1716636153296983885153997168406.jpg
سلام روزتون بخیر.
ببخشید اینجا انا
داخل ترجمه متوجه نمی شم چطور معنی شده. 2 جا هم برسی کردم همین معنی بود.
این طور نمیشه همانا ما قران را برتو قطعا نازل کردیم؟
داخل ترجمه قران نگاه کردم.
17166363519115495426405647840078.jpg
این طور نوشته بود.
نظر شما چیه این عبارت معنی ش با ترجمه انا چی میشه؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا
-
خيلي خيلي ممنون دستتون درد نكنه
-
@hadinasiri
خیلی خیلی خواهش میکنم -
اقا امير وارد كانال نميشه كه
-
چن نفری وارد شدنا بازم امتحان کنین
Arabi_ala -
️ پیامی از طرف یکی از آلایی ها️
سلام بچه ها سال نومبارک امیدوارم سالی پرازموفقیت داشته باشید...
میخواستم به بچه هایی که مشکل دانلود دارن بگم من همه ی فیلم های آلا رو به راحتی دانلود کردم باقیمت۱۰۰۰تومن باگوشی ۴Gحتی پایین ترهم میشه...
یه راه پیشنهادمیدم:
اینکه کسانی که سیم کارت همراه اول دارند،با خرید این بسته که کسی ازش خبر نداره میتونه فیلمارو دانلودکنه.
بسته:
۱۰۰۰۲۱1#
قیمتش۱۰۰۰تومنه فقط
حجم دانلودهم نامحدوده هرچقد میخواین دانلودکنین.
(فقط سرعتوسعی کنیدببریدبالا)مدتش هم ساعت۲شب تا۷صبحه
بریدتو تنظیمات سیم کارت ونام وAPNنقطه دسترسی تونوبه تربیت به:
MCCI Internet...
mcinet
تغیرربدید که سرعت بره بالا.
بهتره نرم افزاردانلودگوشی دانلودADMباشه
من بایه شب بدون هیچ مشکلی والبته کیفیت بالاکه حجمش بالانیس همرو دانلودکردم...
حدود۳۰گیگ دانلودکردم.
بعد به کامپیوترانتقال دادم. -
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تدریس جلادتی بهتره یا ناصح زاده ؟
-
میگن آقای ناصح زاده بهتر هستن
-
Dr Amir در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
میگن آقای ناصح زاده بهتر هستن
نخیر اشتباه متوجه شدید
آقای ناصح زاده بهتر نیست!!بهترین هست! -
الان @javadm328 ببخشید اینو میگم ولی چون حیاتی یه میپرسم شما تدریس جلادتی رو دیدی ؟ یا کلا ناصح زاده رو دنبال کردی ؟ چون میخوام کل عربی رو بخونم باید با یه نفر برم جلو که نتیجه داشته باشه . نه اینکه کلی از فیلماشو ببینم بعد بیام ببینم به درد میخوره یا نه
-
didar.ph در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
الان @javadm328 ببخشید اینو میگم ولی چون حیاتی یه میپرسم شما تدریس جلادتی رو دیدی ؟ یا کلا ناصح زاده رو دنبال کردی ؟ چون میخوام کل عربی رو بخونم باید با یه نفر برم جلو که نتیجه داشته باشه . نه اینکه کلی از فیلماشو ببینم بعد بیام ببینم به درد میخوره یا نه
داداش من با ناصح زاده نتیجه گرفتم برای همین دنبال ایشون رفتم!ولی تو درس فیزیک همه دبیران اینجا را دیدم تا فهمیدم با کدوم دبیر بهتر یاد میگیرم!حتی فهمیدم کدوم مبحث رو با کی بخونم!
شما هم برو ببین .سه جلسه افی باشه به نظر من سه جلسه ببین اگه ارتباط برقرار کردی یعنی با معلم راحت هستید و چه جوری بگم.باهاش حال میکنی (شرط اول) و درسش رو خوب یاد میگیری و با تدریس اون تو میتونی کم کم تست بزنی و گیر نکنی (شرط دوم) و تو ازمون هم پیشرفت کنی و تراز اون درست بالای 7000 باید حله!!!
اگه نیومد ممکنه کتابتم ایراد داشته باش چون کتاب هم دو شرط داره یکی اینکه باهاش ارتباط برقرار کنی
دوم اینکه برات نتیجه بخش باشه تست هاش و بتونی وقتی یک دور یا دو دو کل تست های یه مبحث رو زدی که تو ازمون میاد تراز 7000 به بالا بیاری تو اون درس خاص -
@javadm328 ممنون داداش از راهنمایی ت یک جلسه ش رو دیدم پر محتوا و جذاب بود که این خیلی مهمه همونی که میگی باهاش حال کردم خوب درس میده
-
slm admin,age mishe jozve hamayesh 96 ostad nasehzade ro bezarid.mn hamayesh omadam goftid jozve hamayesh ro mizarid ama hanoz nazashtid
-
کلاس کامل است
-
maryamt در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
بچه ها یه سوال. آقای ناصح زاده تو یکی از کلیپا گفتن واسه تستای مفهوم بهتون میگم چیکار کنید و کجاهارو حفظ کنید ولی نگفتن . آیا کسی اطلاعی داره که فایلی قراردادن یا نه؟
تو کتاب گاج کامل و مبتکران به زبان ساده و خیلی سبز که من دارم تو همه شون یه بخش هست تحت عنوان مفهوم !
-
بچه ها جزوه کامل رو کسی نداره؟