انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
اقا خیییییییلی خوب تدریس میکنین مررررسی
-
فقط یه سوال..جزوه هایی ک تو کلاس ازشون استفاده میشه همین جزوه های بالاس؟؟اگه کپی بگیریم حله؟؟لطفا یکی جواب بده
-
فقط یه سوال..جزوه هایی ک تو کلاس ازشون استفاده میشه همین جزوه های بالاس؟؟اگه کپی بگیریم حله؟؟لطفا یکی جواب بده
-
مرسی اقا امیر
..
-
سلام دوستان,بچه ها درس پنجم زبان پیش فیلماش کامل نیست؟گرامر هست و ترجمه متن هم هست اما ترجمه متن صفحه 46 در فیلما نیست,کسی میدونه چرا و ترجمه صفحه 46 رو از کجا پیدا کنم؟
-
سلام بچه ها ایشون بهتر تدریس میکنن یا آقای فراهانی؟
-
بچه ها کدوم دبیر سریع تر و روون تر درس دادن اقای عزتی یا آقای فراهان??????پلیز جوااااب
-
KingAlireza7277 نظز داده است ماه گذشته
سلام دوستان,بچه ها درس پنجم زبان پیش فیلماش کامل نیست؟گرامر هست و ترجمه متن هم هست اما ترجمه متن صفحه 46 در فیلما نیست,کسی میدونه چرا و ترجمه صفحه 46 رو از کجا پیدا کنم؟
از فیلمای سال قبل 93-94 یا 92-93 -
ارع کلثوم حان.پرینت بگیر.من ک از تدریس ایشون واقعا راضی بودم
-
بچه هاا خواهش میکنم جواب بدین
اگه درک مطلبو نبینیم فقط گرامر روببینیم اشکالی بوجود میاد ???یعنی استاد تو تدریس درک مطلب نکته ای تکنیکی برای حل کلوز تست و ریدینگ میگن?? -
اگه درک مطلبو نبینیم فقط گرامر روببینیم اشکالی بوجود میاد ........
dr.yassi نه خیر هیچ مشکلی به وجود نمی آد .ایشون در خصوص درک مطلب چیزی نمیگن به غیر از چند نکته معمولی که با سرچ در اینترنت میوتونید این مطالب رو فرا گیرید. خود استاد هم در جلسه ی اول اشاره می فرمایند که در طول سال تحصیلی هیچ متنی رو در کلاس نمیگیم چون وقت برای گفتن گرامر ولغات به اندازه ی کافی محدود است. و فقط متن خود کتاب درسی را توضیح میدههند و معنی می کنند مطمئن باشید چیز از دست نمی دهید. -
اگه درک مطلبو نبینیم فقط گرامر روببینیم اشکالی بوجود میاد ???یعنی استاد تو تدریس درک مطلب نکته ای تکنیکی برای حل کلوز تست و ریدینگ میگن??@dr.yassi بچه هاا خواهش میکنم جواب بدین
اگه درک مطلبو نبینیم فقط گرامر روببینیم اشکالی بوجود میاد ........
dr.yassi نه خیر هیچ مشکلی به وجود نمی آد .ایشون در خصوص درک مطلب چیزی نمیگن به غیر از چند نکته معمولی که با سرچ در اینترنت میوتونید این مطالب رو فرا گیرید. خود استاد هم در جلسه ی اول اشاره می فرمایند که در طول سال تحصیلی هیچ متنی رو در کلاس نمیگیم چون وقت برای گفتن گرامر ولغات به اندازه ی کافی محدود است. و فقط متن خود کتاب درسی را توضیح میدههند و معنی می کنند مطمئن باشید چیز از دست نمی دهید. -
سلام،،لطـــــفا آیدی نلگرام استاد رو بفرستید
-
سلام ببخشید استاد در تدریس لغات نکته خاصی میگه؟
یعنی باید تدریس لغات رو نگاه کنیم یا میشه از روی کتاب های کنوری لغات رو حفظ کرد؟
ممنون