یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
-_× مگم منم بالای دوازده ساعت هستم
-
-_× مگم منم بالای دوازده ساعت هستم
@علی-ف ساعت چند بیداری
-
@gole-narges81
بنده ریاضیم
امروزم 10/ 10 خوندم
رقبا کجایید؟؟؟ -
@gole-narges81
بنده ریاضیم
امروزم 10/ 10 خوندم
رقبا کجایید؟؟؟@عشق-جهادهمین جا
-
نمیدونم چرا فکر میکنم اینجا هم با تاپیک قبلی آنچنان فرقی نداره واسه دیدن گزارش بقیه باید بگردی و پیدا کنی
ب هرحال
شب خوش -
@Amin-th
-
نمیدونم چرا فکر میکنم اینجا هم با تاپیک قبلی آنچنان فرقی نداره واسه دیدن گزارش بقیه باید بگردی و پیدا کنی
ب هرحال
شب خوش -
@علی-ف ساعت چند بیداری
-
@Saahaar
سلام اول اینکه خیلی خوش اومدید دوست عزیز
اگه گفتن اینکه فردا چقدر درس میخونید شمارو متعهد کنه به خوندن خوب بگید چه بهتر وگرنه لازم نیست .
صبح بله اگه امکان داره یه پیام بزارید به بقیه هم انرژی بدید .
اینکه کی خابیدید و کی بیدار شدید هم الزامی نداره گفتنش ولی اغلب بچها میگن که ببینیم بقیه چیکار میکنن .
ودر اخر هر شب باید تو تاپیک شرکت کنید و منظم باشید این خیلی مهمه .راستی خودتون رو معرفی نکردید ؟
-
@Saahaar
سلام اول اینکه خیلی خوش اومدید دوست عزیز
اگه گفتن اینکه فردا چقدر درس میخونید شمارو متعهد کنه به خوندن خوب بگید چه بهتر وگرنه لازم نیست .
صبح بله اگه امکان داره یه پیام بزارید به بقیه هم انرژی بدید .
اینکه کی خابیدید و کی بیدار شدید هم الزامی نداره گفتنش ولی اغلب بچها میگن که ببینیم بقیه چیکار میکنن .
ودر اخر هر شب باید تو تاپیک شرکت کنید و منظم باشید این خیلی مهمه .راستی خودتون رو معرفی نکردید ؟
MahdiNOVE خب پس همونی شد که میخواستم
از دور شبیه پادگانِ آخه تاپیک
ممنونم( :
یازدهم تجربیم
فک نکنم نیاز باشه بگم فردا چقدر میخونم ( فقط خودم) چون همونطور ک از قوانین تاپیک معلومه ، خودتون پله پله ساعت مطالعه رو بالا میبرین
صبحم امتحان میکنماگه اینکار باعث نشه ک بیشتر آنلاین شم ، میگم چن بیدار شدم( :
حس میکنم اگه بگیم هرکس چقدر خوابیده در کل 24ساعت ، بهتر باشه. چون بالخره هرکسی میزان خوابش متفاوته و هرکس تو ی برهه ای از روز و شب درس میخونه -
MahdiNOVE خب پس همونی شد که میخواستم
از دور شبیه پادگانِ آخه تاپیک
ممنونم( :
یازدهم تجربیم
فک نکنم نیاز باشه بگم فردا چقدر میخونم ( فقط خودم) چون همونطور ک از قوانین تاپیک معلومه ، خودتون پله پله ساعت مطالعه رو بالا میبرین
صبحم امتحان میکنماگه اینکار باعث نشه ک بیشتر آنلاین شم ، میگم چن بیدار شدم( :
حس میکنم اگه بگیم هرکس چقدر خوابیده در کل 24ساعت ، بهتر باشه. چون بالخره هرکسی میزان خوابش متفاوته و هرکس تو ی برهه ای از روز و شب درس میخونه -
راستی دوستانی که خوابشون نمیبره این مقاله رو بخونن اطلاعات مفیدی داره .
https://www.zoomit.ir/2020/3/9/346194/everything-about-coronavirus-vaccines/
شب همگی بخیر .
-
راستی دوستانی که خوابشون نمیبره این مقاله رو بخونن اطلاعات مفیدی داره .
https://www.zoomit.ir/2020/3/9/346194/everything-about-coronavirus-vaccines/
شب همگی بخیر .