1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
كسي جواب نميده مسعود ١١٣٩اين شماره منه٠٩١٨٦٢٥٨٤١٦تو تلگرام پيام بده تا عكسارو بفرستم ببيني
-
hadi nasiri بله یه مدتی هست که همچین مشکلی پیش اومده ودارن پیگیری میکنند.خواهشا ادب رو حفظ کنید.اوردن کلمه مسخره درست نیست
-
چشم ممنون از جواب دادنتون اخه چند روزه هس پيگيري ميكنم هيچكس جواب نميده به مام حق بدين الان من نصفه كلاس اقاي ناصح زاده رو رفتم وسطش با اين اشكال كوچولو همه برنامه ريزيات بهم بريزه خودتون بگين انصافا حالتون خراب نميشه!بازم معذرت اگه كسي ناراحت شده از شمام معذرت ميخوام
-
hadi nasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
چشم ممنون از جواب دادنتون اخه چند روزه هس پيگيري ميكنم هيچكس جواب نميده به مام حق بدين الان من نصفه كلاس اقاي ناصح زاده رو رفتم وسطش با اين اشكال كوچولو همه برنامه ريزيات بهم بريزه خودتون بگين انصافا حالتون خراب نميشه!بازم معذرت اگه كسي ناراحت شده از شمام معذرت ميخوام
سه چهار روزه وبسایت دچار مشکل شده
آرامش خودتونو حفظ کنید
همه چیز خیلی زود بر طرف میشه نگران نباشید -
آلاء متشكريم
-
hadi nasiri ارامش خودتو حفط کن داداش
بفرس تلگرام ببینم پس چرا برا من درسته -
کسی اینجا کتاب آقای ناصح زاده رو داره ؟؟
-
آقا تورو خدا اين مشكل نرم افزاري رو حل كنين بخدا مونديم توش خواهش مي كنم ميرم تو فيلماي ناصح زاده آقاي اقاجاني مياد چيكار كنم اخه برنامه هام كلا به هم ريختن تيم آلاء لطفا لطفا لطفا اين مشكلو اگه ميشه زودتر حل كنيد ممنون از زحماتتون
-
آقا تورو خدا اين مشكل نرم افزاري رو حل كنين بخدا مونديم توش خواهش مي كنم ميرم تو فيلماي ناصح زاده آقاي اقاجاني مياد چيكار كنم اخه برنامه هام كلا به هم ريختن تيم آلاء لطفا لطفا لطفا اين مشكلو اگه ميشه زودتر حل كنيد ممنون از زحماتتون
سلام لطفا مشکل ایجاد شده رو با جزئیات بیشتری مطرح کنید تا بتونیم بررسی کنیم
-
سلام مشكل دانلود من اينه كه وقتي فايل وصفحه ي آقاي ناصح زاده رو باز ميكنم تا فيلم هارو ببينم به جاي اقاي ناصح زاده استاداي زيگه اي مثل اقاي آقاجاني و آقاي شاميزاده ميان تو صفحه كه بالاي صفحه تو توضيحاتش زده اقاي ناصح زاده عربي ولي كلاس ،كلاس اقاي اقاجانيه... اگه خواستين تو تلگرام برام ي پيام بفرستين تا اسكرين شات هايي كه از فايل گرفتم براتون ارسال كنم
-
کسی اینجا کتاب آقای ناصح زاده رو داره ؟؟
-
سلام:)
من جزوه ى تست های ترجمه تشکیل وتحلیل صرفی اقای ناصح زاده رو دانلود کردم اما پاسخ نامه نداره...پاسخ نامش رو از کجا میتونم پیداکنم؟
جزوه ى درس نامه ى ایشون رو هم مربوط به قسمت ترجمه پیدانکردم....
ممنون میشم راهنماییم کنید -
آقاي ناصح زاده بهترن به نظر من چون ساده تر درس ميدن ومناسب سطح بچه هايي كه در درس ضعيفن
-
آقا توروخدا اين مشكل نرم افزاريو حل كنيد بخدا همه برنامه هام به هم ريختن.همه استان همدان اين مشكلو دارن همه شهرستاناش همينطورين چه همدان چه رزن وچه كبودراهنگ همينه با هر سروري هم وصل ميشي كلا فايلا نامرتبه كسي نيست پاسخ بده
-
آقا توروخدا اين مشكل نرم افزاريو حل كنيد بخدا همه برنامه هام به هم ريختن.همه استان همدان اين مشكلو دارن همه شهرستاناش همينطورين چه همدان چه رزن وچه كبودراهنگ همينه با هر سروري هم وصل ميشي كلا فايلا نامرتبه كسي نيست پاسخ بده
آقا سهراب بالاتر فرمودن که لطفا با جزئیات مشکل رو بیان کنین.چند نفر دیگه هم همینطوری هی میگن نامرتبه !
جزئیات رو بگین @ادمین های عزیز بررسی میکنن -
اگه ميشه لينك قسمت هاي يك تاده رو كسي بفرسته برام ممنون ميشم