تمامپ ن 1 : از 5 _6 ماه پیش ک شروع کردم 1000 بار زمین خوردم و دوباره پاشدم و دوباره زمین خوردم هی میخوام ی بار دیگ برا بار 1000 و یکم پاشم ولی بعضی وقت ها حس میکنم دیگ اینقد خسته ام ک نمیتونم پا شم انگار دیگ رمق ندارم ولی خب تسلیم شدن رو هنه بلدن.......😔😔😔
پ ن 2 : خدایا خودت میدونی چ قد ب خاطر ی چیزایی ک باز خودت میدونی چی، حالم خوب نیس....😔
خودت کمکم کن 😭😭😭😭🙏🙏فعلا ✋
-
لیس للانسان الا ما سعی / و ان سعیه سوف یریخب امروز اینقدر کم خوندم ک میتونم بگم هیچی نخوندم....
تمامپ ن 1 : از 5 _6 ماه پیش ک شروع کردم 1000 بار زمین خوردم و دوباره پاشدم و دوباره زمین خوردم هی میخوام ی بار دیگ برا بار 1000 و یکم پاشم ولی بعضی وقت ها حس میکنم دیگ اینقد خسته ام ک نمیتونم پا شم انگار دیگ رمق ندارم ولی خب تسلیم شدن رو هنه بلدن.......😔😔😔
پ ن 2 : خدایا خودت میدونی چ قد ب خاطر ی چیزایی ک باز خودت میدونی چی، حالم خوب نیس....😔
-
-
-
سلام
بله من :slightly_smiling_face:✋my name سلام خوبید ؟؟ فیلمهارو از سال دهم دیدین چطوریه جواب میده؟؟
-
http://www.emadionline.com/fa/زیارت-عاشورا-با-صدای-محسن-فرهمند/
اين زيارت عاشورا تصويراش خوشگله -
-
٨😎
مردم 😑
ديشب ١٢ خوابيدم ٦:٥٠ بيدار شدم 😶
خوابمو از فردا شب ميارم عقب باز امشب احتمالا تا ١٢/٥-١ بيدارم فردا ميكنمش همون ١٢و... تا بشه ٩ باز
دعاي عهدو زيارت عاشورا ولي فراموش نشد 😌همچنين دعا واسه بچه هاي تاپيك😌
هنوز روز يك نشده😂✌️مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
٨😎
مردم 😑
ديشب ١٢ خوابيدم ٦:٥٠ بيدار شدم 😶
خوابمو از فردا شب ميارم عقب باز امشب احتمالا تا ١٢/٥-١ بيدارم فردا ميكنمش همون ١٢و... تا بشه ٩ باز
دعاي عهدو زيارت عاشورا ولي فراموش نشد 😌همچنين دعا واسه بچه هاي تاپيك😌
هنوز روز يك نشده😂✌️آفرین 👏👏
-
my name فرق شما و بقيه اينه كه جرات داري با خودت روبرو شي 😉
خيليا درس نميخونن و از خودشون فرار ميكنن يا سرشونو به تاپيكاي عمومي گرم ميكنن
اما شما حواست معطوف خودته 🙃 مطمئنم موفق ميشي مشكلتو حل كني ❤️❤️مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name فرق شما و بقيه اينه كه جرات داري با خودت روبرو شي 😉
خيليا درس نميخونن و از خودشون فرار ميكنن يا سرشونو به تاپيكاي عمومي گرم ميكنن
اما شما حواست معطوف خودته 🙃 مطمئنم موفق ميشي مشكلتو حل كني ❤️❤️هوم
مرسی عزیزم ❤️
انشاءالله -
my name سلام خوبید ؟؟ فیلمهارو از سال دهم دیدین چطوریه جواب میده؟؟
my name سلام خوبید ؟؟ فیلمهارو از سال دهم دیدین چطوریه جواب میده؟؟
خوب من هنو کامل ندیدمشون ولی نکاتی ک میگن خیلی خوبه ایشون رو یکی از دوستام بهم معرفی کردن زبانش خیلی خوب بعد میگفت ایشون خیلی خوب درس میدن و نکات خیلی خوبی میگن
خود استاد عالی هستن ب نظرم ولی چیزی ک خیلی مهمه اینه دیدن فیلم تنها کمک کننده نیس باید تست بزنید مرور کنید تا اون نتیجه ک میخواین رو بگیرین....👌👌
البته لحن و تن صدای استاد ی کم آروم هست اگ حس میکنید اون طوری خسته میشین یا خوابتون میگیره فیلم رو بذارین رو دور تند خیلی خوب میشه (برا من ک اینطوری خیلی خوب شد ☺)
موفق باشین 🍃 -
my name من همش فكرتم كه ناراحتيت از چيه غصه نخور ديگه عزيزم ببين منم بيدارم ساعت خوابم بهم خورد . قرار نيست همش يكنواخت باشه اوضاعمون. دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
my name من همش فكرتم كه ناراحتيت از چيه غصه نخور ديگه عزيزم ببين منم بيدارم ساعت خوابم بهم خورد . قرار نيست همش يكنواخت باشه اوضاعمون. دائما يكسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️
چیز مهمی نیس عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن ☺☺
انشاءالله خود خدا کمکم میکنه...
مرسی ک اهمیت میدی با حرف هات حالم رو بهنر میکنی 🙏❤🌻 -
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چیز مهمی نیس عزیزم ذهنت رو درگیرش نکن ☺☺
انشاءالله خود خدا کمکم میکنه...
مرسی ک اهمیت میدی با حرف هات حالم رو بهنر میکنی 🙏❤🌻