IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
نظر،سوال و یادداشت های شما برای درس گسسته آقای رضا شامیزاده
-
اگر سوال درسی دارید، اینجا بپرسید ( سوالات منتخب هفتگی در کلاس حل خواهند شد)
-
نظر و انتقادهای سازنده ی خود در مورد تدریس، فیلم ها ( نحوه ی فیلم برداری، صدابرداری و ادیت فیلم ها) مرتبط با این درس را اینجا مطرح کنید.
-
مشکلات جزوات، و فیلم ها را اینجا مطرح بفرمایید.
جهت دانلود فیلم های این درس اینجا کلیک کنید.
-
-
سلام بین جلسه 6 و7 فکر کنم جلسه را قرار ندادید لطفا بررسی کنید با تشکر**
-
پشت کنکوری گفته است:
سلام بین جلسه 6 و7 فکر کنم جلسه را قرار ندادید لطفا بررسی کنید با تشکر**
سلام
جلسه ای که گفته بودید بررسی شد، بین جلسه 6 و 7 کلاسی تشکیل نشده است.
با تشکر -
درود بر شرفت ای مرد بزرگ،واقعا انسان بزرگی هستید استاد شامیزاده،چقدر صبور،چقدر خوش اخلاق و چقدر با حوصله،فقط خدا میتونه پاداش شما رو بده استاد شامیزاده بزرگ،واقعا کسی با چنین معلوماتی و انقدر دانا و باسواد و انقدر متوازع ندیدم،واقعا شما نشون میدید که مثل ما فقط ادعای پیروی از مولا علی رو ندارید،و واقعا دارید با عملتون نشون میدید که سرور ما کسی مثل مولا علیه نه اینکه فقط با حرف پیرو مولا باشید نه،واقعا برای من تا همیشه یه الگو هستید،امیدوارم روزی بتونم ذره ای از خوبیاتونو جبران کنم.ممنونم
-
mpashazadeh تو جزوه ها نیست اون برگه
-
hesam02 گفته است:
mpashazadeh تو جزوه ها نیست اون برگه
سلام آزمون هفتگی در صفحه زیر هست که لینکشو براتون گذاشتم
http://forum.alaatv.com/topic/1528/آزمون-های-هفتگی-کلاس-کنکور-1-سال-1394-تست-های-کنکوری/2 -
سلام خسته نباشید ببخشید برای دنبال کردن کلاس گسسته اقای شامیزاده باید از چه منبعی استفاده کنیم ؟؟؟؟ چه برای تست چه برای درسنامه ؟؟؟؟ یا این که باید خودمون جزوه نویسی کنیم
-
omidkia4gmail.com آقای شامیزاده درس میده تست از کتاب نشر الگو و گاج میکرو حل میکنه البته یک جلسه از گاج نقره ای حل کردند نشر الگو بخری کافیه
-
سلام ببخشید برای درسنامه چی؟؟؟؟؟؟خودم باید بنویسم یا کتاب دارن ؟؟؟؟؟؟؟و اسم دقیق کتاب تست رو هم بگید ؟؟؟؟
-
ببخشید یکی جواب سوال منو بده .............برای درسنامه چی خودم بنویسم یا از روی درسنامه کتاب خاصی تدریس میکنن اگه این طوره اسم دقیق کتابها(تست و درسنامه) رو بگید
-
سلام یکی جواب سوال منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
omidkia4gmail.com استاد اول درس میده بعد از نشر الگو سه بعدی تست حل میکنه دو جلسه هم از گاج نقره ای سوال حل کردن اگه فیلم ببینی متوجه میشی نیازیم به درسنامه نیست البته میتونی درسنامه خوب گیر بیاری ولی به نظر من تدریس استاد کافیه البته پایه خوبی دارم.....
-
بخش 4 ترکیبیات چیه اون وسط ؟ :|