چه طوری شروع کنم برای خوندن؟
-
zzz r هرجور خواستین شروع کنین مهم اینه که تا روز کنکور ادامه بدین و هیچ وقت کم نیارین چون پشت کنکور بودن سخته
Morteza Khodaie
اره ولی مهم اینه که ول نکنم چون اولین بارم نیس که تصمیم میگیرم ولی ب سرانجام نمی رسونم -
Morteza Khodaie
اره ولی مهم اینه که ول نکنم چون اولین بارم نیس که تصمیم میگیرم ولی ب سرانجام نمی رسونمzzz r به نظرم از یک مشاور هم کمک بگیرین خوبه واینکه به قول استادم انگیزه زاده ی هدف هس اگه هدفی داشته باشین برای رسیدن بهش هر روز قوی تر از دیروز تلاش میکنین
-
zzz r به نظرم از یک مشاور هم کمک بگیرین خوبه واینکه به قول استادم انگیزه زاده ی هدف هس اگه هدفی داشته باشین برای رسیدن بهش هر روز قوی تر از دیروز تلاش میکنین
Morteza Khodaie هدف که هست ولی حسش نیس معمولا
مررسی از راهنماییتون -
Morteza Khodaie هدف که هست ولی حسش نیس معمولا
مررسی از راهنماییتونzzz r
خواهش میکنم
-
zzz r
خواهش میکنم
Morteza Khodaie hd کتاب ایکیو زیست جامع؟
اخه یازدهم ای کیو نداره فقط جامع داره -
Morteza Khodaie hd کتاب ایکیو زیست جامع؟
اخه یازدهم ای کیو نداره فقط جامع دارهzzz r بله
-
zzz r بله
Morteza Khodaie الان دارم نگاه میگنم سایت گاج و ای کیو گاج زیستش ی جامع داره که اونم ما نظام قدیمه
-
Morteza Khodaie الان دارم نگاه میگنم سایت گاج و ای کیو گاج زیستش ی جامع داره که اونم ما نظام قدیمه
zzz r
چرا هست
-
zzz r
چرا هست
Morteza Khodaie ممنون پیداش کردمم
-
Morteza Khodaie ممنون پیداش کردمم
zzz r خواهش
-
romisa سلام ممنون از راهنمایی مفیدت
فقط ی چیزی میشه چندتا کتاب کا تست که گفتار به گفتار تستای جدا و خوبی داره و تفکیک شده معرفی کنیدzzz r در چه طوری شروع کنم برای خوندن؟ گفته است:
romisa سلام ممنون از راهنمایی مفیدت
فقط ی چیزی میشه چندتا کتاب کا تست که گفتار به گفتار تستای جدا و خوبی داره و تفکیک شده معرفی کنیدسلام من نظام قدیم بودم
برای دروس نظام جدید دوستان راهنمایی می کنن
همیار