از الان سر جلسه کنکور
-
درجه سختی برای هر فردی متفاوته اگه مدیریت زمان داشته باشین، میتونین با یه نگاه کلی سوالارو برای خودتون تو سه درجه بزارین
و بعد با توج به درجات از آسون به سخت شروع کنید
از درسایی شروع کنید که بهش بیشتر علاقه دارید یا مسلط ترینسوالایی که نتونستین روش وقت نزارین، آخر تایم اگه وقت داشتین برگردین و حل کنید
-
@Adler من سوالای کنکور و میگم
Melika Khajeh در از الان سر جلسه کنکور گفته است:
چیزی ک قابل پیش بینی نیست کنکوره
-
@Adler در از الان سر جلسه کنکور گفته است:
شدیدا موافق
-
@COVID-19 منم گفتم معمولا نه همیشه
معمولا یعنی چنین چیزی رایجه که دفترچه کنکور کاملا برعکسه. قید میشه بسیار کم
@COVID-19 شاید من اطلاعاتم کمتر باشه از سوالات کنکور این حرف و از ی متخصص تست زنی شنیدم ممکنه اشتباه باشه
-
پس یعنی به نظر شما هم همین چینش بندی شخصی درسه
اما لابد یه دلیلی داره که پیشفرض به این صورت چیدمان کردن! -
دفترچه ها شخصی سازی شده اند واسه همین غربالگری کنکور فقط تست و ۴ تا دایره نیست که یکی را سیاه کرد خیلی خیلی هوشمندانه طراحی میشه مثلا تعداد کلمات ۵۰ سوال زیست را بشمارید متوجه میشید چقدر باید تند خوان بود و کسی میتونه تند پیش بره که با جمله بندی کتاب آشنا باشه توی سوالات اعراب و ضبط کلمات عربی تست چشم پزشکی گرفته میشه یه تستای شمارشی قاتل زمان هستند و .....
-
شرایط متفاوته، ولی شما بر فرض اگه از همین ریاضی شروع کنین و سال 99 ریاضی سخت ترین درس باشه، شما روحیتونو میبازین و استرس میگیرین و اگه تو بقیه درسا هم عالی بوده باشین، اون استرس تاثیرشو میذاره
بهتره با درسی شروع کنین که توش اعتماد به نفس کافی رو دارین و درس مهمیه، مثلا تو تجربیا، اکثرا از زیست شروع میکنن و بعد شیمی و بعد میرن سراغ ریاضی فیزیکبه نظرم همون قوی ترین درستونو برای شروع انتخاب کنین بهتره
-
شرایط متفاوته، ولی شما بر فرض اگه از همین ریاضی شروع کنین و سال 99 ریاضی سخت ترین درس باشه، شما روحیتونو میبازین و استرس میگیرین و اگه تو بقیه درسا هم عالی بوده باشین، اون استرس تاثیرشو میذاره
بهتره با درسی شروع کنین که توش اعتماد به نفس کافی رو دارین و درس مهمیه، مثلا تو تجربیا، اکثرا از زیست شروع میکنن و بعد شیمی و بعد میرن سراغ ریاضی فیزیکبه نظرم همون قوی ترین درستونو برای شروع انتخاب کنین بهتره