تفتان داره میرسه
-
@sedigheh-gholami سلام من همایش تفتان رو خریداری کردم فقط جزوه و فیلم چجوری میشه برنامه مطالعاتی و مشاوره های اقای امینی راد رو دریافت کرد
rozhan shirani سلام پارسال این مواردی ک گفتم شامل بسته میشد امسال رو نمیدونم شاید خدمات الا هرسال متفاوته
-
rozhan shirani سلام پارسال این مواردی ک گفتم شامل بسته میشد امسال رو نمیدونم شاید خدمات الا هرسال متفاوته
@sedigheh-gholami اها مرسی
-
سلام وقت بخیر
همایش تفتان فیزیک از قسمت 18 به بعد یعنی 19.20.21 فایل دانلود نمیشه
ادمین@M-an@متین-کارخانه سلام شما که تفتان رو خریدی برنامه مطالعاتی هم دریافت کردی
-
@متین-کارخانه سلام شما که تفتان رو خریدی برنامه مطالعاتی هم دریافت کردی
rozhan shirani سلام نه فقط جزوه و فیلم بود فقط تو بعضی از همایش ها یک قسمت مروبط به چگونگی استفاده از همایش وجود داره
-
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an@متین-کارخانه در تفتان داره میرسه گفته است:
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an@M-an
-
rozhan shirani سلام نه فقط جزوه و فیلم بود فقط تو بعضی از همایش ها یک قسمت مروبط به چگونگی استفاده از همایش وجود داره
@متین-کارخانه یعنی برنامه نمیده پس ما اینارو با چه برنامه ریزی اینا رو بخونیم
-
@متین-کارخانه یعنی برنامه نمیده پس ما اینارو با چه برنامه ریزی اینا رو بخونیم
rozhan shirani باید شما نسبت به وقت خودتون برنامه ریزی کنید
-
rozhan shirani باید شما نسبت به وقت خودتون برنامه ریزی کنید
@متین-کارخانه من اگه میدونستیم با چه برنامه بخونم که این همایش رو تهیه نمیکردم من به امید اینکه این همایش دقیق میگه چیکار کنم خریداریش کردم
-
rozhan shirani
فک میکنم ازمون داشت من شرکت نکردم درکل خیلی بسته خوبیه جزوه ،فیلم ،برنامه مطالعاتی ،مشاوره های خوب اقای امینی راد، ازمون ... منکه راضی بودم@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
-
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an -
@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
rozhan shirani میشه شما منو دنبال کنید بتونم باهاتون چت کنم یه کاری باهاتون داشتم
-
@sedigheh-gholami ولی امسال جز جزوه و فیلم چیز دیگه ای نداره من اگه میدونستم فقط جزوه و فیلم خریداریش نمیکردم
rozhan shirani برنامه به صورت کلی بود برای هرکسی که جداگونه شخصی سازی نشده بود که شما بخوای به خاطر یه نداشتن برنامه ازخرید کل فیلم ها و جزوه پشیمون باشی... شما همه فیلمارو نگاه کن ساعتایی که هر درسی براش ضبط شده رو حساب کن و بین روزایی که میخوای بخونی توهر چند روز پارت بندی کن.
اینجوری برنامه ت دقیق تر و قابل اجرایی تره with_smiling_eyes: -
سلام ......یه سلام پراز سلامتی به دور از هر ویروس تهدیدکننده سلامتی(کرونا ویروس مدشده
) خدمت تمامی اعضای خستگی ناپذیر وفداکار آلا
پارسال بسته جامع وپرمحتوا تفتان رو خریداری کردم وامسال هم ویرایش های بعضی دروس داخل پروفایلم به عنوان هدیه قرار گرفت. ممنونم بابت هدیه (عیدیتون)
عیدتون پیشاپیش مبارک ...امیدوارم سالی پر از صحت،ثروت ،خوشی و خوشخبتی ،موفقیت ،آسایش،آرامش و (کلی همایش های خوب برای کنکور ما
)داشته باشین.تشکر از همگی .به قول اقای موقاری یاعلی
-
rozhan shirani برنامه به صورت کلی بود برای هرکسی که جداگونه شخصی سازی نشده بود که شما بخوای به خاطر یه نداشتن برنامه ازخرید کل فیلم ها و جزوه پشیمون باشی... شما همه فیلمارو نگاه کن ساعتایی که هر درسی براش ضبط شده رو حساب کن و بین روزایی که میخوای بخونی توهر چند روز پارت بندی کن.
اینجوری برنامه ت دقیق تر و قابل اجرایی تره with_smiling_eyes:@sedigheh-gholami پارسال برنامه شخصی نبود برای همه یکسان بود و مشخص میکرد چه روزهایی کدوم فیلم ها رو ببین و چه تاریخی این همایش جمع بندی و تمام میشه
-
سلام وقت بخیر
ادمین@M-an@متین-کارخانه مال منم همینطوره
-
مال من ریاضی جلسه سی و هشت دانلوئ نمیشه با هیچکدوم از کیفیت ها چیکار کنم الان
-
سلام ......یه سلام پراز سلامتی به دور از هر ویروس تهدیدکننده سلامتی(کرونا ویروس مدشده
) خدمت تمامی اعضای خستگی ناپذیر وفداکار آلا
پارسال بسته جامع وپرمحتوا تفتان رو خریداری کردم وامسال هم ویرایش های بعضی دروس داخل پروفایلم به عنوان هدیه قرار گرفت. ممنونم بابت هدیه (عیدیتون)
عیدتون پیشاپیش مبارک ...امیدوارم سالی پر از صحت،ثروت ،خوشی و خوشخبتی ،موفقیت ،آسایش،آرامش و (کلی همایش های خوب برای کنکور ما
)داشته باشین.تشکر از همگی .به قول اقای موقاری یاعلی
-
مال من ریاضی جلسه سی و هشت دانلوئ نمیشه با هیچکدوم از کیفیت ها چیکار کنم الان
-
ریاضی آقای صدری؟ کی تست کردین ؟
@M-an اره دیشب و امروز هرکاری کردم هیچکدوم از کیفیت هاش دانلود نشدن