طرح تغيير چهل روزه
-
@00HELEN00 من ميگم اون موقع كه سر كلاسيم خوب و با دقت گوش بديم و حتي اون موقع كه دبير چيزاي غيردرسي ميگه سرمونو بندازيم پايين درسمونو بخونيم و تست بزنيم حتي با كرنومتر هم ميشه دقيق حسابش كرد كه پرتياشو كسر كنيم ، اينطوري ميشه ساعتاي درسي رو هم حسابشون كرد. ولي اگه اينو دوست نداري يه قرارداد بذار واسه هر دو روز جداگونه. بعدشم من كه ديگه شروع ميكنم كمتر ميرم مدرسه ولي شما اگه مدرسه كمكت ميكنه اينكارو نكن و همون كاريو بكن كه خودت صلاح ميدوني
️
️
️
-
@00HELEN00شنبه زنگ ا خر ودوشنبه هویت من به یکی از بچه ها میگم من میرم حیاط کیفم بنداز فرار کنم
-
@00HELEN00 من ميگم اون موقع كه سر كلاسيم خوب و با دقت گوش بديم و حتي اون موقع كه دبير چيزاي غيردرسي ميگه سرمونو بندازيم پايين درسمونو بخونيم و تست بزنيم حتي با كرنومتر هم ميشه دقيق حسابش كرد كه پرتياشو كسر كنيم ، اينطوري ميشه ساعتاي درسي رو هم حسابشون كرد. ولي اگه اينو دوست نداري يه قرارداد بذار واسه هر دو روز جداگونه. بعدشم من كه ديگه شروع ميكنم كمتر ميرم مدرسه ولي شما اگه مدرسه كمكت ميكنه اينكارو نكن و همون كاريو بكن كه خودت صلاح ميدوني
️
️
️
مليكابانو مدرسه ما معلم میاد از تحولات منطقه صحبت میکنه بعضیاشون
-
@00HELEN00شنبه زنگ ا خر ودوشنبه هویت من به یکی از بچه ها میگم من میرم حیاط کیفم بنداز فرار کنم
-
️
️
️
-
مليكابانو میشه تو این تاپیک نتایج ازمونهای هفتگی رو هم قرار بدیم
-
مليكابانو میشه تو این تاپیک نتایج ازمونهای هفتگی رو هم قرار بدیم
-
مليكابانو شما فردا ازمون داری
-
اگر دارید شما همنتایج رو قرار بدید من هم چون میرم گزینه2 دوهفته بعد قرار میدم
-
خب چه خبر
همونطور كه انتظار ميرفت و حتي بدتر از اون شدش
٦ونيم ساعت كه اگه بتونم نيم ساعت ديگه بخونم ميشه ٧ وگرنه بايد برم خونه ي مامان بزرگم
راستي عيدتون مبارك
ولي خوابم خيلي خوب بود ديشب نه و نيم خوابيدم تا پنج صبح️
دعاي عهدم خوندم الانم زيارت عاشورامو ميخونم
ولي خب هنوز روز يك نشده چون قرارم واسه چله ده ساعته -
من 7 ساعت امروز مطالعه کردم در حال و هوای انتخابات
-
@Kaveh-FCB61 اين جمله ي فردا ازمونه از شنبه رو فكر كنم از چند نفر خوندم اينجا
اولا كه خوش اومدين خيلي
️
بعدشم ميخواين هممون از شنبه شروع كنيم ؟
ترسيدم سرد شيم اگه بگم از شنبه ولي شايد فكرمون ازادتر بشه واسه ازمون
-
مليكابانو
الان ساعت ۱۱ اومدم که بخوابم ، صبح هم ۴ بیدار شیم.
این شنبه همون شنبه ای بود که منتظرش بودیم. -
@Kaveh-FCB61 من نه و ربع خوابيدم و يه چيزي فهميدم
اگه شبا زود بخوابيم به خواب كمتري احتياج داريم به نظرم
تازه خواباي بدم نديدم خداروشكر اين دو روز️