سد خونی مغزی
-
@Amin-th سطح اندوتلیال این مویرگها از پروتئینهای ویژه پوشیده شده که توسط آنها ورود گلوکز به مغز به عنوان تغذیه امکانپذیر میگردد. همچنین تبادل گازی (اکسیژن- دیاکسید کربن) بین خون گردشی و مغز از این سد بدون مشکل قابل انجام است.
negar salehi در سد خونی مغزی گفته است:
@Amin-th سطح اندوتلیال این مویرگها از پروتئینهای ویژه پوشیده شده که توسط آنها ورود گلوکز به مغز به عنوان تغذیه امکانپذیر میگردد. همچنین تبادل گازی (اکسیژن- دیاکسید کربن) بین خون گردشی و مغز از این سد بدون مشکل قابل انجام است.
-
-
@negar-salehiاینو تو ویکی پدیا نوشته بود
فکر کنم یعنی از طریق انتشار تسهیل شده وارد میشنnegar salehi در سد خونی مغزی گفته است:
negar salehiاینو تو ویکی پدیا نوشته بود
فکر کنم یعنی از طریق انتشار تسهیل شده وارد میشناحتمالا
-
enmi در سد خونی مغزی گفته است:
@Amin-th شما میگید به طور کلی منفذی نداری بعد میگید امینواسیدها از منافذ عبور میکنند پارادوکس نیست
دهم گفته ممکنه منفذ داشته باشه یازدهم گفته قطعا نداره یا دهم غلطه یا یازدهم اینو باید معلم یا پزشک حاذقی جواب بدهاصن اینجوری بزار بگم
اگه گفت "قطعا ندارد" غلطه
در غیر این صورت هرچی گفت(ممکن است منفذ داشته باشد ،منفذ ندارد) درسته
درضمن یازدهمم نگفته "قطعا نداره" ؛ گفته ندارد -
enmi اقایون و خواهران لطفا یک کلام بگید منفذ داره یا نه. به شما میگم مدرسه تعطیل است خوب یعنی قطعا تعطیل است شما میگید من گفتم میتونه باز هم باشه؟ یه چیزی میگیدا
-
enmi اقایون و خواهران لطفا یک کلام بگید منفذ داره یا نه. به شما میگم مدرسه تعطیل است خوب یعنی قطعا تعطیل است شما میگید من گفتم میتونه باز هم باشه؟ یه چیزی میگیدا
خودتونو گیج نکنید تو زیست هر موقع قید قطعا نگفته نمیتونیم قطعا براش بگیم
اقای موقاری هم گفت مویرگ های مغز از نوع پیوسته هستند پس بدون منفذن ولی تو ساختار های دیگر مغز که غده داریم ازنوع منفذ دارن. میمونه تو تست که اولا طراحا مراعات اینو میکنن ثانیا قطعا بگه جمله صددرصد غلطه دیگه مشکلی فکر نمیکنم باشه -
خودتونو گیج نکنید تو زیست هر موقع قید قطعا نگفته نمیتونیم قطعا براش بگیم
اقای موقاری هم گفت مویرگ های مغز از نوع پیوسته هستند پس بدون منفذن ولی تو ساختار های دیگر مغز که غده داریم ازنوع منفذ دارن. میمونه تو تست که اولا طراحا مراعات اینو میکنن ثانیا قطعا بگه جمله صددرصد غلطه دیگه مشکلی فکر نمیکنم باشه -