یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
نوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
امروز 13و45
ساعتاشو حوصله ندارم بنویسم -
بعد از مدتی...
7 ساعت زیست -
سلام
1ساعت و نیم ریاضی
2ساعت زیست
4 ساعت و نیم فیزیک
1ساعت و نیم زبان -
سلام
امروز 13و45
ساعتاشو حوصله ندارم بنویسم@amirhossein-hf آفرین عالیه
-
بسم الله الرحمن الرحیم
لیس للانسان الا ما سعی و ان سعیه سوف یری
(برای انسان چیزی جز تلاشش نیست و او قطعا ب زودی نتیجه تلاشش را میبیند)
سوره نجمسلام
منم از امشب میام و گزارش میدم
این روزا خیلی ب این فکر میکنم یعنی ب امسال میرسم یا ن ؟!
راستش نمیدونم میرسم یا ن ولی دلم میخواد همه تلاشم رو برا امسال خرج کنم اگ قبول شم ک ف بها المراد !
اگرم ک ن لا اقلش اینه ک سر کنکور 99 حسرت نمیخورم ک اییی سوالا چ قد آسونه کاش خونده بودم و....
لا اقلش اینه ک اگرم قرار شد برا سال دیگ بازم برا رسیدن ب هدفم تلاش کنم با دست پر میرم ب استقبالش...!!
سعدی میگه
ب راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ک گر مراد نیابم ب قدر وسع بکوشم...!هدفم اینه ک از 5-6 ساعت شروع کنم و انشالله ب مرور برسونمش ب 10 -12 ساعت....
-
بسم الله الرحمن الرحیم
(برای انسان چیزی جز تلاشش نیست و او قطعا ب زودی نتیجه تلاشش را میبیند)
سوره نجمسلام
منم از امشب میام و گزارش میدم
این روزا خیلی ب این فکر میکنم یعنی ب امسال میرسم یا ن ؟!
راستش نمیدونم میرسم یا ن ولی دلم میخواد همه تلاشم رو برا امسال خرج کنم اگ قبول شم ک ف بها المراد !
اگرم ک ن لا اقلش اینه ک سر کنکور 99 حسرت نمیخورم ک اییی سوالا چ قد آسونه کاش خونده بودم و....
لا اقلش اینه ک اگرم قرار شد برا سال دیگ بازم برا رسیدن ب هدفم تلاش کنم با دست پر میرم ب استقبالش...!!
سعدی میگه
ب راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ک گر مراد نیابم ب قدر وسع بکوشم...!هدفم اینه ک از 5-6 ساعت شروع کنم و انشالله ب مرور برسونمش ب 10 -12 ساعت....
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشیددوستان من میدونم که نباید اینجا چت کنم فقط یه سوال دارم
میخوام بدونم کسی اطلاعاتی درباره ی فیلم های ادبیات الا داره چون من الان میخوام یه فیلم برای نقش دستوری ضمایر پیدا کنم و نمیتونم
اگه کسی میدونه خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنه -
سلام ببخشیددوستان من میدونم که نباید اینجا چت کنم فقط یه سوال دارم
میخوام بدونم کسی اطلاعاتی درباره ی فیلم های ادبیات الا داره چون من الان میخوام یه فیلم برای نقش دستوری ضمایر پیدا کنم و نمیتونم
اگه کسی میدونه خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنهنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh sharifniairad سلام من فیلم های استاد هامون سبطی رو ندیدم ولی فکر میکنم دوره دستور زبان فارسی ایشون بتونه کمکتون کنه
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
MahdiNOVE من فکر میکردم همیشه دخترا میرقصن خل و چل بازی درمیارن نگو شما هم اینطوریید
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
فارسی 1
فیزیک 3
شیمی 3ونیم
زیست 2
زمین نیم
جمع:10
امروز کلا اعصابمو بهم ریختن وگرنه امروزو خوب شروع کرده بودم عه -
بسم الله الرحمن الرحیم
برای انسان چیزی ب جز تلاشش نیست و او ب زودی نتیجه تلاشش را میبیند... سلامدوستان
همگی خداقوت
امیدوارم روز خوبی رو سپری کرده باشین...خداروشکر امروز تونستم ب ۶ ساعتی ک قول دادم برسم
امروز فیزیک خوندم و مبحث ارایه فارسی ولی دقت نکردم هرکدوم چقد شدانشالله ک فردا هم بتونم پیوستگی مطالعه ام روحفظ کنم
افوض امری الی الله
ان الله بصیر بالعباد -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/topic/11806/بچه-های-کنکور-تجربی99/1764
مثل اینکه خبریه رفقا.. -
سلام
فارسی 1
فیزیک 3
شیمی 3ونیم
زیست 2
زمین نیم
جمع:10
امروز کلا اعصابمو بهم ریختن وگرنه امروزو خوب شروع کرده بودم عهنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mary-kh بچه ها یکی کمکم کنه مشکلم اینه که وقتی عصبی میشم حتی واسه یه چیز کوچیک مثلا شاید خواب بمونم یا حرف یکی اذیتم کنه کلا تمرکزم ازبین میره حالا این که هیچی تمام اتفاقای بد زندگیم دونه دونه میاد جلو چشمم همشونو همونطوری که قبلا اتفاق افتاده حس میکنم از بچگی تا الانو... همه واسه یه اتفاق کوچیک دوباره تکرار میشه یکی کمکم کنه
دیگه خسته شدم ... -
https://forum.alaatv.com/topic/11806/بچه-های-کنکور-تجربی99/1764
مثل اینکه خبریه رفقا..نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th جووووووونم یعنی واقعا واقعیته؟
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mary-kh در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th جووووووونم یعنی واقعا واقعیته؟
منم بی خبرم والا
در حد یه احتماله
ولی خب احتمال اینکه پایه پر رنگ تر بشه که هستش -
@mary-kh در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th جووووووونم یعنی واقعا واقعیته؟
منم بی خبرم والا
در حد یه احتماله
ولی خب احتمال اینکه پایه پر رنگ تر بشه که هستشنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th خوبه دیگه خبرشم یکم ادمو خوشحال میکنه
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زیست:1ساعت
عربی:2ساعت
دیروز هم زیست:4ساعت
................
چون به @خانوم-وكيل گفته بودم حتی نیم ساعتم خوندم ،توتاپیک میگم ....الان گفتم!!!!!
پ.ن:دوروز اولیه که میخام درسمو جدی بخونم -
................
چون به @خانوم-وكيل گفته بودم حتی نیم ساعتم خوندم ،توتاپیک میگم ....الان گفتم!!!!!
پ.ن:دوروز اولیه که میخام درسمو جدی بخونمنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZaraa در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
................
پ.ن:دوروز اولیه که میخام درسمو جدی بخونمایول