تفتان داره میرسه
-
سلام
من همایش زبان رو نخریدم ولی توی پروفایلم هست !!! فقط شیمی رو خریدم .
آیا از حسابم کسر شده؟؟@فنی-آلاء -
-
@M-an در تفتان داره میرسه گفته است:
ویرایش جدید تفتانهای زیر به کسانی که نسخه قبلی را تهیه کرده بودند، #هدیه داده شد
۱. تفتان فیزیک
۲. تفتان زبان ۱ و ۲
️ یه تفتان کلوز و ریدینگ زبان امسال
علاوه بر زبان ۱ و ۲ تولید شده که
دوستان خیلی بهشون کمک می کنه
بگیرند و استفاده کنند.
۳. تفتان شیمی دهم
الان این هدیه ها داخل پروفایلمون هست ؟؟منکه چیزی پیدانکردم -
سلام وقت بخیر فارغ التحصیل تجربی نظام جدید هستم .برای کنکور98بسته تفتان رو خریداری کردم.با توجه به دروسی مثله زیست وشیمی که تغییرات محسوسی در کتاب درسی داشته ایا اپدیت جدیداین دروس به عنوان هدیه داخل پروفایل ما قرار میگیره یا باید دروس تغییر کرده رو مجدد خریداری کنیم؟؟؟ میتونیم از همون بسته تفتان استفاده کنیم یا واقعا خیلی تغییر داشته ؟
@sedigheh-gholami سلام همایش تفتانی که پارسال برگذار شد چجوری بود ازتون ازمون هم میگرفتن یا فقط جزوه و فیلم بود
-
@sedigheh-gholami سلام همایش تفتانی که پارسال برگذار شد چجوری بود ازتون ازمون هم میگرفتن یا فقط جزوه و فیلم بود
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم -
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم@sedigheh-gholami ممنون
-
@sedigheh-gholami ممنون
rozhan shirani خواهش میکنم
-
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم@sedigheh-gholami سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد
-
اپدیت پست اصلی رو بخونید
@M-an سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد
-
@sedigheh-gholami سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد
rozhan shirani سلام پارسال این مواردی ک گفتم شامل بسته میشد امسال رو نمیدونم شاید خدمات الا هرسال متفاوته
-
rozhan shirani سلام پارسال این مواردی ک گفتم شامل بسته میشد امسال رو نمیدونم شاید خدمات الا هرسال متفاوته
@sedigheh-gholami اها مرسی
-
سلام وقت بخیر
همایش تفتان فیزیک از قسمت 18 به بعد یعنی 19.20.21 فایل دانلود نمیشه
ادمین@M-an@متین-کارخانه سلام شما که تفتان رو خریدی برنامه مطالعاتی هم دریافت کردی
-
@متین-کارخانه سلام شما که تفتان رو خریدی برنامه مطالعاتی هم دریافت کردی
rozhan shirani سلام نه فقط جزوه و فیلم بود فقط تو بعضی از همایش ها یک قسمت مروبط به چگونگی استفاده از همایش وجود داره
-
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an@متین-کارخانه در تفتان داره میرسه گفته است:
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an@M-an
-
rozhan shirani سلام نه فقط جزوه و فیلم بود فقط تو بعضی از همایش ها یک قسمت مروبط به چگونگی استفاده از همایش وجود داره
@متین-کارخانه یعنی برنامه نمیده پس ما اینارو با چه برنامه ریزی اینا رو بخونیم
-
@متین-کارخانه یعنی برنامه نمیده پس ما اینارو با چه برنامه ریزی اینا رو بخونیم
rozhan shirani باید شما نسبت به وقت خودتون برنامه ریزی کنید
-
rozhan shirani باید شما نسبت به وقت خودتون برنامه ریزی کنید
@متین-کارخانه من اگه میدونستیم با چه برنامه بخونم که این همایش رو تهیه نمیکردم من به امید اینکه این همایش دقیق میگه چیکار کنم خریداریش کردم
-
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
-
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an