انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94)
-
لطفا قسمت اخر زودتر بزارید
-
omidkia4gmail.com در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام ببخشید میشه یه توضیح کلی از فیلم های کلاس ایشون به من بگید و از چه کتابی استفاده میکنند ؟ اسم دقیق کتاب رو بگید لطفا
میشه یه نفر جواب بده
-
دو هفته گذشت بزارید دیگه قسمت اخر رو تو رو خدا
-
سلام ببخشید میشه یه توضیح کلی از فیلم های کلاس ایشون به من بگید و از چه کتابی استفاده میکنند ؟ اسم دقیق کتاب رو بگید لطفا
میشه یه نفر جواب بده
میشه یه نفر جواب بده
از جزوات خودشون تدریس میکنند که بر روی سابت قرار گرفته است
-
سلام این جزوه رو برای من میفرستین ؟
( جزوه پایه و پیش یک و دو )
ایمیل : m.angryk@yahoo.com -
ایمیل : m.angryk@yahoo.comMMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
ایمیل : m.angryk@yahoo.comمنظورم این جزوات هستند :
-
MMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
وقتی دانلودش میکنم میگه فایل ناقصه و باز نمیشه
لطفا لینک صفحه ی جزوه رو قرار بده تا بررسی کنیم
-
-
بزرگوار جزوه خراب نیست . داستان اینه که فایل rar هست و قابل نمایش در صفحه وب نیست و خطا نمایش داده می شود . شما باید این فایل را دانلود نمایید و با نرم افزاری مانند winrar آن را از حالت فشرده خارج کنید. این فایل شامل دو pdf می باشد موفق باشید
-
-
C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in DOC230715.pdf. The file is corrupt C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in zaban sharif.pdf. The file is corrupt
این error ها رو میده
C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in DOC230715.pdf. The file is corrupt C:\Users\NwPc1\Downloads\Compressed\160229101949.rar: Checksum error in zaban sharif.pdf. The file is corrupt
این error ها رو میده
عزیز شما مطمئنید؟ من بارها این فایل رو دانلود کردم و چک کردم . مشکلی نداره . نه فایل rar و نه فایلهای pdf . شما با چه نرم افزاری فایل rar رو باز می کنید؟
-
shahmohammadiayahoo.com در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
من درباره ی این قسمت آخر یه توضیحی بدم .ظاهرا دوستان اطلاع ندارند و موجب ایجاد نارضایتی شده است .در قسمت آخر زبان متاسفانه میکروفن دچار ایراد فنی شد و صدای فیلم قطع شد . بنابراین این جلسه باید دوباره ضبط شود .
-
با نرم افزار Winrar
من هم با winrar چک کرده ام و هم با winrar اما فایل مشکلی ندارد . از آخرین ورژن winrar استفاده نمایید.
-
دوست عزیز نسخه ی جدید winrar رو هم دانلود کردم ولی باز هم همون error رو داد .
میشه extract شده ی این جزوه رو برای من بفرستی؟MMD_KL در انگلیسی علی اکبر عزتی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
دوست عزیز نسخه ی جدید winrar رو هم دانلود کردم ولی باز هم همون error رو داد .
میشه extract شده ی این جزوه رو برای من بفرستی؟یکی از جزوه های موجود در فایل rar قبلا به صورت جداگانه قرار داده شده است
جزوه ی دیگر را هم به طور جداگانه قرار خواهیم داد. شرمنده که به دردسر افتادید