یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@gole-narges81 نه بابا هفده ساعت فيلم هم نميشه ديد درس كه ديگه جاي خود دارد
كمي كمتر از نصف ١٧ ساعت يعني ٨ ساعت 😂✋ -
بچه ها با عرض پوزش من امروز کم خوندم
-
سلامی دوباره گایز:))))حاجی اینطوری حساب نیس من تا۳بیدارم ولی گفتم الان آنید دگ الان بفرسم گزارشووو
خواب۷ساعت
گزارش کار:
زیست۲ساعت۳۰تست(دوازدهم نچسبه😒)
شیمی ۱.۵ساعت ۳۰تست
پک عمومی۱۰۰تست(کورنومترو ول کردم ب امونه خدا رف رو۳ساعت:/)ساعتو میشه گف۲.۵ساعت
میدونم حداقل۸ساعته...و خب من از عصر عضو شدمفردا رو مشتی میام...بچا یه چیزو دوستانه میگم رقیباتون دارن خودشونو میکشن رحمم ندارن....خودتون میدونید دگ(البت با خودمم)...تا فردا✋....جو بر ندارم ولی کی هس فردا رو بالایه۱۲ساعت بخونه؟!
-
سلامی دوباره گایز:))))حاجی اینطوری حساب نیس من تا۳بیدارم ولی گفتم الان آنید دگ الان بفرسم گزارشووو
خواب۷ساعت
گزارش کار:
زیست۲ساعت۳۰تست(دوازدهم نچسبه😒)
شیمی ۱.۵ساعت ۳۰تست
پک عمومی۱۰۰تست(کورنومترو ول کردم ب امونه خدا رف رو۳ساعت:/)ساعتو میشه گف۲.۵ساعت
میدونم حداقل۸ساعته...و خب من از عصر عضو شدمفردا رو مشتی میام...بچا یه چیزو دوستانه میگم رقیباتون دارن خودشونو میکشن رحمم ندارن....خودتون میدونید دگ(البت با خودمم)...تا فردا✋....جو بر ندارم ولی کی هس فردا رو بالایه۱۲ساعت بخونه؟!
-_× من با تو ام
-
-_× من با تو ام
-
-_× چی رو
-
-_× چی رو
-
-_× من با تو ام
-
-_× مگم منم بالای دوازده ساعت هستم
-
-_× مگم منم بالای دوازده ساعت هستم
@علی-ف ساعت چند بیداری
-
@gole-narges81
بنده ریاضیم
امروزم 10/ 10 خوندم
رقبا کجایید؟؟؟:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :muscle: :muscle: :muscle: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: -
@gole-narges81
بنده ریاضیم
امروزم 10/ 10 خوندم
رقبا کجایید؟؟؟:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: :muscle: :muscle: :muscle: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face: :smirking_face:@عشق-جهادهمین جا
-
نمیدونم چرا فکر میکنم اینجا هم با تاپیک قبلی آنچنان فرقی نداره واسه دیدن گزارش بقیه باید بگردی و پیدا کنی
ب هرحال
شب خوش -
@Amin-th
-
نمیدونم چرا فکر میکنم اینجا هم با تاپیک قبلی آنچنان فرقی نداره واسه دیدن گزارش بقیه باید بگردی و پیدا کنی
ب هرحال
شب خوش -
@علی-ف ساعت چند بیداری